KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

marconato
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la marconato » 30 jan 2016, 01:35

Odlicno vece u pioniru, sjajna Zvezda, fantasticni stranci :tokralju:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 feb 2016, 18:33

Zirbes postao pravi mangup od kako je dosao u Srbiju :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 feb 2016, 19:42

lumani je napisao/la:Zirbes postao pravi mangup od kako je dosao u Srbiju :lol:
28 poena,11 skokova.

Amerikanci odmarali.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 feb 2016, 19:45

Tribalian je napisao/la:
lumani je napisao/la:Zirbes postao pravi mangup od kako je dosao u Srbiju :lol:
28 poena,11 skokova.

Amerikanci odmarali.
sve to stoji,ali zadnja dionica uzas :!: Stimac :crazy: :crazy: :crazy:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 feb 2016, 19:48

Sa Stimcem na parketu MZT je bio bolja ekipa..

Micic dobro iskoristio minute, 12 poena i 12 skokova. Dobro je sto su Ameri odmorili, kao i Jovic. Problem je sto Cirbesa ni u ovakvim utakmicama ne mozemo potpuno odmarati..

I da.. sa Dangubicev +/- odnos veceras je +28. Jedino Cirbes bolji u tom segmentu sa +29.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 feb 2016, 19:51

lumani je napisao/la:
Jeste se Stimac pogubio, ali realno u cetvrtoj cetvrtini su na parketu bili igraci koji jedva da ulaze u igru u toku sezone. :) Moglo je ovo otici i na 30 razlike u nasu korist. Sta da se radi, bolje odmoriti malo bitne igrace kad je utakmica vec dobijena.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 feb 2016, 19:53

Tribalian je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Jeste se Stimac pogubio, ali realno u cetvrtoj cetvrtini su na parketu bili igraci koji jedva da ulaze u igru u toku sezone. :) Moglo je ovo otici i na 30 razlike u nasu korist. Sta da se radi, bolje odmoriti malo bitne igrace kad je utakmica vec dobijena.

ja vise volim kada se ovakvi nabiju 30 razlike ;) tako inace rade veci timovi,nema opustanja..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 feb 2016, 19:55

lumani je napisao/la:
ja vise volim kada se ovakvi nabiju 30 razlike ;) tako inace rade veci timovi,nema opustanja..
Pa volim i ja ali ko pita i tebe i mene. :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 feb 2016, 20:33

Svakako da je bolje iziviti se nad nekim kao npr. nad Tajfunom, Levskim.. ali ocigledno da umor stize i da je bitnije odmoriti igrace jer je u cetvrtak nova utakmica. A nije Zvezda bas tako popunjena da sa rezervama unistava ove ABA ligase.

Meni licno je draze sto smo dobili 10ak razlike i odmorili nekoliko vaznih igraca, nego da smo dobili 30 razlike a da su Miler, Jovic, Kinzi igrali po 20+ minuta.

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 01 feb 2016, 20:37

Moj prvi upis na ovoj temi, za početak pozdrav svima i jedna zanimljivost od prije nekoliko dana. Igrom slučaja sam CZ-Kuban pratio na SK1 Hrvatski sa komentatorom Cvitkovićem i njegovim gostom Vladom Vanjkom. Slavko je tokom susreta stalno pokušavao da umanji dobru igru domaćih i konstantnu prednost.
Npr "nije ovo još ništa gotovo vratiće se Kuban sigurno" pa do nebuloza tipa "pa sve koševe su dali stranci, nema Srba" blablabla. Istina da su Terence, Quincey i Zirbes postigli gro koševa al je ovaj glavonja toliko to potencirao da ga je bilo teško slušati. U početku se složio i Vanjak, kao "Da, Slavko sve su dali ta trojica" al kad je skontao gdje Slavko ide onda je dodao da su koševe postizali i Dangubić, Gudirć i Štimac ali je i dodao da ni Cedevita nebi bila gdje je sada da nemaju Pullena, White, i Gordića (poslednji manje više :)). Vlado je takođe rekao da CZ imala fenomenalnu odbranu cio meč što je Slavko propustio reći kao jedan od glavnih razloga za pobjedu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 feb 2016, 21:04

