Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

High

Re: Edin Džeko

Post Postao/la High » 30 jan 2016, 22:06

JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute! ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imaju li gdje linkovi tih golova? Ne stigoh ih vidjeti.
Zadnja izmjena: High, dana/u 30 jan 2016, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 jan 2016, 22:06

Kako samo bezvoljna igra i nesto se fazon ljuti kad izlazi. Skroz zasluzeno je na klupu preselio jer je uzasno trom, bezvoljan tj. ma je be mu se.. trenutno nivo bhpl
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 30 jan 2016, 22:09

JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute! ;-)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 jan 2016, 22:11

Izadje lik u 60. minuti :urnebes:

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 30 jan 2016, 22:11

BenjooJutub je napisao/la:

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jan 2016, 22:13

Nezoves se dzaba Jerry Lewis

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 jan 2016, 22:15

VelikiKemo je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:urnebes: :urnebes: :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 30 jan 2016, 22:16

Ne znam sta je sa njim problem,al mogao bi on malo psihologa posjetiti,ne bi bio prvi ni zadnji igrac koji je to uradio.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 jan 2016, 22:18

rope11 je napisao/la:Pa jesu ga unakazile povrede jer su ga zadesile u najnezgodnijem periodu karijere, ali njegova (ne)forma nije stvar neznanja nego psihe koja je ozbiljno narusena poslije svega sto je prosao. On kad je u formi, on je blizu wc igraca.
Zato i kazem, nadam se da ce ga Spaleti probuditi jer kvalitet ima, samo mu treba doprijeti do glave. A i zaboravlja se da su njemu tek 23 godine, njemu tek sad predstoji gradjenje karijere i afirmisanje kao igraca.

Ali cinjenica je da ce Dzeko prije profitirati s njim nego sa ostalim Rominim krilima, zanimljivo da su im sva krila na isti kalup, baci loptu u for i trci za njom k'o sumanut :mrgreen: ovaj igra totalno drugacije i pretpostavljam da ce mu Romina igra sa puno pasova i sto vise bacenih lopti u prazan prostor vise odgovarati.
Nije to forma,mislim da je cijelo vrijeme u pitanju voljni momenat,spremnost da das sve od sebe,da igras sa sto posto mogucnosti.Dzeko odavno,jos iz Citya ne igra sa sto posto nego sa rezervom,nonsalantno.Polunezainteresovano odradjivanje posla a to nece ni tolerisati ni platiti ni jedan ozbiljan evropski klub.

Voljni momenat i davanje sto posto od sebe je i reprezentaciju kostalo neplasmana na EP.Nas mentalitet,nasa posla.

Zao mi je sto je to tako jer je izgubio motiv u najboljim godinama ali to je njegova odluka.Ja ga i dalje volim ali to je tako.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 jan 2016, 22:22

Dzeku izgleda vise ne zanima fudbal.. :cry: Od kako se uhvatio one "prde" propada k'o zeton...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jan 2016, 22:55

Dzeko nije dovoljno agresivno usao u pocetne utakmice za Romu. Trebao je gristi od pocetka i boriti se vec u prvoj utakmici kao da je odlucujuca. A kod njega je izgledalo kao da igra rezervisano i malo podcjenivacki do Serie A. Poslje one odlicne utakmice protiv Juventusa on je pao i sada igra pod pritiskom da mora pogoditi sto nije ni malo lako. Naravno iako se mnogi nece sloziti on u mnogo utakmica prije nije dobivao dovoljno kvalitetnih lopti. Posebno ne po krilima. Steta sto prije nisu dosli Zukanovic i El Shaarawy jer oni su puno bolji izbor od invalida DIgnea i sebicnog Gervinha. Steta sto je veliki potrosac lopti kepec ostao u klubu. Ali eto ako nista konacno je ta lijeva strana proigrala.

Trener me je razocarao danas sto je prerano izveo Dzeku. Svaka cast Tottiju koji je legenda samo trebao je nekog drugog izvesti a ne Dzeku kojem treba gol da vrati samopouzdanje.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jan 2016, 22:57

Zao mi je Dzeke, bori se al nece lopta u gol. Steta sto onaj odbrani onu loptu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jan 2016, 23:02

Nista nek se posveti vise zeni I dijetetu I skloni sa estrade. Manje cemu skoditi zdravlju. Da se hoce ugledati na Ibisevica I Djurica.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 jan 2016, 23:33

Pojedinci ovdje previše blate Džeku, odmorite malo. Prvo pogledajte utakmicu pa tek onda pišite. Ova Roma je očajna, i puno bolji napadači od Džeke ne bi ništa više mogli. Džeko je napadač kojem treba lopta, bilo kakva, a u romi mu je nema ko dati, pa ni onaj naš pjanić. Sve nešto izbi nabi. Za svakog napadača je prokletstvo igrati u ovakoj ekipi. A uz sve to i sam Spaleti voli igru bez onog pravog špica, u svom prvom mandatu u Romi Toti je bio tzv. lažna devetka, a sličnu taktiku je postavljao i u Zenitu. U ovoj Romi se neće naigrati. Mada mislim da je i on sam dosta podcijenio italijanski ligu. Uz ovaku ekipu i igru teško će se vratiti!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jan 2016, 23:48

