PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

jurisicduska
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 23:28

Tryg je napisao/la:Samo neke replike za Dusku kao nazovimo objektivnog forumusa, il ti ga blijede kopije Hilme velicanstvenog.

Naveo si da malo koja ekipa moze priustit Benku, ok podrzavam, a koja ekipa to moze priustit Stevanovica. Koji naravno ima daleko bolji CV od ovog prvog.

I drugo, nasmijao si se nekom forumasu koji vjeruje da bi Duljevic mogao preci u Zelju, pa kako ti onda objasnjavas prelazak veceg i boljeg igraca u tadasnje vrijeme Pelaka u nase redove, koji usput nikada nije izjavio prije toga da bi volio igrati jednog dana za Zelju kao sto je Duljevic. Pa da ne idem sada na dobitnika nagrade Ismir Pintol koji bi takodjer tada presao u Zelju i tako dalje i tako dalje.

E moj Duska, nikad ne potcjenjuj moc najboljeg i najveceg kluba u drzavi, a to bi te trebala historija da uci, pocevsi od Joska Domorockog pa na dalje.

Budi mi pozdravljen.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidiš trebao bi znati da je Pelak iz Dinamo Zagreba došao kod vas a ne iz Sarajeva. Onda možemo spomenuti Emira Obuću, Almedina Hotu i tako dalje mada to nema nekog smisla.

Da ne spominjem dalje.

Na vašu neobjektivnost jedini način je uzvratiti neobjektivnošću. Znači ja trebam biti objektivan a vi srati po Sarajevu cijeli dan na osnovu upita o transferu a niste dug izmirili jel to? Pa nećemo se tako igrati.

Nego šta ćemo sa licencom?

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 03 feb 2016, 23:30

Zasto uvijek serete o licenci,a mi je uvijek dobijemo?Kako vam ne dosadi?

i zasto si izignorisao post goodison parka?!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2016, 23:32

Ajzea je napisao/la:Prebacite takve rasprave na "Premijer liga BiH - općenito", molim lijepo.

@Memara
Zanimljivije mi je otvaranje-zatvaranje vrata, nego čitanje tvojih postova..
Koja si ti budala brate hahahahahahah

@memara vrati se na farmu cobane
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 23:34

STEF je napisao/la:Zasto uvijek serete o licenci,a mi je uvijek dobijemo?Kako vam ne dosadi?

i zasto si izignorisao post goodison parka?!
Zato što ne poznaje zakon pa mu ja ne mogu sad objašnjavati. Nikad nije čuo da tužba ne odlaže izvršenje. Njegov problem.

Nije ti ovo privatni spor ti si već izgubio samo je pitanje jel 2 il 1,5, aposlutno se ne spori oko tog ima li duga ili nema nego koliki je. Kad se utvrdi dobit ćete rok da ga platite. A proces ne traje kad je država u pitanju dugo.

Svakako ba da ćete dobiti licencu. Al da odgovorim u rangu onog da će se Sarajevo ugasiti i da će Duljević slijedeće godine moliti da ode ako se ne plasiramo u europu. Ono strogo idiotski.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 feb 2016, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 03 feb 2016, 23:34

Tryg je napisao/la:Samo neke replike za Dusku kao nazovimo objektivnog forumusa, il ti ga blijede kopije Hilme velicanstvenog.

Naveo si da malo koja ekipa moze priustit Benku, ok podrzavam, a koja ekipa to moze priustit Stevanovica. Koji naravno ima daleko bolji CV od ovog prvog.

I drugo, nasmijao si se nekom forumasu koji vjeruje da bi Duljevic mogao preci u Zelju, pa kako ti onda objasnjavas prelazak veceg i boljeg igraca u tadasnje vrijeme Pelaka u nase redove, koji usput nikada nije izjavio prije toga da bi volio igrati jednog dana za Zelju kao sto je Duljevic. Pa da ne idem sada na dobitnika nagrade Ismir Pintol koji bi takodjer tada presao u Zelju i tako dalje i tako dalje.

E moj Duska, nikad ne potcjenjuj moc najboljeg i najveceg kluba u drzavi, a to bi te trebala historija da uci, pocevsi od Joska Domorockog pa na dalje.

Budi mi pozdravljen.

