Kao i GenghisizamGenghis je napisao/la:Aha, i debilizam si zaboravioharishp je napisao/la:Znaci i bicikli-ZAM,optimi-ZAM najvveca zla na svjetu bozjem.![]()
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ajmo dosta sa tim virtualnim predviđanjima, evo jedan živi dokaz da je u fudbalu sve moguće. Pogledajte Baljićev gol i uvjerite se u kakvim vremenima smo mogli i švabama mogli da zavučemo ovakav gol sa legendom Olijem Kanom na golu. Neka vam ovaj snimak bude podsjetnik na to da se u četvrtak, ukoliko uđemo u utakmicu sa srcem, moguće je sve. Pozdrava i uživajte
Ajmo dosta sa tim virtualnim predviđanjima, evo jedan živi dokaz da je u fudbalu sve moguće. Pogledajte Baljićev gol i uvjerite se u kakvim vremenima smo mogli i švabama mogli da zavučemo ovakav gol sa legendom Olijem Kanom na golu. Neka vam ovaj snimak bude podsjetnik na to da se u četvrtak, ukoliko uđemo u utakmicu sa srcem, moguće je sve. Pozdrava i uživajte
Čuđenje švedske policije: Bosanci su ugrozili sami sebi sigurnost
Da bosanskohercegovački menatlitet ne mogu promjeniti ni ogromne finansijske kazne pokazao je subotnji način parkiranja vozila kojim su pristigli naši navijači na stadion Rasunda u Štokholm.
Naime, štokholmska policija izdala je saopštenje kako su svojim nepropisnim parkiranjem u okolici stadiona Rasunda pristigli navijači blokirali izlaze za hitne slučajeve, ulaze i izlaze javnih garaža, privatna dvorišta, pješačke zone, te izlaze za slučajeve požara na benzinskim pumpama. Ni prostori predviđeni za javni gradski prevoz nisu bili pošteđeni bh. saobraćajne nekulture, te su i oni bili zakrčeni nepropisno parkiranim automobilima.
Da je došlo do neželjenih nereda na stadionu u vidu požara, tuča, građevinskih obrušavanja, službe reda i sigurnosti zasigurno ne bi bile u mogućnosti doći na lice mjesta i pomoći između ostalih, upravo vozačima automobila koji su svoje limene ljubimce parkirali van svih propisa, ali i opšte švedske saobraćajne kulture.
Ipak, u ovoj situaciji jedino je profitirala sama švedska država koja je na mnogobrojne nepropisno parkirane, većinom skupocjene automobile, zakačila kazne u iznosu nekoliko stotina KM-a.
Da bosanskohercegovački menatlitet ne mogu promjeniti ni ogromne finansijske kazne pokazao je subotnji način parkiranja vozila kojim su pristigli naši navijači na stadion Rasunda u Štokholm.
Naime, štokholmska policija izdala je saopštenje kako su svojim nepropisnim parkiranjem u okolici stadiona Rasunda pristigli navijači blokirali izlaze za hitne slučajeve, ulaze i izlaze javnih garaža, privatna dvorišta, pješačke zone, te izlaze za slučajeve požara na benzinskim pumpama. Ni prostori predviđeni za javni gradski prevoz nisu bili pošteđeni bh. saobraćajne nekulture, te su i oni bili zakrčeni nepropisno parkiranim automobilima.
Da je došlo do neželjenih nereda na stadionu u vidu požara, tuča, građevinskih obrušavanja, službe reda i sigurnosti zasigurno ne bi bile u mogućnosti doći na lice mjesta i pomoći između ostalih, upravo vozačima automobila koji su svoje limene ljubimce parkirali van svih propisa, ali i opšte švedske saobraćajne kulture.
