NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dudic je majstor on nijednu loptu nije izgubio samo faulom ga protivnik ustavi komanduje ekipom tipa stani naloptu sava odmori ekipu. A sto se tice utakmice prva je.i vama i nama teske noge, svi grizu hoce da igraju, uostom tri gola su pala, teren plasticni sve to ima svoje k
Danas kombinovani sastav vidjet cemo protiv slobode.
Danas kombinovani sastav vidjet cemo protiv slobode.
-
- Kontakt:
U koliko igramo protiv slobode u cetvrtak
-
- Interni moderator
- Kontakt:
14 satiZvijezdaGR1 je napisao/la:U koliko igramo protiv slobode u cetvrtak
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Combe brate javi se,sta ti velis na ovaj rezultat 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Neka greška garant, nije trebalo ovako bit.... Nek i mi jednom pobijedimo u sudijskoj nadoknadi pa makar u prijateljskoj. Dosad smo izgubili kišu bodova u zadnji 5 mincrvenobijeli je napisao/la:Combe brate javi se,sta ti velis na ovaj rezultat
-
- Kontakt:
sigurno nam pustili ljudi na se nalozimo u cetvrtak protiv slobodeTkanton je napisao/la:Neka greška garant, nije trebalo ovako bit.... Nek i mi jednom pobijedimo u sudijskoj nadoknadi pa makar u prijateljskoj. Dosad smo izgubili kišu bodova u zadnji 5 mincrvenobijeli je napisao/la:Combe brate javi se,sta ti velis na ovaj rezultat

Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala

Opet ista prica da za Ordagica niste nista dobili.vatreni je napisao/la:Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala![]()
![]()
![]()
Dobili ste fine pare za njega gdje su one zavrsile libu nas racku razumijes...nisu to stotine hiljada Ali brate de malo.....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ebo Ordagića i pare,ko zna gdje su one zavrsile,riječi je bilo o igračima.....al eto,visak sto valja ode iz Slobode u Radnički i Budućnost......al hajd Slobodi sreće i akbd Prvak PL,a Zvijezda prvak Prve lige....pa sljedeće godine kroz prvenstvo kao u stara dobra vremena.Agamemnon je napisao/la:Opet ista prica da za Ordagica niste nista dobili.vatreni je napisao/la:Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala![]()
![]()
![]()
Dobili ste fine pare za njega gdje su one zavrsile libu nas racku razumijes...nisu to stotine hiljada Ali brate de malo.....
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije Sloboda kriva sto Zvijezda nece njihove igrace. Oni ih posalju onome ko zatrazi, nece nikog molit. Ko da ih ne bi prvo nama poslali da smo trazili
⭐
to nije do nas nego vase uprave.imali ste Moranjkica na tanjiru,Mujkica Mujica....treba mi da ih molimo mozda jbt....vatreni je napisao/la:Ebo Ordagića i pare,ko zna gdje su one zavrsile,riječi je bilo o igračima.....al eto,visak sto valja ode iz Slobode u Radnički i Budućnost......al hajd Slobodi sreće i akbd Prvak PL,a Zvijezda prvak Prve lige....pa sljedeće godine kroz prvenstvo kao u stara dobra vremena.Agamemnon je napisao/la:Opet ista prica da za Ordagica niste nista dobili.vatreni je napisao/la:Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala![]()
![]()
![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci, 1000% je dogovoreno da igrači koji nemaju mjesta kod nas dođu u Zvijezdu....e sad sto nisu završili u Gradačacu to trebate vidjeti sa vašom upravom... Jedno je sigurno da su i Moranjkic i Mujic top pojacanje za federalnu ligu... Mujkic,manje -više... I da,Zvijezda je dobila obestecenje za Ordagica od Slobode... I dobit ce lijepu cifru od narednog transfera
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako su Jajčani od Sarajeva izgubili 4-0,mi i Jajcani tu negdje,Sarajevo malo kvalitetnije od Slobode,onda bi 2-2 bio najrealniji rezultatastra1922 je napisao/la:kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultat

vatreni je napisao/la:Ako su Jajčani od Sarajeva izgubili 4-0,mi i Jajcani tu negdje,Sarajevo malo kvalitetnije od Slobode,onda bi 2-2 bio najrealniji rezultatastra1922 je napisao/la:kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultat

Ono sto je najbitnije do sada a sto vas vecina neistice je da je ovo prvi prelazni rok bez gomilanja i dovodjenja novih igraca,zadrzan je kostur ekipe,tamo gdje nam je skripalo u napadu rijeseno je dovodjenjem dva dobra napadaca.Nase je da podrzimo sve ovo i ja se nadam da vec u prve 3-4 utakmicemi preuzmemo prvo mjesto.zmaj348 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Ako su Jajčani od Sarajeva izgubili 4-0,mi i Jajcani tu negdje,Sarajevo malo kvalitetnije od Slobode,onda bi 2-2 bio najrealniji rezultatastra1922 je napisao/la:kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultatvjerovatno dva gola razlike za Slobodu,ali ne bih me iznenadilo da ovi naši odigraju kao navijeni da ih Husref zapazi...moram iskomentarisati ove pripremne,i ovi naši su napokon skontali da samo jakim utakmicama možeš vidjeti gdje si sa ekipom i koliko može koji pojedinac dati u ovom momentu..
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Viditcemo koga ce dovest pa cemo dalje komentarisatreddragon001 je napisao/la:večeras stize jos jedno pojacanje u Zvijezdu, igra bocnog a moze igrati u napadu s obzirom.da nas je jucer napustio Nemanja Asanovic uprava nije dugo cekala da pronadje njegovu zamjenu.

-
- Kontakt:
Prije ce bit da ce neka ojebina doc vec pojacanje,ali et vidjet cemo
Na aerodrom Dubrave večeras slijeće nova zvijezda Zvijezde...ZvijezdaGR1 je napisao/la:Viditcemo koga ce dovest pa cemo dalje komentarisatreddragon001 je napisao/la:večeras stize jos jedno pojacanje u Zvijezdu, igra bocnog a moze igrati u napadu s obzirom.da nas je jucer napustio Nemanja Asanovic uprava nije dugo cekala da pronadje njegovu zamjenu.
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.