Ima Stevanovic strasan CV 14 minta u Sevilji 0 asistencija 0 golova, Alaves 0 minta, pa frajko od Vojvodine nije lopte suto...Poredis ga s Benkom!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 03 feb 2016, 23:39

Agamemnon je napisao/la: Navikli smo da se preko nasih ledja peglaju i ravnaju. (Slucaj siroki)
Uredno dostavili dokumenta na sudu dokazali da je savez napravio krivicno djelo.
Za tu bruku niko nikada nije niti ce odgovarati.
I onda dodje Osim i kaze da ih to ne zanima.
Pa drzava digne kredit. Dodje nova vlada i sta kaze nas taj kredit ne zanima....samo U BiH.
Ali kurko vise.naplacujemo i naplatiti cemo sa kamatama.
tada je sve bilo po zakonu, ne seri i prestani revat. Ove sezone ako zeljo preko terena ne izbori europu oduzima vam se licenca i za europu i za prvu ligu. dosta vas je vise
goveđigulašmajka

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 23:42

Tryg je napisao/la:Ne ulazim u raspravu sa osobama ciji postovi ne sadrzavaju vise od jedne recenice. U ovom slucaju dvije, sto je za tebe vrhunski domet.

Budi mi pozdravljen.

Sta sam pogresno napisao? Sad ti nije rega kada pise nesto sto se tebi ne svidja pa si poceo da ga vrijedjas?
Da ti kazem nesto ubleho mitomanska. Prosipas nam neku pricu o vremenu kada je Pelak igrao i ovo danas, a to dovoljno govori o tebi i tvom glupom razmisljanju o nasem fudbalu. Vozdra.

@Ajzea, dobro ti je prodao maglu, samo jos jedna ovca u nizu :lol:
@Muha, Klosaru jesi to veceras ponovo napusen? Jel to opet umisljas da je meljo Golem? :urnebes:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 23:44

Duška postoji pojam "žalba ne odlaže izvršenje rješenja" a to jedino u slučaju da je drugostepena presuda sa suda već postala izvršna. Koliko sam uspio pročitati ti si napisao da nas neko tuži. Nađi mi molim te pojam "tužba ne odlaže izvršenje" i na šta se taj pojam odnosi, ja ću se automatski povući iz diskusije uz izvinjenje! Danas sam te pohvalio zbog objektivnog mišljenja ali kad je ovaj fah u pitanju bolje da ne ulaziš u raspravu.
povratak otpisanih!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 23:46

GoodisonPark je napisao/la:Duška postoji pojam "žalba ne odlaže izvršenje rješenja" a to jedino u slučaju da je drugostepena presuda sa suda već postala izvršna. Koliko sam uspio pročitati ti si napisao da nas neko tuži. Nađi mi molim te pojam "tužba ne odlaže izvršenje" i na šta se taj pojam odnosi, ja ću se automatski povući iz diskusije uz izvinjenje! Danas sam te pohvalio zbog objektivnog mišljenja ali kad je ovaj fah u pitanju bolje da ne ulaziš u raspravu.
Postoji i tužba ne odlaže izvršenje proguglaj. I objasnio sam ti gore što sam napisao krajnje nerezonski i krajnje neobjektivno na nivou idiota koji cilji dan seru po Sarajevu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 feb 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 03 feb 2016, 23:46

Danas smo po ko zna koji put demonstrirali silu i moć koju u ovoj ligi jednostavno niko drugi ne posjeduje :kafa:

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 03 feb 2016, 23:47

narodniheroj je napisao/la:Danas smo po ko zna koji put demonstrirali silu i moć koju u ovoj ligi jednostavno niko drugi ne posjeduje :kafa:

hahahahha :rol: :rol: hvala ti, da lakse zaspim! vozdrica
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:49

Šta mi ima prodavati maglu, pa čovjek me zaposlio..
Ja ne znam koju svrhu ima to tvoje trošenje riječi, stavi dva smajlija i produzi.. Puno više bi te ljudi cijenili nego što se ovako, svojim nosensima, brukaš pred širokim forumskim auditorijem, ti veliki mislioče ! Kvariš nam ambijent svojim neinteligentnim postovima i još neinteligentnijim šalama..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 03 feb 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2016, 23:49

FaraonTM je napisao/la:Ja bih samo da kažem da sam sinoć uletio oko ovih doba da pročitam šta se piše pa ostadoh do 3 ujutro, eh sad se neću zayebati.

