Ni Arapi ni crnci nemaju veze sa nama tako da i nisam obracao paznju.Artetitis je napisao/la:Paja kojem su Arapi kozojebi i talibani, a crnci camuge i majmuni (Douglas Costa) nije fasista?Gunner4 je napisao/la:Pajo mozda jeste luckast ali bar nije fasista
@Paja - Elneny puca izvana za razliku od vecine nasih igraca, cim napravi pas otvara se suigracu (kvalitet toga ce se tek vidjeti kad bude kombinovao sa Ozilom), juce je imao najvise dodira sa loptom (100), a upravo zbog njegove pas-igre i sposobnosti da prenese loptu kroz sredinu terena ce i Ozilu biti lakse. Valja mrijeti, za igraca koji nije nizak (180 cm) me nije impresionirao u skoku. Porediti ga sa Artetom i Flaminijem je smijesno. Arteta ne moze vise cuvati ni mene, a Flamini bi me pustio da se mirno sa loptom dosetam do 16erca bez da me napadne. Yebaji ga, kad sam ja predlagao u pola svojih clanaka Fellainija 2013, Wenger je ganjao Suareza, a nasao Ozila.
Diabyju i Wilshereu su suparnici lomili gleznjeve.
Ali kod ovog @AGB sam zapratio stereotipe kojim se sluzi koji nisu nista drugo nego govor mrznje. Mislim gledaj u svoje dvoriste pa seri. Ali naravno to svi moderatori redovno ignorisu posto nisu nista bolji ako ne i isti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.