ma moze se on saliti do sutra ali ako ovo upikaju oni iz saveza najebali smoCartman je napisao/la:Nadam se da se zezas. Yebena Malta jedina nosi tu crnu Givovu: http://footballfashion.wordpress.com/20 ... ollection/istria bianco/blu je napisao/la:GIVOVA
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
-
hercegovina
- Kontakt:
a i olimpik nosi to
Ovu LEGEA-u furaju vec Albanija, Iran, Crna Gora, Sjeverna Koreja i Zimbabve
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
istria bianco/blu
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
istria bianco/blu
- Kontakt:
Pa u principu mislim da je tako. Ukoliko se pravno stvarno poništi ugovor s Legea-om, bio bi otvoren put za bilo kojeg drugog ponuđača. Ukoliko do toga dođe, vjerojatno će i Givova odnosno gospodin koji je vlasnik brenda tražiti neke beneficije. Inače, moram vam reći kako Givova radi dobar posao kada je riječ o personalizaciji dresa i ostale opreme-kataloška roba im nije nešto.istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
Jest ,ali nema savez para toliko da plati Govanija........................................istria bianco/blu je napisao/la:Pa u principu mislim da je tako. Ukoliko se pravno stvarno poništi ugovor s Legea-om, bio bi otvoren put za bilo kojeg drugog ponuđača. Ukoliko do toga dođe, vjerojatno će i Givova odnosno gospodin koji je vlasnik brenda tražiti neke beneficije. Inače, moram vam reći kako Givova radi dobar posao kada je riječ o personalizaciji dresa i ostale opreme-kataloška roba im nije nešto.istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja brenda i vanago ... sta će nam biti neki đidomova sponzor repke ...istria bianco/blu je napisao/la:Ne šalim se, to je firma koja je nastala iz Legea-e. Pošto su dva brata bili vlasnici i međusobno su se posvađali. Jedan od njih zadržao je sva prava nad markom Legea (možete vidjeti na http://www.legea.com) i osnovao novi brend Givova (on se zove Giovanni). Legea je potpisala ugovor sa savezom BIH ali navodno budući da tu nije sudjelovao gore spomenuti, taj ugovor nema pravnu težinu i gospodin će sve učiniti da Bosna završi u Givovi.
Živi bili pa vidjeli...
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
hercegovac_nino
- Kontakt:
Da na nasem dresu barem stave imena igrace, ili barem onu malu zastavu kao njima...SemPer_fi je napisao/la:Evo Korea ima Legeine dresove
ne slazem se za zastavicu, sta ce ti zastava ako iams grb? koreji je zastava umjesto grba.
na ovom SP je obavezno imati imena igraca na dresu, a mi u kvalifikacijama za EP mozemo staviti imena, a i ne moramohercegovac_nino je napisao/la:Da na nasem dresu barem stave imena igrace, ili barem onu malu zastavu kao njima...SemPer_fi je napisao/la:Evo Korea ima Legeine dresove
-
hercegovina
- Kontakt:
Najjaci do sad, u pravu si za Inter. Da nam hoce bar vratiti Patrick ,samo su oni gori ali da malo promjenimo:Dhercegovina je napisao/la:legea igra na svjetskom prvenstvu i to je ogroman uspjeh za njih.zato su za koreju napravili ove posebne dresove za sp koje uzgred receno inter zapresic nosi vec dvije godine.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
albanija fura NIKE nemoj takoRiNo je napisao/la:Sa Givovom bi bili jos jedinstveniji, pa samo mi i Malta bi furali tu opremu.
Ovu LEGEA-u furaju vec Albanija, Iran, Crna Gora, Sjeverna Koreja i Zimbabve
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, aezakmi, ArtemisFowl, AshburtonG, Blackwargreymon, Blizzard, Bumbaclat, Confiance, dzemil, feniksptica, Google Adsense [Bot], harko35, Iceplayer, Jarodwest, JHam, JimmyPage, Jurica95, karajlo, kaskada1922, Lavcina, legendarnadruga, leo1946, linethreader, Maestro^^, Marsiano, meecko, MikiPirs, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, Poligon10, PSV, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, schalke, Shategabri, Shogun, soccerfan, StevieG8, Sveti, trunks1946, unavita, Wilshere10 i 355 gostiju.