Eto toliko od mene budite pozdravljeni :salut:
Gdje ces ba :lol:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 feb 2016, 23:50

rigotina je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la: Navikli smo da se preko nasih ledja peglaju i ravnaju. (Slucaj siroki)
Uredno dostavili dokumenta na sudu dokazali da je savez napravio krivicno djelo.
Za tu bruku niko nikada nije niti ce odgovarati.
I onda dodje Osim i kaze da ih to ne zanima.
Pa drzava digne kredit. Dodje nova vlada i sta kaze nas taj kredit ne zanima....samo U BiH.
Ali kurko vise.naplacujemo i naplatiti cemo sa kamatama.
tada je sve bilo po zakonu, ne seri i prestani revat. Ove sezone ako zeljo preko terena ne izbori europu oduzima vam se licenca i za europu i za prvu ligu. dosta vas je vise
Tucko kamencic macolu u ruke i produzi.
Svinjski sampinjon.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:54

Krleza je zaista, neke čudne pasmine..
Ponavljam, zamolio bih ove ozbiljne da pređu na onu ozbiljniju temu, ovdje kolektivno gazimo Krlezu i njemu slične..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 23:56

jurisicduska je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Duška postoji pojam "žalba ne odlaže izvršenje rješenja" a to jedino u slučaju da je drugostepena presuda sa suda već postala izvršna. Koliko sam uspio pročitati ti si napisao da nas neko tuži. Nađi mi molim te pojam "tužba ne odlaže izvršenje" i na šta se taj pojam odnosi, ja ću se automatski povući iz diskusije uz izvinjenje! Danas sam te pohvalio zbog objektivnog mišljenja ali kad je ovaj fah u pitanju bolje da ne ulaziš u raspravu.
Postoji i tužba ne odlaže izvršenje proguglaj. I objasnio sam ti gore što sam napisao krajnje nerezonski i krajnje neobjektivno na nivou idiota koji cilji dan seru po Sarajevu.
Nema potrebe da guglam duška, već sam ti ranije naveo da je taj pojam pravno nemoguć, ti si to zamjenio sa ovim boldiranim.

Ako je to u pitanju onda halalim, u revoltu čovjek svašta kaže i napiše, pozdrav.
povratak otpisanih!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 23:56

Sta imam dalje pisati sa likom koji se pali na levata zato sto se malo dere na press-konferenciji i obecava neke virtuelne kule :zviz:
narodniheroj je napisao/la:Danas smo po ko zna koji put demonstrirali silu i moć koju u ovoj ligi jednostavno niko drugi ne posjeduje :kafa:
Evo ga, jos jedna ovca u nizu. :lol:

Aferim Siljak, aferim majstore... :tokralju:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 00:01

Ajzea je napisao/la:Krleza je zaista, neke čudne pasmine..
Ponavljam, zamolio bih ove ozbiljne da pređu na onu ozbiljniju temu, ovdje kolektivno gazimo Krlezu i njemu slične..
Pusis ti **** kako Krlezi tako i njemu slicnima.
A najvecu kurcinu popusiti ce tvoj seljo.
Kako ove tako i sledecih sezona.
Necete evrope vidjeti godinama a mozda izvuku jos koje milionce duga iz fioke i tako za dugi niz godina poseru ti se na kvazi Klub.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 feb 2016, 00:01

slika

Nisam zamjenio majstore moj, samo ne znam dokle ste vi došli, ja sam konto da je već donijeta neka odluka pa da ste poduzimali pravnee lijekove. Ispade po tvojoj nekoj priči da to nije ni u začeću.

Nemoj majke ti da ispadnem napaćen biće da sma postavio zbog nekog svog hira ovo ili vašeg duga, možemo nastaviti pričati o ovom nevezano za vas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 feb 2016, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 04 feb 2016, 00:02

MosaaRajvosa je napisao/la:

hahahahha :rol: :rol: hvala ti, da lakse zaspim! vozdrica
:thumbup: @Mosaa buraz, siguran sam da ste vi odma iza nas, i da će doći vrijeme da i vi možete ponuditi neku lovu za igrača , tako da slobodno mirno spavaj i naoružaj se saburom

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.