ma moze se on saliti do sutra ali ako ovo upikaju oni iz saveza najebali smoCartman je napisao/la:Nadam se da se zezas. Yebena Malta jedina nosi tu crnu Givovu: http://footballfashion.wordpress.com/20 ... ollection/istria bianco/blu je napisao/la:GIVOVA
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
-
hercegovina
- Kontakt:
jeli to neka firma iz istre??
a i olimpik nosi to
a i olimpik nosi to
daj hebeni NIKE, ADDIDAS, taman fuš
samo da se ne brukamo sa LEGEAMA I GIVOVAMA

Vidite da je M. Memo jedini bio u pravu. Posto nam je savez u qrcu sto se tice finansija izabrali su dresove shodno tome koliko imaju love. Memo ti KING.

93,4 % " !!!
Sa Givovom bi bili jos jedinstveniji, pa samo mi i Malta bi furali tu opremu.
Ovu LEGEA-u furaju vec Albanija, Iran, Crna Gora, Sjeverna Koreja i Zimbabve
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nek Borac Travnik to lapi i zdravo.Pa makar nam savovi virili sa svih strana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
istria bianco/blu
- Kontakt:
Ne šalim se, to je firma koja je nastala iz Legea-e. Pošto su dva brata bili vlasnici i međusobno su se posvađali. Jedan od njih zadržao je sva prava nad markom Legea (možete vidjeti na http://www.legea.com) i osnovao novi brend Givova (on se zove Giovanni). Legea je potpisala ugovor sa savezom BIH ali navodno budući da tu nije sudjelovao gore spomenuti, taj ugovor nema pravnu težinu i gospodin će sve učiniti da Bosna završi u Givovi.
Živi bili pa vidjeli...
Živi bili pa vidjeli...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidiš, ako je istina to što govoriš onda se može izaći iz tog ugovora sa Legeom i potpisati za bilo koju drugu firmu?
Dragon Town
-
istria bianco/blu
- Kontakt:
Pa u principu mislim da je tako. Ukoliko se pravno stvarno poništi ugovor s Legea-om, bio bi otvoren put za bilo kojeg drugog ponuđača. Ukoliko do toga dođe, vjerojatno će i Givova odnosno gospodin koji je vlasnik brenda tražiti neke beneficije. Inače, moram vam reći kako Givova radi dobar posao kada je riječ o personalizaciji dresa i ostale opreme-kataloška roba im nije nešto.istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
Jest ,ali nema savez para toliko da plati Govanija........................................istria bianco/blu je napisao/la:Pa u principu mislim da je tako. Ukoliko se pravno stvarno poništi ugovor s Legea-om, bio bi otvoren put za bilo kojeg drugog ponuđača. Ukoliko do toga dođe, vjerojatno će i Givova odnosno gospodin koji je vlasnik brenda tražiti neke beneficije. Inače, moram vam reći kako Givova radi dobar posao kada je riječ o personalizaciji dresa i ostale opreme-kataloška roba im nije nešto.istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja brenda i vanago ... sta će nam biti neki đidomova sponzor repke ...istria bianco/blu je napisao/la:Ne šalim se, to je firma koja je nastala iz Legea-e. Pošto su dva brata bili vlasnici i međusobno su se posvađali. Jedan od njih zadržao je sva prava nad markom Legea (možete vidjeti na http://www.legea.com) i osnovao novi brend Givova (on se zove Giovanni). Legea je potpisala ugovor sa savezom BIH ali navodno budući da tu nije sudjelovao gore spomenuti, taj ugovor nema pravnu težinu i gospodin će sve učiniti da Bosna završi u Givovi.
Živi bili pa vidjeli...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ma ljudi sta vam je,, pa nece ni jedna ozbiljna marka opreme da nam bude sponzor,, kad neznaju ni skim pregovarati,, onaj osuden, ,, drugi vec u zatvoru,,, jedan zna samo Hercegovacki,, a jadni Bakovic nezna ni gdje radi,, on je samo Maskota!!! u normalnoj drzavi potplatis presjedniku saveza i budes sponzor a kod nas 3 presjednika 16 zamjenika 14 sekretara plus treba dati 20 hiljada maraka da Hamdo izade iz zatvora,,, ma ne isplati se to,, cak ni adidasu,nike ili puma nemaju para zato sve,,,, a ovako ovi talijani veci kriminalci nego ovi nasi pa se nekako navlace!!! ja sam zadovoljan da IMAMO KOMPLETNE DRESOVE
moglo bi se desiti da imamo samo za prvi sastav,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Evo Korea ima Legeine dresove 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
hercegovac_nino
- Kontakt:
Da na nasem dresu barem stave imena igrace, ili barem onu malu zastavu kao njima...SemPer_fi je napisao/la:Evo Korea ima Legeine dresove
imaju iste dresove ko i mi
ne slazem se za zastavicu, sta ce ti zastava ako iams grb? koreji je zastava umjesto grba.
ne slazem se za zastavicu, sta ce ti zastava ako iams grb? koreji je zastava umjesto grba.
na ovom SP je obavezno imati imena igraca na dresu, a mi u kvalifikacijama za EP mozemo staviti imena, a i ne moramohercegovac_nino je napisao/la:Da na nasem dresu barem stave imena igrace, ili barem onu malu zastavu kao njima...SemPer_fi je napisao/la:Evo Korea ima Legeine dresove
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
hercegovina
- Kontakt:
legea igra na svjetskom prvenstvu i to je ogroman uspjeh za njih.zato su za koreju napravili ove posebne dresove za sp koje uzgred receno inter zapresic nosi vec dvije godine.
Najjaci do sad, u pravu si za Inter. Da nam hoce bar vratiti Patrick ,samo su oni gori ali da malo promjenimo:Dhercegovina je napisao/la:legea igra na svjetskom prvenstvu i to je ogroman uspjeh za njih.zato su za koreju napravili ove posebne dresove za sp koje uzgred receno inter zapresic nosi vec dvije godine.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
albanija fura NIKE nemoj takoRiNo je napisao/la:Sa Givovom bi bili jos jedinstveniji, pa samo mi i Malta bi furali tu opremu.
svoj ti pos'o !
da mi je jednom vidjet ADIDAS ili NIKE na dresu naše reprezentacije

Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.