Ipak, u ovoj situaciji jedino je profitirala sama švedska država koja je na mnogobrojne nepropisno parkirane, većinom skupocjene automobile, zakačila kazne u iznosu nekoliko stotina KM-a.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Očekujem pobjedu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
u vremenima kad smo najjaci biliFanaticosi_Medakovo je napisao/la:[youtube][/youtube]
svoj ti pos'o !
u čemu najjači?
okan´te se ba te filozofije i nostalgije
okan´te se ba te filozofije i nostalgije
sto je filozofija i nostalgija?? baljic,bolic,salihamidzic,konjic,hibic,music,...sigurno su tu negdje sa ovom repkom...stim da oni nisu imali kompleks VECIH repki,za rzliku od ovih...samo da su ove MANJE tukli .........gdje bi im bio kraj....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
takodjeElddar je napisao/la:Očekujem pobjedu.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 01 jun 2010, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- NoName
- Kontakt:
Nema nikakve dvojbe oko toga da ćemo biti pobjednici, bez obzira na rezultat
Pobjednici smo samim time što smo napokon počeli da igramo prijateljske utakmice sa ozbiljnim reprezentacijama i što imamo veliki broj igrača koje treba isprobati. A ako se još poklopi i rezultat sreći nema kraja...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Slusaj, ako se ovih 11 bude borilo protiv njemace i izgube, kapa dole. al ako budu trckali ko protiv svedske, onda neka se jebu svi..
BLUE NATION.
- senad_flamin
- Kontakt:
bosnaaaaaaaaaa bosnaaaaaaaaaaaaa bosnaaaaaaaaaaaaa

-RIVALDO-
- NoName
- Kontakt:
Druže, ja razumijem tvoje razočarenje, koliko sam upratio da si bio na utakmici pa je onda i razumljivo da budeš razočaran. Samo kažem da niti jednu prijateljsku utakmicu ne treba doživljavati na način da je poraz katastrofa, bitno je da se isproba što više igrača i što više formacija. Rezultat je u drugom planu.Jaydoo82 je napisao/la:Slusaj, ako se ovih 11 bude borilo protiv njemace i izgube, kapa dole. al ako budu trckali ko protiv svedske, onda neka se jebu svi..
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bez obzira na sve Susic nije selektor za velike domete. On je vise trener! Ne moze on motivisati ekipu da bi potrcali korak vise! Vecinom se pokazalo da oni koji su znali da igraju ne znaju biti selektori!
Mislim da je jedan ciklus koji je ispred nas osudjen na propast. Nadam se da sam se prevario.
Susic mi djeluje kao covjek kojeg boli zub i koji je nezainteresovan za desavanja oko njega. Kao umoran!
Mi zelimo pobjede i na prijateljskim utakmicama. Znamo koje su mogucnosti nasih igraca, a vrlo dobro primjetimo kada nam nesto fali! Ovoga puta to je temperament koji je Ciro znao ubrizgati igracima!
Mislim da je jedan ciklus koji je ispred nas osudjen na propast. Nadam se da sam se prevario.
Susic mi djeluje kao covjek kojeg boli zub i koji je nezainteresovan za desavanja oko njega. Kao umoran!
Mi zelimo pobjede i na prijateljskim utakmicama. Znamo koje su mogucnosti nasih igraca, a vrlo dobro primjetimo kada nam nesto fali! Ovoga puta to je temperament koji je Ciro znao ubrizgati igracima!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislis na temperament kad od dobijene tekme protiv Turske izgubimo sva tri boda ili drugu tekmu jedva izvucemo citave gace i jedan poen,ili temperamentno rasclanjivanje na proste faktore protiv Spanije,kao i temperamentna nemoc protiv Portugala.Da ne govorim o temperamentu tipa Bugarska,Rijeka,Iran.Probisvjet je napisao/la:Bez obzira na sve Susic nije selektor za velike domete. On je vise trener! Ne moze on motivisati ekipu da bi potrcali korak vise! Vecinom se pokazalo da oni koji su znali da igraju ne znaju biti selektori!
Neka, hvala.
P.S A to o opisu kao satro umoran ili da ga boli zub
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 jun 2010, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja imam neki prdosjecaj da ce Dzeko tamo da zabije, ipak je to "njegov" i Misketov teren. 