Biban25 je napisao/la:Moj prvi upis na ovoj temi, za početak pozdrav svima i jedna zanimljivost od prije nekoliko dana. Igrom slučaja sam CZ-Kuban pratio na SK1 Hrvatski sa komentatorom Cvitkovićem i njegovim gostom Vladom Vanjkom. Slavko je tokom susreta stalno pokušavao da umanji dobru igru domaćih i konstantnu prednost.
Npr "nije ovo još ništa gotovo vratiće se Kuban sigurno" pa do nebuloza tipa "pa sve koševe su dali stranci, nema Srba" blablabla. Istina da su Terence, Quincey i Zirbes postigli gro koševa al je ovaj glavonja toliko to potencirao da ga je bilo teško slušati. U početku se složio i Vanjak, kao "Da, Slavko sve su dali ta trojica" al kad je skontao gdje Slavko ide onda je dodao da su koševe postizali i Dangubić, Gudirć i Štimac ali je i dodao da ni Cedevita nebi bila gdje je sada da nemaju Pullena, White, i Gordića (poslednji manje više :)). Vlado je takođe rekao da CZ imala fenomenalnu odbranu cio meč što je Slavko propustio reći kao jedan od glavnih razloga za pobjedu.
Slicne ispade ima i komentator hrvatske arene 1, od otvorenog navijanja za protivnika Zvezde,ko god to bio do prebrojavanja krvnih zrnaca i lupetanja slicnih i za sport nebitnih gluposti. Profesionalizam komentatora beogradske arene1 Edina Avdica i Nenada Kostica je ipak nedostizan za hrvatske kolege sa iste televizije.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 feb 2016, 21:43

Meni baš drago zbog Dange koji svakom utakmicom postaje bolji. :thumbup:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 feb 2016, 14:59

Parovi Kupa Radivoja Koraća:

18. februar:
Mega Leks - Konstantin Niš
Partizan - FMP

19. februar:
Metalac - Borac Čačak
Crvena zvezda - Smederevo

Ako bude sve islo kako treba u polufinalu igracemo sa Partizanom.

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 04 feb 2016, 16:06

Miller je imao visoku temperaturu i nije sigurno da će večeras nastupiti. Radonjić planira dobrom odbranom do gostujuće pobjede.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2016, 17:08

Poslednji pozdrav kosarkaskoj legendi Srdjanu Kalemberu.

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 feb 2016, 17:33

Slava mu!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

filip13

Post Postao/la filip13 » 04 feb 2016, 18:46

ko je ovaj gost u studiju sport kluba pred utakmice zvezde?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 04 feb 2016, 21:29

Tacno je sve mirisalo na poraz, a znao sam da Darusafaka morala nekog pobijediti.

I epski raspad na samom kraju.. izgubljene lopte, sutevi preko ruke.. promasena dva slobodna bacanja, pa onda dozvoljena dva skoka u napadu, promaseno polaganje.. Zadnji napad ocajno organizovan i opet smo imali dvije trojke za pobjedu.

Cedevita mora pasti u Pioniru.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2016, 21:30

:facepalm: kako smo se izglupirali. Ko zna koliko nepotrebnih faulova...Turci izveli 32 bacanja mi samo 13. U kljucnim trenucima hvataju 3 lopte u 3 sekunde ispod naseg kosa. Zirbes mnogo rano usao u faulove sto je primoralo Radonjica da u igru ubaci Stimca koji ima poteskoce u hvatanju lopte i kome ista prolazi kroz ruke. :roll: Valjda bude neki gif sa Sloterovim foliranjem faula. :urnebes: Dobio je tehnicku, ali je nas igrac pogodio trojku koja je ponistena . Zapisnicki sto= amateri bez premca.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 feb 2016, 21:35

morao je miler baš sad doći ispod
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.