Dzeki samo fali gol, nije sad da se ne trudi.. veceras je golman skinuo onaj odlican sut,imao je jos jednu sansu u drugom poluvremenu,ali je sve to ipak nedovoljno. Nije losa ni klupa, da malo igrac dodje sebi, da vidi da niko nije siguran u prvoj postavi. Sve ce to vremenom doci na svoje, samopouzdanje mu je malo poljuljano,ali tako je svakom napadacu kad stanu golovi. Samo neka se on trudi, i uz ovog Saravija koji je odlican igrac dobit ce i on prave lopte. Nigdje ne pise da Dzeko mora svaku utakmicu biti starter, i klupa je za igraca! u Cityu se sa klupe kad je ulazio nadavao golova,samo sto je tamo imao puno bolje bocne igrace,a nekako mislim da ni Salah nije siguran u prvoj postavi, tako da ce se mozda malo rotirati,ali nije to nista strasno...samo naprijed Zmaju,golovi ce doci, ne moze nista na silu!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jan 2016, 23:57

bosnas_ je napisao/la:u Cityu se sa klupe kad je ulazio nadavao golova,samo sto je tamo imao puno bolje bocne igrace
Kod Citya je imao puno bolje igrace kao sto si rekao po krilima: Milner, Kolarov i Silvu koji mu je davao odlicne asistencije kroz sredinu. Nazalost Pjanic u tom segmentu ( zadnji pas ) nije toliko dobar kao Silva a Radja jos i manje. A krila Rome su katastrofa. Ali eto mozda sada proigraju makar po toj lijevoj strani a po desnoj daj sta das.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 31 jan 2016, 00:20

ma sve to stoji,bolji saigrači u Cityu,on mlađi,željniji dokazivanja..međutim ja mislim da je glavni razlog loših partija našeg Džeke ta što je fizički puno grohnuo,mislim da sam trening,priprema igrača za sezonu kao i liga ,sa su na fizički dosta nižem nivou od PL.Pa gledam ga ,svaki duel po zemlji mu protivnik izbija loptu,izgura ga,zagradi...znači fali tu čisto sirove snage..zračne duele često dobije ali čisto zbog visine,, obično lopta ide nigdje i nikome.Tačno se primjeti taj nedostatk,želje,brzine,refleksa..a i mi trebamo biti načisto da je Edin dostigao svoj zenit karijere i sada samo treba pokušati biti solidan...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 31 jan 2016, 01:31

Ma **bo takvog napadaca kojem se cijela ekipa mora prilagodjavati,pa Dzeko bi se jedino izgleda u Bayernu nadavao golova,al ruku na srce koji napadac ne bi ?
On ima sansu jedino u klubu u kojem ce bas on biti najveca zvijezda i gdje ce igracima prva opcija biti naci Dzeku u 16m,kao sto je slucaj u repki.
Jest nas al brate kad vidim kako napuca loptu nebu pod oblake onda mi ga i nije vise zao,neka se ljuti sam na sebe...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2016, 01:38

Ja sam branio, i dalje do jedne mjere branim, znamo o kakvom igracu i personi je rijec. Ali gluposti su kad se pise da nema sansi, i da tim premalo igra za njega. On je spica, najistureniji je u formaciji, u utakmici protiv Juventusa stvarno je ispastao zbog taktike, gdje stvarno nije mogao vise. Sta cemo za promasene zicere protiv Verone prije dvije sedmice? Promasaji protiv Torina, Intera, itd, itd.. Nikad ovoliko zicera u karijeri nije masio, cak ni u najgorim periodima za City, jer tamo jednostavno nije igrao, za razliku od sada, gdje je ujedno ima krizu u formi, a svaku utakmicu igra.

Toliko se na kraju krajeva blatio taj Destro sto je masio zicere, nije bio efektivan, ili Doumbia, ukoliko Dzeko ovako nastavi, nadmasice ih obojicu po neefikasnosti. Svjesan sam i ja da fali taj gol koji ce odcepiti, ali predugo ovo traje za igraca njegove klase, a sve sto duze traje, to je kriticinije i kriticnije za njega.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jan 2016, 02:19

Edin Džeko, uzimajući u obzir njegov renome i reputaciju, a na kraju dana i očekivanja, ispostavio se kao veliki flop :!:

to vidi i zna svako objektivan, a ništa značajno se neće promjenit', jer osim što je i sam kriv za ovo što mu se dešava, evidentno je da mu Serie A ne odgovara, što naravno nije njegova krivica, ni prvi, a ni posljednji igrač koji se nije snašao u nekoj ligi ;) recimo, najveći flop u historiji Lazija, bio je Gaizka Mendieta, tada jedan od najboljih svjetskih igrača, a koji je mnogo plaćen, toliko mnogo, da je to strašno, ali tada se u Serie A nemilice trošilo, ali su se kupovali najbolji svjetski igrači, zbog toga je Serie A bila ono što niti jedna liga nikada neće biti :cool:

kako god, najpametnije mu je da ide već na ljeto, a bojim se da će mu izbor biti dosta ograničen, jer niko neće dati milione igraču kome je karijera pa valjda u slobodnom padu jebt (29 godina :( ) .. realno, može u lige petice ako smanji potraživanja, ako ne, onda Turska, Rusija, tamo gdje se plaća masno i gdje ne žale

ali, ko god mislim da će on ipak uspjeti ovdje gdje jeste, grdno se vara ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 47 gostiju.