Vidiš trebao bi znati da je Pelak iz Dinamo Zagreba došao kod vas a ne iz Sarajeva. Onda možemo spomenuti Emira Obuću, Almedina Hotu i tako dalje mada to nema nekog smisla.Tryg je napisao/la:Samo neke replike za Dusku kao nazovimo objektivnog forumusa, il ti ga blijede kopije Hilme velicanstvenog.
Naveo si da malo koja ekipa moze priustit Benku, ok podrzavam, a koja ekipa to moze priustit Stevanovica. Koji naravno ima daleko bolji CV od ovog prvog.
I drugo, nasmijao si se nekom forumasu koji vjeruje da bi Duljevic mogao preci u Zelju, pa kako ti onda objasnjavas prelazak veceg i boljeg igraca u tadasnje vrijeme Pelaka u nase redove, koji usput nikada nije izjavio prije toga da bi volio igrati jednog dana za Zelju kao sto je Duljevic. Pa da ne idem sada na dobitnika nagrade Ismir Pintol koji bi takodjer tada presao u Zelju i tako dalje i tako dalje.
E moj Duska, nikad ne potcjenjuj moc najboljeg i najveceg kluba u drzavi, a to bi te trebala historija da uci, pocevsi od Joska Domorockog pa na dalje.
Budi mi pozdravljen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ne spominjem dalje.
Na vašu neobjektivnost jedini način je uzvratiti neobjektivnošću. Znači ja trebam biti objektivan a vi srati po Sarajevu cijeli dan na osnovu upita o transferu a niste dug izmirili jel to? Pa nećemo se tako igrati.
Nego šta ćemo sa licencom?