Hocu reci, mnogo su puta tamo igrali i znaju se snaci.
Hocu reci, mnogo su puta tamo igrali i znaju se snaci.
× Plava krv ispod koze ×
- sarajlija89
- Kontakt:
hajmo realno postavit stvari...ne branim nikog da se razumijemo,i sam sam ocekivo mnogo vise od duela sa svedima,prvo pol. i nekako moze prolaznu ocjenu dobiti...drugo prelose
al eto,prijateljska tekma,pape je probo i neke nove igrace...a prije svega neke nove takticke zamisli pa je mozda to i opravdanje
ali..nisam to htio reci
kao prvo...odbranu nemamo..malo je rec nemamo,dva stopera dobra safet i spaha i to je sve.....bocne pozicije....sta da vam pricam,vidjeli ste i sami,primorani smo stavljat neke igrace na te pozicije iako po vokaciji to nisu...i kod cire a evo sad i kod papeta....sigurno da je odbrana najlosiji dio tima a mi nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za te pozicije osim dva stopera,al opet nedo bog da se neko povrijedi,bice i kartona......apsolutno ne vidim rijesenje,mozda u liku sase papca...al da se ne nadamo,govorim o trenutnom stanju
dalje....vezni red....pjanic,misimovic,meddunjanin,fakticki ista pozicaija ofanzivnog veznog...tri vrhunska igraca al kakve fajde kad samo jedan moze igrati tu poziciju dok drugi lili cak treci mora ici na zadnjeg veznog i slicno....al eto bar smo tu pokriveni sto se tice prednjeg veznog maximalno
zadnji vezni....
....zar mi to imamo???..dovoljno sam reko,takodjer ne vidim rijesenje
lijevo moze sejo...al kad je 90% posto utakmica igo na poziciji beka...jer mora...znaci i tu gubimo....
desno...hajde eto pjanic moze malo desno igrat ili jahic...al i on je vise na beku nego gore...
golmanske i pozicije u napdau su popunjene,bar tu smo izuzetno jaki
al generalno...vrlo limitirana reprezentacija,ima dosta kvalitetnih igraca al na nasu zalost radi se o 3 ili 4 pozicije u timu koje su popunjene kvalitetno a nam treba bar 7-8 takvih....
i realno....na cemu se temelji nas toliki optimizam,nase tolike ambicije....imamo par igraca koji su istinski majstori i kvalitetni igraci...al jbg potrebno je vise od tog,u toliko da postoji konkurencija za svako mjesto u ekipi a mi to nemamo ... htjeli vi to priznat ili ne
al eto,prijateljska tekma,pape je probo i neke nove igrace...a prije svega neke nove takticke zamisli pa je mozda to i opravdanje
ali..nisam to htio reci
kao prvo...odbranu nemamo..malo je rec nemamo,dva stopera dobra safet i spaha i to je sve.....bocne pozicije....sta da vam pricam,vidjeli ste i sami,primorani smo stavljat neke igrace na te pozicije iako po vokaciji to nisu...i kod cire a evo sad i kod papeta....sigurno da je odbrana najlosiji dio tima a mi nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za te pozicije osim dva stopera,al opet nedo bog da se neko povrijedi,bice i kartona......apsolutno ne vidim rijesenje,mozda u liku sase papca...al da se ne nadamo,govorim o trenutnom stanju
dalje....vezni red....pjanic,misimovic,meddunjanin,fakticki ista pozicaija ofanzivnog veznog...tri vrhunska igraca al kakve fajde kad samo jedan moze igrati tu poziciju dok drugi lili cak treci mora ici na zadnjeg veznog i slicno....al eto bar smo tu pokriveni sto se tice prednjeg veznog maximalno
zadnji vezni....
lijevo moze sejo...al kad je 90% posto utakmica igo na poziciji beka...jer mora...znaci i tu gubimo....
desno...hajde eto pjanic moze malo desno igrat ili jahic...al i on je vise na beku nego gore...
