Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma vazi... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da je babi muda bila bi dedo,može se i tako reci,.
Rafa nije bolji igrac od Novaka,.
Ša vicu,mora Japanac barem do seta..
Usro se ? Šta fali,jel igrao kontra najboljeg današnjice ili ne,razumljivo je da mnogima klecaju koljena i prije nego što pocne mec,.
Usro se ? Šta fali,jel igrao kontra najboljeg današnjice ili ne,razumljivo je da mnogima klecaju koljena i prije nego što pocne mec,.
Mozda bi i imao da se RG igra dva-tri puta godisnje.StevenSeagal je napisao/la:marconato je napisao/la:Niko Rafi nije kriv sto se gruvao svim i svacim, pa sada ima kosti i zglobove kao 50-godisnjak...StevenSeagal je napisao/la: da je novak kroz karijeru imao problema kao rafa pa on bi sad imao oko 5 GS titula..![]()
Drugo, mozemo i ovako reci, da Novak nije imao probleme sa disanjem i da je ranije postavljena dijagnoza, sad bi imao 2-3 GS vise...
ee ozbiljno znaci 2014 godine je imao kosi kao 28godisnjak i osvajao GS titule i igrao u finalima i dosla povreda i onda se vraca kao 50godisnjak..![]()
mozemo i ovako reci da rafa nije imao proleme sa povredama sada bi imao 17-20 GS titula sto bi znacilo da bi novak imao oko 5 jer on rafu ne moze dobiti jer je ovaj bolji igrac..HVALA
- BeyKopites
- Kontakt:
Federerova šansa za novim slamom je jedino ako neko ukloni Đokovića prije polufinala. Najveću šansu za punoljetstvo je imao kad je Kei razvalio Đokovića na USO2104 al' je onda smlata Čilić odigrao najbolji meč karijere
U ovoj fazi Federerove karijere stvari se više moraju poklapati da bi se dolazilo do većih rezultata, jer sad ni najbolji performans Federera ne garantuje titulu kad preko puta imaš prime Đokovića.
Malo mi ova situacija liči na Wimby 2012, Federer i Đoković na jednoj strani ždrijeba, Murray na drugoj

Malo mi ova situacija liči na Wimby 2012, Federer i Đoković na jednoj strani ždrijeba, Murray na drugoj
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- StevenSeagal
- Kontakt:
hoces da kazes da samo najveci svih vremena u svojoj riznici imaju 4 razlicite GS titule.. SLAZEM SE..dscile je napisao/la:StevenSeagal je napisao/la:
Mozda bi i imao da se RG igra dva-tri puta godisnje.
- StevenSeagal
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Da je babi muda bila bi dedo,može se i tako reci,.
hahahahah Pa sta je ovo ne mozete ga nikako progurat da bude najbolji ne-mo-ze-.. hahaha
evo sad je bolji i od rafe hahaha i od rogera hahaha pa onda mozemo reci da je i boris,sampras.. bolji od rafe i rogera iako imaju manje GS titula
- StevenSeagal
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Ljeba ti nemoj vise o tome sta ja hocu da kazem.

sapuce se sapuce da je najbolji (roger) hahahahah
Ne guramo ga mi,gura sam sebe,.StevenSeagal je napisao/la:
hahahahah Pa sta je ovo ne mozete ga nikako progurat da bude najbolji ne-mo-ze-.. hahaha
evo sad je bolji i od rafe hahaha i od rogera hahaha pa onda mozemo reci da je i boris,sampras.. bolji od rafe i rogera iako imaju manje GS titula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- StevenSeagal
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Ne guramo ga mi,gura sam sebe,.StevenSeagal je napisao/la:
evo sad je bolji i od rafe hahaha i od rogera hahaha pa onda mozemo reci da je i boris,sampras.. bolji od rafe i rogera iako imaju manje GS titula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako nisi kad si rekao da je bolji od rafe.. hahaha jooooooooooooooooj gromovi svi meni u celo..
Pa podigao je Federer značajno svoj nivo igre. Da je igrao kao u Brisbaneu, ne bi dobro prošao. Ovako, servis bolji, return bolji, FH dijagonala funkcioniše, BH prilično stabilan = Berdych nema šta da traži. Ali dobro, čestitam ti što si vjerovao u majstora, tako i treba.DANTES je napisao/la:@Claus šta ja rekoh?
Što se tiče prvog polufinala, ujedno i novog teniskog klasika, Novak bi trebao konačno okrenuti h2h u svoju korist, kao što je to učinio s Nadalom, iako je po prikazanoj igri u zadnja dva meča zreo za poraz. Možda bi se isti desio da je riječ o 2011 ili 2012, ali ovako jadna i slabašna konkurencija u vrhu ne obećava baš puno.
Samo cudo ce sprijeciti Djokovica da igra novo finale
Danas nije mogao ubaciti prvi servis sat i po vremena i uzme dva seta 6-3 6-2
Federer je dobar, sa 40 godina bi mogao da tambura ovu buraniju, strasna konkurencija
Danas nije mogao ubaciti prvi servis sat i po vremena i uzme dva seta 6-3 6-2
Federer je dobar, sa 40 godina bi mogao da tambura ovu buraniju, strasna konkurencija
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Navijaci Federera bi polako trebali da pocnu navijati za Murraya. On im je jedina nada da Djokovic ne postane GOAT.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
e čuj Murray nada hahaha pa bolje se ne nadati ničemu, nego se u njega uzdati xD
Kakav god da je on ima najvece sanse da dobija Djokovica iduce dvije godine najmanje. Ne vidim ko bi to drugi mogao ciniti.shminka je napisao/la:e čuj Murray nada hahaha pa bolje se ne nadati ničemu, nego se u njega uzdati xD
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pored živog Wawrinke, nema šanse
Murray zadnji put na GSu slavio 2013. od tada ni blizu
Murray zadnji put na GSu slavio 2013. od tada ni blizu
Kad @Greivis počne gotiviti nekog igrača, znaj da od njega nema ništa. Prvo Murray, onda Nishikori... Baš me zanima ko je sljedeća žrtva. 
Samo da su tu sad Safin i Hewitt iz najboljih dana da love svoju trecu grand slam titulu,kakva je to konkurencija bila u onaj vakat,.
kod Stana se barem možeš nadati da će ustati na pravu nogu, što se tiče Murraya...taj ne mora ni ustati iz kreveta 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.