Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la harishp » 01 jun 2010, 14:17

ibrakadabra je napisao/la:
harishp je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@xavi26

Mi imamo igrace za velika takmicenja,al uvijek nam fali ono malo za veliki uspjeh,Sliskovic protiv Danske,Ćiro protiv Portugala,al neda nam se,valjda Susic nesto napravi,al to ce biti tesko ocekivat,ja i dalje mislim da je on doveden da spasi ove iz saveza,al ako kvalifikacije krenu lose,ne bi me cudilo da ga otjeraju.
Za 5.000 eura mjesecno moze doci samo isti ili jos gori.
Za klikere odavno niko ne radi.
Repke koje se 90% sigurnoscu nece kvalifikovati placaju selektore i po 50 puta vise.
Koliko para toliko muzike,vazda bilo.
Ima i boljih trenera za te pare
Jest al na menageru,i to ako je error.To jest ''stamparska greska u nulama'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 01 jun 2010, 15:35

caoo prvo da reknem jednu stvar ili ste vi pogresili ili oni.....training je danas u 18.00 a ovde pise u 16.30???? :D :D :D :D

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 01 jun 2010, 21:32

Ima li gdje prenosa na internetu?
BAS SVE TI DAJEMO.....

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 jun 2010, 21:40

Sve veliki navijaci reprezentacije.Jedva cekaju neuspjeh da likuju nad njim.A svaki uspjeh sa sarkazmom propracen.Al' ima i nas koji navijamo i kada se gubi.
Hajmo Bosno i Hercegovino.
BosnaE

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 01 jun 2010, 22:23

Jel´ neko zna, kad treniraju sutra. ZNam da su tamo kod Commerzbank-arene

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 jun 2010, 22:26

harishp je napisao/la:@xavi26

Ima i boljih trenera za te pare
Jest al na menageru,i to ako je error.To jest ''stamparska greska u nulama'' :roll:[/quote][/quote]

Vahid je mogao doci, on je imao godisnju oko 50.5 milion

auuu napravi gresku u nulama, tj 505 miliona a ovaj nas ima velikih 60 miliona

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 01 jun 2010, 22:28

Koliko ce nasih navijaca biti u Njemackoj, vjerovatno manje nego u Svedskoj ?
× Plava krv ispod koze ×

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 01 jun 2010, 22:29

VanBasten je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@xavi26

Mi imamo igrace za velika takmicenja,al uvijek nam fali ono malo za veliki uspjeh,Sliskovic protiv Danske,Ćiro protiv Portugala,al neda nam se,valjda Susic nesto napravi,al to ce biti tesko ocekivat,ja i dalje mislim da je on doveden da spasi ove iz saveza,al ako kvalifikacije krenu lose,ne bi me cudilo da ga otjeraju.
Mah imati igrače nije i ključna stvar, mada je jedna od bitnijih, naravno. Mi nemam logistike, nemam ništa, osim igrača. Na stranu selektor sad. Nama fali sistematika u radu s našim reprezentacijama.
eh bravo druze,slazem se u potpunosti s tobom....i sto bi rekao moj komsija, stariji covjek al zivi za sport,kaze on pa njemacka da ode s nasim igracima na SP laganice bi pomeli sve redom i to ponajvise zbog zbog sistematike o kojoj govoris.... ;)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 jun 2010, 22:38

Evo gledam na 2DF reportazu o njemackoj repki i pripremama, uglavnom evo Löw kaze da ce izaci protiv nas u najjacem sastavu i da nece biti kalkulacija... nadam se da ce to biti dodatni motiv nasima da daju sve od sebe na terenu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 01 jun 2010, 22:38

nije bitno koliko ce biti navijaca kao sto ni u svedskoj nije bilo bitno sto je doslo 15000 ljudi jer to je prijateljska utakmica i selektor mora isprobati jos neke igrace..dzeku,misimovica,spahica..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 jun 2010, 22:46

Dobro je ba ljudi, popustite Safeta koliko ga pljujete ostadoste sami upljuvani. Eh, da vam hoce zacepit usta u cetvrtak, halailo bi dnevnicu taj dan :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 jun 2010, 22:56

Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une.

Jedna i Jedina
Moja Domovina
Jedna i Jedina

Bosna i Hercegovina

Bog nek 'te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
mojih pradjedova.

Jedna i Jedina
Moja Domovina
Jedna i Jedina
Bosna i Hercegovina.
-RIVALDO-

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 22:59

Adinjo je napisao/la:Dobro je ba ljudi, popustite Safeta koliko ga pljujete ostadoste sami upljuvani. Eh, da vam hoce zacepit usta u cetvrtak, halailo bi dnevnicu taj dan :mrgreen:
I ja bi, duše mi.

