SP - Grupa G

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide u 1/8?

Brazil
127
45%
Portugal
60
21%
Obala Slonovace
65
23%
Sjeverna Koreja
28
10%

Ukupno glasova: 280

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: SP - Grupa G

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 01:02

Brazil i Obala Slonovace.
Portugal ni pod razno :x :x :x :x :x :x
BosnaE

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 21 maj 2010, 23:11

1.Obala Slonovače(Bjelokosti)
2.Ovi ludaci iz Koreje ja o njima znam samo ime
3.Brazil
4.portugal

ove zadnje dvije ce podcjenit prve dvije i ode sve u helac za portugal i brazil
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 22 maj 2010, 18:47

1. Brazil
2. Obala Slonovače
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 22 maj 2010, 21:24

Da smo mi prošli umjesto Portugala, igrali bi s Brazilom :lol: Navijam za Brazil, što se ove grupe tiče, i želim da Portugal ispadne odmah u grupnoj fazi, iz svima nam poznatih razloga :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 24 maj 2010, 23:10

brazil sigurno prvi
portugal drugi
obala slonovače kao i sve afričke repke imaju problema sa autoritetom i disciplinom.Nemoze Drogba sve sam.
S.koreja ,posli ljudi malo na eskurziju

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 28 maj 2010, 20:55

Brazil
Obala Slonovace
Portugal
S.Koreja

mislim da ce to izgledati ovako dajem prednost slonovima ispred onih portugalski manekena
.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 28 maj 2010, 21:07

Bgm dva odlicna gola uvalise Korejanci u prijateljskoj protiv Grcke... 8-)
[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 00:27

Pepe dobio dozvolu od FIFA-e da nastupi na SP u dresu Portugala. Veliko pojačanje za šminkera i ostatak ekipe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 00:38

Pardon, moja greška! Naravno da Pepe već igra za Portugal, sjećam se njegovog gola sa ep 2008. protiv Turaka. Nego vidim članak da je dobio dozvolu da igra na sp, pa sam se nešto istripovao da je dobio dozvolu od fifa-e. :lol: :oops: :oops:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 00:55

Ma Portugal postao pravi mali Brazil. Deco, Liedson, Pepe...A evo glava da ne bi otisli na SP bez tih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 jun 2010, 14:18

Konačni popis reprezentacije Obale Bjelokosti za SP:

Vratari: Boubacar Barry (Lokeren), Aristides Zogbo (Maccabi Netanya), Daniel Yeboah (ASEC Abidjan)

Braniči: Souleymane Bamba (Hibernian), Arthur Boka (VfB Stuttgart), Guy Demel (Hamburg SV), Emmanuel Eboue (Arsenal), Steve Gohouri (Wigan Athletic), Siaka Tiene (Valenciennes), Kolo Toure (Manchester City), Benjamin Brou Angoua (Valenciennes)

Veznjaci: Jean-Jacques Gosso Gosso (Monaco), Abdelkader Keita (Galatasaray), Emmanuel Kone (International Curtea Arges), Gervais Yao Kouassi (Lille), Christian Koffi Ndri (Sevilla), Cheik Ismael Tiote (Twente Enschede), Yaya Toure (Barcelona), Didier Zokora (Sevilla)

Napadači: Aruna Dindane (Lekhwiya), Seydou Doumbia (Young Boys Berne), Didier Drogba (Chelsea), Salomon Kalou (Chelsea)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jun 2010, 22:04

Eduardo (Braga), Beto (Porto), Daniel Fernandes (Iraklis); Duda (Malaga), Bruno Alves (Porto), Paulo Ferreira (Chelsea), Miguel (Valencia), Ricardo Carvalho (Chelsea), Rolando (Porto), Fabio Coentrao (Benfica), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Lille); Deco (Chelsea), Tiago (Atletico Madrid), Raul Meireles (Porto), Pedro Mendes (Sporting Lisbon), Miguel Veloso (Sporting Lisbon); Nani (Manchester United), Simao Sabrosa (Atletico Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hugo Almeida (Werder Bremen), Danny (Zenit St Petersburg), Liedson (Sporting Lisbon)
Carlos Queiroz obaveo spisak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2010, 22:27

[youtube][/youtube]

