FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e moj Jesicu ako ovo ne uigras i ako ova dvojica ne budu nesta brzo ces u Miajanmar sa njima zajedno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Stream je sad ponovo dobar, ali smo mi zato ocajni jbt..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bolje da sam odspavao 2 sata nego sto ovo gledam
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Majkl je napisao/la:e moj Jesicu ako ovo ne uigras i ako ova dvojica ne budu nesta brzo ces u Miajanmar sa njima zajedno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kilavo, smijesno, tuzno...
Rustem odigrao jednu solidnu tekmu protiv Galacticosa iz Jajca i sad misli igrac pa nesto nabija iz voleja, dodaje vanjskom. Kakav balvan od igraca. Pravi onaj seljacki tip fudbalera, samo za trcanja. Takvi fudbaleri su iscezli s odlaskom Gattusa
Kome je on fudbaler, neka ide pratiti badminton...
Rustem odigrao jednu solidnu tekmu protiv Galacticosa iz Jajca i sad misli igrac pa nesto nabija iz voleja, dodaje vanjskom. Kakav balvan od igraca. Pravi onaj seljacki tip fudbalera, samo za trcanja. Takvi fudbaleri su iscezli s odlaskom Gattusa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ljudi, ko god je imao jednom ozbiljne pripreme, zna da su noge dosta teske i da nece ocekivati leprsavu igru. Oni su jos uvijek u jakom trenaznom procesu, sto ih cini mnogo umornim.
Opusteno, ja se ne sikiram mnogo. Vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da ce biti mnogo al mnogo bolji na proljece
Opusteno, ja se ne sikiram mnogo. Vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da ce biti mnogo al mnogo bolji na proljece
Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.
Kakva gomila jadnika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Edina
nek' se malo uhodaju jjebi ga, ne zove se bez razloga pripremna utakmica
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 feb 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kao da gledam dvije ekipe iz druge lige - JUG.
Svi do jednog - AMATERI
Svi do jednog - AMATERI
- PitarBordo
- Kontakt:
Kada igraš protiv druge ekipe nije izgovor da su ti noge teške, jer i oni imaju noge, pogotovo kada igraš s ekipom iz trećeg nivoa bh. fudbala... Al' hajde de.. 
Samo Saraj'vo.
Ma dobro prijateljska je razne varijante se isprobavaju svi dobiju priliku,ali realno jadna nam majka sa ovakvom sredinom terena gdje igrjau limitirani rustem,radovac itd...
Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
- trunks1946
- Kontakt:
E moj okicu jbm li ti pleme i ko te dovede kod nas , kakav bolid od igraca
orde del male
Ono je cirkus od foruma..Memara je napisao/la:Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
Oni su tamo malo ludi, malooo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Valja sad traziti potvrdu od ministarstva da te vrate na info.. Pa moras izvaditi nove dokumente, pasos, poslati u Brisel da te procjene da li si podoban, pa kad vrate te iste papire, prosljedjuje se u mup da provjere jesi li imao kakvu kaznu. Nakon toga si racen 3 mjeseca, sta objavljejes, da li ikad spominjes plavu boju.. I kad svu tu proceduru prodjes da se vratis na info, istekne ti potvrda od ministarstva, pa ti je valja opet vaditi.High je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije ovo isprobavanje raznih varijanti, ovo je amaterizam.tenpenny je napisao/la:Ma dobro prijateljska je razne varijante se isprobavaju svi dobiju priliku,ali realno jadna nam majka sa ovakvom sredinom terena gdje igrjau limitirani rustem,radovac itd...
I mene su tamo banovali,moras se ulizivati adminu ,ne mozes imati svoje misljenje.Memara je napisao/la:Tamo je kod njih Rustemovic IniestaHigh je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
Oni su tamo malo ludi, malooo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
trunks1946 je napisao/la:E moj okicu jbm li ti pleme i ko te dovede kod nas , kakav bolid od igraca
SRETAN BROJ - 1725
- amazon
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Valja sad traziti potvrdu od ministarstva da te vrate na info.. Pa moras izvaditi nove dokumente, pasos, poslati u Brisel da te procjene da li si podoban, pa kad vrate te iste papire, prosljedjuje se u mup da provjere jesi li imao kakvu kaznu. Nakon toga si racen 3 mjeseca, sta objavljejes, da li ikad spominjes plavu boju.. I kad svu tu proceduru prodjes da se vratis na info, istekne ti potvrda od ministarstva, pa ti je valja opet vaditi.High je napisao/la:Dobih ban na njonjavom Infu jer sam predočio opći aksiom o Rustemovićevom neznanju.Kakva gomila jadnika.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OUT
Okic
Kouadio
Velkoski

Okic
Kouadio
Velkoski
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 feb 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️