al generalno...vrlo limitirana reprezentacija,ima dosta kvalitetnih igraca al na nasu zalost radi se o 3 ili 4 pozicije u timu koje su popunjene kvalitetno a nam treba bar 7-8 takvih....
i realno....na cemu se temelji nas toliki optimizam,nase tolike ambicije....imamo par igraca koji su istinski majstori i kvalitetni igraci...al jbg potrebno je vise od tog,u toliko da postoji konkurencija za svako mjesto u ekipi a mi to nemamo ... htjeli vi to priznat ili ne
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ćiro je dosad najvise za repku uradio,jes da je bilo smijesnih poraza od Irana,Rijeke itd.Igrace je znao motivisat na pravi nacin,al ovaj balvan pravi neke kombinacije,jedva dobijemo Ganu,istom igrom kao protiv Svedske,a za ovu sad tekmu da ne pominjem,citavo vrijeme negdje gledao u nebo,igraci nit trce nit ista,nisi 3 sanse napravili pred golom Svedske,izvlaci Spahica stuba odbrane,najboljeg odbrambenog u Francuskoj ligi itd.Ovaj ciklus kvalifikacija je osudjen na propast,i jos jedna dobra generacija nece uspjet,volio bih da grijesim,al sad zasad je tako.harishp je napisao/la:Mislis na temperament kad od dobijene tekme protiv Turske izgubimo sva tri boda ili drugu tekmu jedva izvucemo citave gace i jedan poen,ili temperamentno rasclanjivanje na proste faktore protiv Spanije,kao i temperamentna nemoc protiv Portugala.Da ne govorim o temperamentu tipa Bugarska,Rijeka,Iran.Probisvjet je napisao/la:Bez obzira na sve Susic nije selektor za velike domete. On je vise trener! Ne moze on motivisati ekipu da bi potrcali korak vise! Vecinom se pokazalo da oni koji su znali da igraju ne znaju biti selektori!
Neka, hvala.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
spahic je trazio izmjenu...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Probisvjet
- Kontakt:
100% si u pravu!sarajlija89 je napisao/la:hajmo realno postavit stvari...ne branim nikog da se razumijemo,i sam sam ocekivo mnogo vise od duela sa svedima,prvo pol. i nekako moze prolaznu ocjenu dobiti...drugo prelose
ali..nisam to htio reci
zadnji vezni....![]()
....zar mi to imamo???..dovoljno sam reko,takodjer ne vidim rijesenje
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sta je tako,nakon dvije utakmice se donosi sud.Pa to ama bas nigdje nema, samo kod nas.harry_90 je napisao/la:Ćiro je dosad najvise za repku uradio,jes da je bilo smijesnih poraza od Irana,Rijeke itd.Igrace je znao motivisat na pravi nacin,al ovaj balvan pravi neke kombinacije,jedva dobijemo Ganu,istom igrom kao protiv Svedske,a za ovu sad tekmu da ne pominjem,citavo vrijeme negdje gledao u nebo,igraci nit trce nit ista,nisi 3 sanse napravili pred golom Svedske,izvlaci Spahica stuba odbrane,najboljeg odbrambenog u Francuskoj ligi itd.Ovaj ciklus kvalifikacija je osudjen na propast,i jos jedna dobra generacija nece uspjet,volio bih da grijesim,al sad zasad je tako.harishp je napisao/la:Mislis na temperament kad od dobijene tekme protiv Turske izgubimo sva tri boda ili drugu tekmu jedva izvucemo citave gace i jedan poen,ili temperamentno rasclanjivanje na proste faktore protiv Spanije,kao i temperamentna nemoc protiv Portugala.Da ne govorim o temperamentu tipa Bugarska,Rijeka,Iran.Probisvjet je napisao/la:Bez obzira na sve Susic nije selektor za velike domete. On je vise trener! Ne moze on motivisati ekipu da bi potrcali korak vise! Vecinom se pokazalo da oni koji su znali da igraju ne znaju biti selektori!
Neka, hvala.
Spahic je sam inzistirao da se zamijeni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 jun 2010, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.