Otvorio ovu temu i uz šoljicu zelenog čaja uživao u tišini stručnjaka.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 23:29

Znaci sad ako nekako pobjedimo Njemacku (a cisto sumnjam da hocemo), onda je sve ok? Pa mi cemo i dalje imat ogromne probleme u odbrani koje Susic uopste nije ni probo rijesit nego zvao iste kloceve po stoti put da se sramote, i stavlja Salihovica na beka a covjeka nece bit 4 utakmice. To pobjeda protiv Njemacke nece promjenit. I ove dvije prijateljske su bacene na NISTA. Nijednog novog igraca da vrijedi nismo pronasli, samo je se pokazalo ono sto je vecina i znala. Da Pandza, Mravac, Muratovic, Alispahic i vjerovatno Medunjanin nemaju sta trazit u reprezentaciji. Eh sad nam preostaje jedna jedina utakmica da isprobamo nove igrace u odbrani. 100 puta sam ponovio da treba zovnut Cocalica i Bunozu podhitno.

PS: Da ne ispadne sad da zelim ostavku Susica, samo kazem da je napravio nekoliko gresaka i ocito je da dovoljno dobro ne poznaje ekipu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 23:35

Cartman je napisao/la:Znaci sad ako nekako pobjedimo Njemacku (a cisto sumnjam da hocemo), onda je sve ok? Pa mi cemo i dalje imat ogromne probleme u odbrani koje Susic uopste nije ni probo rijesit nego zvao iste kloceve po stoti put da se sramote, i stavlja Salihovica na beka a covjeka nece bit 4 utakmice. To pobjeda protiv Njemacke nece promjenit. I ove dvije prijateljske su bacene na NISTA. Nijednog novog igraca da vrijedi nismo pronasli, samo je se pokazalo ono sto je vecina i znala. Da Pandza, Mravac, Muratovic, Alispahic i vjerovatno Medunjanin nemaju sta trazit u reprezentaciji. Eh sad nam preostaje jedna jedina utakmica da isprobamo nove igrace u odbrani. 100 puta sam ponovio da treba zovnut Cocalica i Bunozu podhitno.
Ne znam koju si tu utakmicu gledao, čini mi se da je u ove dvije sve ispobao s igračima za koje smatra da su dovoljno kvalitetni. E sad, što ti misliš da je Bunoza ili Cocalić, bolji od Mravca to je drugi par čarapa.

Mi čovječe ćemo imati ogromne probleme u odbrani još nekih 3-4-5 godina. Dok šta ne nikne iz ove mlade, il kakav gastajbajter sjevne.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 01 jun 2010, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 23:39

VanBasten je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znaci sad ako nekako pobjedimo Njemacku (a cisto sumnjam da hocemo), onda je sve ok? Pa mi cemo i dalje imat ogromne probleme u odbrani koje Susic uopste nije ni probo rijesit nego zvao iste kloceve po stoti put da se sramote, i stavlja Salihovica na beka a covjeka nece bit 4 utakmice. To pobjeda protiv Njemacke nece promjenit. I ove dvije prijateljske su bacene na NISTA. Nijednog novog igraca da vrijedi nismo pronasli, samo je se pokazalo ono sto je vecina i znala. Da Pandza, Mravac, Muratovic, Alispahic i vjerovatno Medunjanin nemaju sta trazit u reprezentaciji. Eh sad nam preostaje jedna jedina utakmica da isprobamo nove igrace u odbrani. 100 puta sam ponovio da treba zovnut Cocalica i Bunozu podhitno.
Mi čovječe ćemo imati ogromne probleme u odbrani još nekih 3-4-5 godina. Dok šta ne nikne iz ove mlade, il kakav gastajbajter sjevne.
Pa niklo je. Cocalic, Bunoza, Vranjes i jos neki imaju potencijal, dok za likove poput Pandze znamo da su klocevi kojima je vrh Hajduk. Ali on bas kao Ciro ne poznaje nase igrace.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 23:41

Cocalic, Bunoza, Vranjes i jos neki imaju potencijal, dok za likove poput Pandze znamo da su klocevi kojima je vrh Hajduk. Ali on bas kao Ciro ne poznaje nase igrace.

Van Basten.
Ne znam koju si tu utakmicu gledao, čini mi se da je u ove dvije sve ispobao s igračima za koje smatra da su dovoljno kvalitetni. E sad, što ti misliš da je Bunoza ili Cocalić, bolji od Mravca to je drugi par čarapa.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 23:43

Dobro, navedi mi đe ti supertalenti igraju. U ništa boljim, čak i gorim klubovima od Hajduka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 23:47

VanBasten je napisao/la:Dobro, navedi mi đe ti supertalenti igraju. U ništa boljim, čak i gorim klubovima od Hajduka.
Zar je to uopste vazno gdje igraju? A Cocalic igra u 10 puta jacoj ligi od Pandze. Bunoza igra u Karlovcu, ali pitaj ljude sto prate HNL ko je bolji, on ili Pandza, i svi ce ti rec isto. Pandza grije klupu u Hajduku, dok ovoga traze klubovi iz inostransva i Dinamo.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 02 jun 2010, 00:00

BIH ima takve napadace da bi bilo glupo igrati defanzivno protiv Njemacke! Dzeko i Ibisevic svakoj reprezentaciji mogu postici gol i treba igrati hrabro i pokusati postici gol vise od domacina.. mada je svaki rezultat osim poraza velika stvar za BIH! Nadam se da u ovoj utakmici selektor nece puno experimentisati i da cemo igrati kao da je kvalifikaciona utakmica!.. Sretno Zmajevi!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.