NK Zvijezda Gradačac

reddragon001
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la reddragon001 » 30 jan 2016, 22:04

Dudic je majstor on nijednu loptu nije izgubio samo faulom ga protivnik ustavi komanduje ekipom tipa stani naloptu sava odmori ekipu. A sto se tice utakmice prva je.i vama i nama teske noge, svi grizu hoce da igraju, uostom tri gola su pala, teren plasticni sve to ima svoje k
Danas kombinovani sastav vidjet cemo protiv slobode.

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 30 jan 2016, 22:08

U koliko igramo protiv slobode u cetvrtak

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jan 2016, 01:14

ZvijezdaGR1 je napisao/la:U koliko igramo protiv slobode u cetvrtak
14 sati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 31 jan 2016, 08:10

Combe brate javi se,sta ti velis na ovaj rezultat :rol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 jan 2016, 09:09

crvenobijeli je napisao/la:Combe brate javi se,sta ti velis na ovaj rezultat :rol:
Neka greška garant, nije trebalo ovako bit.... Nek i mi jednom pobijedimo u sudijskoj nadoknadi pa makar u prijateljskoj. Dosad smo izgubili kišu bodova u zadnji 5 min

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 31 jan 2016, 11:20

Tkanton je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Combe brate javi se,sta ti velis na ovaj rezultat :rol:
Neka greška garant, nije trebalo ovako bit.... Nek i mi jednom pobijedimo u sudijskoj nadoknadi pa makar u prijateljskoj. Dosad smo izgubili kišu bodova u zadnji 5 min
sigurno nam pustili ljudi na se nalozimo u cetvrtak protiv slobode :urnebes:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 jan 2016, 11:30

Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 31 jan 2016, 12:27

vatreni je napisao/la:Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Opet ista prica da za Ordagica niste nista dobili.
Dobili ste fine pare za njega gdje su one zavrsile libu nas racku razumijes...nisu to stotine hiljada Ali brate de malo.....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 jan 2016, 13:40

Agamemnon je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Sava, Ordagu u dzepić stavi,sa Dijatom ko fol tuguje kada je Zvijezda ispala iz PL.Za njega nista od Slobode ne dobismo,a Dijata postavlja uslove visoke kako bi ponovo zaigrao za Zvijezdu zbog koje je TUGOVAO kada je ispala :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Dobili ste fine pare za njega gdje su one zavrsile libu nas racku razumijes...nisu to stotine hiljada Ali brate de malo.....
Ebo Ordagića i pare,ko zna gdje su one zavrsile,riječi je bilo o igračima.....al eto,visak sto valja ode iz Slobode u Radnički i Budućnost......al hajd Slobodi sreće i akbd Prvak PL,a Zvijezda prvak Prve lige....pa sljedeće godine kroz prvenstvo kao u stara dobra vremena.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 jan 2016, 14:44

Nije Sloboda kriva sto Zvijezda nece njihove igrace. Oni ih posalju onome ko zatrazi, nece nikog molit. Ko da ih ne bi prvo nama poslali da smo trazili

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 31 jan 2016, 15:06

vatreni je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Ebo Ordagića i pare,ko zna gdje su one zavrsile,riječi je bilo o igračima.....al eto,visak sto valja ode iz Slobode u Radnički i Budućnost......al hajd Slobodi sreće i akbd Prvak PL,a Zvijezda prvak Prve lige....pa sljedeće godine kroz prvenstvo kao u stara dobra vremena.
to nije do nas nego vase uprave.imali ste Moranjkica na tanjiru,Mujkica Mujica....treba mi da ih molimo mozda jbt.... :?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jan 2016, 16:12

Znaci, 1000% je dogovoreno da igrači koji nemaju mjesta kod nas dođu u Zvijezdu....e sad sto nisu završili u Gradačacu to trebate vidjeti sa vašom upravom... Jedno je sigurno da su i Moranjkic i Mujic top pojacanje za federalnu ligu... Mujkic,manje -više... I da,Zvijezda je dobila obestecenje za Ordagica od Slobode... I dobit ce lijepu cifru od narednog transfera
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2016, 22:47

kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 feb 2016, 06:20

astra1922 je napisao/la:kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultat
Ako su Jajčani od Sarajeva izgubili 4-0,mi i Jajcani tu negdje,Sarajevo malo kvalitetnije od Slobode,onda bi 2-2 bio najrealniji rezultat :D

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 feb 2016, 07:57

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:kakve su prognoze za cetvrtak.ja mislim da cemo izgubiti 3-0.i kontam da to i ne bi bio los rezultat
Ako su Jajčani od Sarajeva izgubili 4-0,mi i Jajcani tu negdje,Sarajevo malo kvalitetnije od Slobode,onda bi 2-2 bio najrealniji rezultat :D
:) vjerovatno dva gola razlike za Slobodu,ali ne bih me iznenadilo da ovi naši odigraju kao navijeni da ih Husref zapazi...moram iskomentarisati ove pripremne,i ovi naši su napokon skontali da samo jakim utakmicama možeš vidjeti gdje si sa ekipom i koliko može koji pojedinac dati u ovom momentu..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 feb 2016, 10:23

zmaj348 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
:) vjerovatno dva gola razlike za Slobodu,ali ne bih me iznenadilo da ovi naši odigraju kao navijeni da ih Husref zapazi...moram iskomentarisati ove pripremne,i ovi naši su napokon skontali da samo jakim utakmicama možeš vidjeti gdje si sa ekipom i koliko može koji pojedinac dati u ovom momentu..
Ono sto je najbitnije do sada a sto vas vecina neistice je da je ovo prvi prelazni rok bez gomilanja i dovodjenja novih igraca,zadrzan je kostur ekipe,tamo gdje nam je skripalo u napadu rijeseno je dovodjenjem dva dobra napadaca.Nase je da podrzimo sve ovo i ja se nadam da vec u prve 3-4 utakmicemi preuzmemo prvo mjesto.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 feb 2016, 17:12

:D večeras stize jos jedno pojacanje u Zvijezdu, igra bocnog a moze igrati u napadu s obzirom.da nas je jucer napustio Nemanja Asanovic uprava nije dugo cekala da pronadje njegovu zamjenu.

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 02 feb 2016, 19:09

reddragon001 je napisao/la::D večeras stize jos jedno pojacanje u Zvijezdu, igra bocnog a moze igrati u napadu s obzirom.da nas je jucer napustio Nemanja Asanovic uprava nije dugo cekala da pronadje njegovu zamjenu.
Viditcemo koga ce dovest pa cemo dalje komentarisat :wtf: :kafa:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 feb 2016, 19:11

Prije ce bit da ce neka ojebina doc vec pojacanje,ali et vidjet cemo

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 feb 2016, 20:17

ZvijezdaGR1 je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la::D večeras stize jos jedno pojacanje u Zvijezdu, igra bocnog a moze igrati u napadu s obzirom.da nas je jucer napustio Nemanja Asanovic uprava nije dugo cekala da pronadje njegovu zamjenu.
Viditcemo koga ce dovest pa cemo dalje komentarisat :wtf: :kafa:
Na aerodrom Dubrave večeras slijeće nova zvijezda Zvijezde... :D U tami noći pod pratnjom policije stići će i bice smjesten za sada u jednom od ekskluzivnih gradačačkih hotela.Zbog bezbjednosti i diskrecije biće čuvan od očiju javnosti .Tokom narednih dana sve TV. domaće i strane kuće će objaviti ovu eks.vijest. :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.