odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Pa dobro vidim da su bile 130km nije to mala para
neko bijesno snizenje i isplati se vala dati 50km za nike kakve god da se pokazu.. 
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 27 jan 2016, 17:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Koji ti broj nosis?QUARTERBACK je napisao/la:http://www.sportvision.ba/korisnici/418 ... ather.html
narucio sam ove upravo, vidim petoba a ne cine se lose, vidim alan kardec gore pisao da je ok roba sto je narucivao kod njih, pa da vidim jel ko jos uzimao sta i jel zadovoljan dobijenim
Odlicne su.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma da traju mjesec dana isplati se za petobu. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa zivota mi.Lakoste je napisao/la:Ma da traju mjesec dana isplati se za petobu.
Gre nosim 43
Dove dobre pele, samo ih treba ofarbati.
Ja narucio u subotu juce dobio besplatna dostava za 50 km extra,jos bordo bojaQUARTERBACK je napisao/la:http://www.sportvision.ba/korisnici/418 ... ather.html
narucio sam ove upravo, vidim petoba a ne cine se lose, vidim alan kardec gore pisao da je ok roba sto je narucivao kod njih, pa da vidim jel ko jos uzimao sta i jel zadovoljan dobijenim
Samo Sarajevo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to je to.kanarinac je napisao/la:Ja narucio u subotu juce dobio besplatna dostava za 50 km extra,jos bordo bojaQUARTERBACK je napisao/la:http://www.sportvision.ba/korisnici/418 ... ather.html
pametno za 50km vrhunske patike kupuju se
valja malo prošetati da vidim uživo ponudu patika sad ce proljece
valja malo prošetati da vidim uživo ponudu patika sad ce proljece
- Jaozinho22
- Kontakt:
Koji je broj 43 u ovim šiframa ? 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Gdje si uzeoenobarca je napisao/la:
Inace ne volim bas nesto air max patike, ali ove sam morao uzeti
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma samo guglaj US to EU shoe size converter imas masu tablica pa pratiJaozinho22 je napisao/la:Koji je broj 43 u ovim šiframa ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
9.5Jaozinho22 je napisao/la:Koji je broj 43 u ovim šiframa ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idem i ja abd kada bude novca na ove AirMax koje nisu previse sarene, Tavas model
Previse lose propagande ima o njima, a vjerovatno su izdrzljive i kvalitetne dosta.
Previse lose propagande ima o njima, a vjerovatno su izdrzljive i kvalitetne dosta.
U Intersportu u Mostaru, valjda ima i u drugim poslovnicamaAndroid je napisao/la:Gdje si uzeoenobarca je napisao/la:
Hvalaenobarca je napisao/la:U Intersportu u Mostaru, valjda ima i u drugim poslovnicamaAndroid je napisao/la:Gdje si uzeoenobarca je napisao/la:
Predobro izgledaju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
hodža je napisao/la:[quote='High"]
Pođahkad me i halteri poremete.
I da, u Joerdie's su snizenja mjesecima
Cesar's, 50% do isteka zaliha
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
normalnotuzlak1987 je napisao/la:Idem i ja abd kada bude novca na ove AirMax koje nisu previse sarene, Tavas model![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima li igdje starki na sniženju? Uvijek kada ih gledam cijena im je oko 100 KM, nikada nisam naletio na sniženje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sportvision msm da su oko 60-ak KMjasmin10 je napisao/la:Ima li igdje starki na sniženju? Uvijek kada ih gledam cijena im je oko 100 KM, nikada nisam naletio na sniženje.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam naručio dosta robe od njih, kako odeća, tako i obuće i prezadovoljan sam. Sve je extra, nikakvih problema nisam imao. Jednom sam broj zajebo, zapravo nisam zajebo, već je model bio mali, ali sve možeš zameniti, ne prave problema i veoma su ljubazni.QUARTERBACK je napisao/la:narucio sam ove upravo, vidim petoba a ne cine se lose, vidim alan kardec gore pisao da je ok roba sto je narucivao kod njih, pa da vidim jel ko jos uzimao sta i jel zadovoljan dobijenim
Iskreno, nikad nisam uzimao čim roba stigne, jer nakon mesec, dva bude sniženje, duplo jeftinije bude roba, ali naravno treba non stop pratiti i gledati cene, jer znaju i vratiti na normalnu cenu nakon kratkog sniženja.
Uglavnom, ja sam prezadovoljan s njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.