No coment :oops:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2010, 22:30

Gledao sam ovu tekmu danas,Brazilci sasvim solidni ali mroace to puno bolje za utakmice SP.
Ali sta su fulili fudbaleri Zimbabwea to je za anale.Ako ko nadje link neka postavi kod rezultata 0:0 je to.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 jun 2010, 22:37

1. Brazil
2. Obala Slonovače
3. Portugal
2. Južna Koreja

Nakon grupne faze Brazil brzo ispada.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2010, 22:43

[youtube][/youtube]
Evo nasao sam to.Taj napad pocinje na 0:37 odprilike.Inace ovo je kompeltan highlites ko nije gledao tekmu.
Takodje u napdu pre ovoga nije mi jasno kako Robinho nije video prazan prostor tamo na drugoj strani ne znam koji je igrac bio.Ono je mat pozicija.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 02 jun 2010, 22:53

koja golcina Bastosa, a i akcija za treci gol je prelijepa, al mogu to na Zimbabweu vjezbat
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2010, 23:10

Napadač Severne Koreje mora da brani!

Svetska fudbalska federacija pregledala je sve spiskove igrača koje su selektori poslali a najbizarniji je spisak reprezentativaca Severne Koreje.

Selektor Jong-Hun Kim prijavio je dvojicu golmana i 21 igrača u polju ali su pravila jasna. S obzirom na to da je napadač Amrokganga Mjong-Von Kim prijavljen kao golman, u slučaju da mu selektor ukaže priliku da se pojavi na terenu, moraće pred gol.

"Tri igrača prijavljena na poziciji golmana ne mogu da igraju u polju. Zbog toga Mjong-Von Kim, koji je prijavljen kao treći golman, sme samo da brani," navodi se u službenom saopštenju FIFA.

Spisak igrača Severne Koreje više ne može da se promeni osim u slučaju ozbiljnije povrede.

:mrgreen:
Edit: izvinjavam se, vidim da je vec neko postavio na drugoj temi. U glavnom, ova Sjeverna Koreja je luda i jedva cekam da vidim sta ce jos uradit na ovom prvenstvu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jun 2010, 16:08

Auuu!!! Drogba bi mogao propustiti SP?!!

Prva zvezda reprezentacije Obale Slonovače Didije Drogba prema poslednjim informacijama mogao bi da propusti Svetsko prvenstvo.

Drogba je zbog povrede ruke prijateljsku utakmicu protiv Japana u švajcarskom Zionu napustio tokom prvog poluvremena. Prema pojedinim izvorima fudbaler Čelsija je odmah prevezen u bolnicu na skeniranja gde je utvrđeno da će propustiti takmičenje u Južnoj Africi.

Drogba se povredio posle kontakta sa japanskim defanzivcem Tulijem, a još uvek nije zvanično potvrđeno da će propustiti Svetsko prvenstvo, ali se očekuje da bi to uskoro trebalo da bude objavljeno.

"U pitanju je povreda lakta, ali još uvek ne znamo koliko je teška. Mislim da ćemo odgovor dobiti pre odlaska iz Švajcarske. Ako je ozbiljno to je veoma zabrinjavajuće jer je Drogba naš kapiten i jedan od najboljih napadača na svetu", rekao je Sven Jeran Erikson, selektor Obale Slonovače.

Pre nego što je izašao sa terena Drogba je doprineo pogotku svog nacionalnog tima pošto je posle šuta iz slobodnog udarca lopta zakačila Tulija i zatresla mrežu Japanaca. Obala Slonovače je na kraju trijumfovala sa 2:0, a drugi gol postigao je Kolo Ture.

Obala Slonovače na Svetskom prvenstvu igra u grupi G sa Brazilom, Portugalom i Severnom Korejom.

Ionako su šanse "slonova" da odu u drugi krug bile skoro pa minimalne, a ako ne budu mogli računati na Drogbu, crno im se piše.

p.s. Opet Tulio zabio autogol. :lol: :lol: :lol:
RIP Adis Selmanović

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 17:08

Ovaj Tulio je retardiran. Samo zabija autogolove, a evo sada povrijedi jednog od najboljih napadaca svijeta. :twisted: Nadam se da povreda nije toliko ozbiljna...

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.