BenjooJutub je napisao/la:JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
BenjooJutub je napisao/la:JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
Nezoves se dzaba Jerry LewisJerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
VelikiKemo je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:JerryLouis je napisao/la:Danas Dzeko 2 gola zabija, citirajte me nakon zavrsetka utakmice! Ustvari nakon 60. minute!![]()
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nije to forma,mislim da je cijelo vrijeme u pitanju voljni momenat,spremnost da das sve od sebe,da igras sa sto posto mogucnosti.Dzeko odavno,jos iz Citya ne igra sa sto posto nego sa rezervom,nonsalantno.Polunezainteresovano odradjivanje posla a to nece ni tolerisati ni platiti ni jedan ozbiljan evropski klub.rope11 je napisao/la:Pa jesu ga unakazile povrede jer su ga zadesile u najnezgodnijem periodu karijere, ali njegova (ne)forma nije stvar neznanja nego psihe koja je ozbiljno narusena poslije svega sto je prosao. On kad je u formi, on je blizu wc igraca.
Zato i kazem, nadam se da ce ga Spaleti probuditi jer kvalitet ima, samo mu treba doprijeti do glave. A i zaboravlja se da su njemu tek 23 godine, njemu tek sad predstoji gradjenje karijere i afirmisanje kao igraca.
Ali cinjenica je da ce Dzeko prije profitirati s njim nego sa ostalim Rominim krilima, zanimljivo da su im sva krila na isti kalup, baci loptu u for i trci za njom k'o sumanutovaj igra totalno drugacije i pretpostavljam da ce mu Romina igra sa puno pasova i sto vise bacenih lopti u prazan prostor vise odgovarati.
Kod Citya je imao puno bolje igrace kao sto si rekao po krilima: Milner, Kolarov i Silvu koji mu je davao odlicne asistencije kroz sredinu. Nazalost Pjanic u tom segmentu ( zadnji pas ) nije toliko dobar kao Silva a Radja jos i manje. A krila Rome su katastrofa. Ali eto mozda sada proigraju makar po toj lijevoj strani a po desnoj daj sta das.bosnas_ je napisao/la:u Cityu se sa klupe kad je ulazio nadavao golova,samo sto je tamo imao puno bolje bocne igrace
Hmm veteran od 36 godina za 34 minuta sinoc uradi vise od njega.tarabuka je napisao/la:ko bi rekao da je izmedju dzeke i luisa suareza samo 9 mjeseci razlike.suarez igra,grize kao da mu je 25 godina,za njega nema izgubljene lopte,dok dzeko na terenu izgleda kao veteran od 36 godina.
Zato je i potpisao za Barcu jer je WC igrac. Cak i sa toliko godina su rizikovali sa njim jer su bili ubijedjen da ce im se isplatiti.tarabuka je napisao/la:ko bi rekao da je izmedju dzeke i luisa suareza samo 9 mjeseci razlike.suarez igra,grize kao da mu je 25 godina,za njega nema izgubljene lopte,dok dzeko na terenu izgleda kao veteran od 36 godina.
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505 i 26 gostiju.