Bjezi, znoj me probio u 3 ujutruDrustveniParazit je napisao/la:Ljiljanu je pao kamen sa srca.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ja sam sebi narucio Busenitz preko ebay-a i izaslo me s postarinom 165KMRajaz je napisao/la:Pa ja, bilo bi čudo da imatuzlak1987 je napisao/la:Nema vjerovatno Busenitza, kako sam primjetio u jednoj raspravi ovdje neko ih je trazio i u BG i Zagrebu pa nije bilo![]()
Preko koje stranice naručujete ?
evo ove npr. nisu pretjerano skupe
http://www.ebay.it/itm/Adidas-Busenitz- ... Swys5WUBbe
Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
isti slucaj, ne znam kad sam zadnji put kupio nesto kod njihBelmin6 je napisao/la:Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Evolution87
- Kontakt:
Da vam se i ja pridruzimmiki_92 je napisao/la:isti slucaj, ne znam kad sam zadnji put kupio nesto kod njihBelmin6 je napisao/la:Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja uspijem ponekad na nešto i ovarisat da mi je taman... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zna li neko gdje se tacno nalazi sportvision na Palama? 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Trebao bih i ja gore to fino obici

Je li iko kupovao one reebok classic, mogu li izdrzati jedno ljeto

Momci jel ima kakav link gdje imaju ideje kako da se mladoženja obuče, odijela kravate mašnice i slične zayebancije? Ako nema link, ima li ko kakvu ideju?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja se sve kanim da uzmem te Reebok patike,bas onako mocno izgledaju i mogu na sve,samo ne znam kako da izadjem iz maxica sto se udobnosti tice..a mogu li jedno ljeto zavisi i od toga po kakvom ih vremenu nosis,ako ces ih furat po kisi mislim da je skoro svakim patikama rok jedna godina,al ako ih pripazis mogu garant izdurat dva do tri ljeta..Inace sad gledao ovo office snizenje kod njih na stranici,bas su solidno snizili neke stvari,samo sto nema patika 45 broj ili mi ne odgovaraju modeli,htio sam neke tamno plave lacostice da uzmem al imaju crne,ne volim tu boju na patikama pa preskacem,cekam da iskoci nesto drugo,maslinasto zeleno npr 
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Inače nosim lakostice, ali reebok su mi jedne od najudobnijih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bruda ukucaj na google, mali milion varianti. Sad zavisi sta volis i koliko ti je dubok pdzebrzi21 je napisao/la:Momci jel ima kakav link gdje imaju ideje kako da se mladoženja obuče, odijela kravate mašnice i slične zayebancije? Ako nema link, ima li ko kakvu ideju?
Vrh.Bosniacum Lilium je napisao/la:Trebao bih i ja gore to fino obici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu izdržati i dva ljeta ali naravno moraš čuvat' patike
Slaba je ponuda Reebok patika kod nas. Sve uglavnom Nike ili Adidas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo su neke Kendrick Lamar, ne vjerujem da ima kod nas. Trebao bih jedne samo bijele, takve jednostavno moram imati uvijek 
- legenda reala
- Kontakt:
čuj jedno ljeto, pa to mogu i one s pijaceBosniacum Lilium je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.sportvision.ba/najnovije/400 ... -lthr.htmlBosniacum Lilium je napisao/la:Ovo su neke Kendrick Lamar, ne vjerujem da ima kod nas. Trebao bih jedne samo bijele, takve jednostavno moram imati uvijek
Puca me dilema da ipak njih uzmem, svakako neću prije proljeća vjerovatno ništa uzeti, ali mi se sviđa što su klasične, a preudobne...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma nista bez klasike. Danas se prave zanimljive šuze, postujem, ali klasika se mora imati. da njih hoce jos malo sniziti, sve snizavaju redomanonimni je napisao/la:http://www.sportvision.ba/najnovije/400 ... -lthr.htmlBosniacum Lilium je napisao/la:Ovo su neke Kendrick Lamar, ne vjerujem da ima kod nas. Trebao bih jedne samo bijele, takve jednostavno moram imati uvijek
Puca me dilema da ipak njih uzmem, svakako neću prije proljeća vjerovatno ništa uzeti, ali mi se sviđa što su klasične, a preudobne...
Hvala, vidjeću i ja da nešto slično uradim.semir01 je napisao/la:ja sam sebi narucio Busenitz preko ebay-a i izaslo me s postarinom 165KMRajaz je napisao/la:Pa ja, bilo bi čudo da imatuzlak1987 je napisao/la:Nema vjerovatno Busenitza, kako sam primjetio u jednoj raspravi ovdje neko ih je trazio i u BG i Zagrebu pa nije bilo![]()
Preko koje stranice naručujete ?carinu, pdv i ostale gluposti nisam platio
evo ove npr. nisu pretjerano skupe
http://www.ebay.it/itm/Adidas-Busenitz- ... Swys5WUBbe
Gdje ovo ima uzeti ?Bosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
same hereEvolution87 je napisao/la:Da vam se i ja pridruzimmiki_92 je napisao/la:isti slucaj, ne znam kad sam zadnji put kupio nesto kod njihBelmin6 je napisao/la:Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
Don't believe the hype.