KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
Odlicno vece u pioniru, sjajna Zvezda, fantasticni stranci 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zirbes postao pravi mangup od kako je dosao u Srbiju 
28 poena,11 skokova.lumani je napisao/la:Zirbes postao pravi mangup od kako je dosao u Srbiju
Amerikanci odmarali.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
sve to stoji,ali zadnja dionica uzasTribalian je napisao/la:28 poena,11 skokova.lumani je napisao/la:Zirbes postao pravi mangup od kako je dosao u Srbiju
Amerikanci odmarali.
Sa Stimcem na parketu MZT je bio bolja ekipa..
Micic dobro iskoristio minute, 12 poena i 12 skokova. Dobro je sto su Ameri odmorili, kao i Jovic. Problem je sto Cirbesa ni u ovakvim utakmicama ne mozemo potpuno odmarati..
I da.. sa Dangubicev +/- odnos veceras je +28. Jedino Cirbes bolji u tom segmentu sa +29.
Micic dobro iskoristio minute, 12 poena i 12 skokova. Dobro je sto su Ameri odmorili, kao i Jovic. Problem je sto Cirbesa ni u ovakvim utakmicama ne mozemo potpuno odmarati..
I da.. sa Dangubicev +/- odnos veceras je +28. Jedino Cirbes bolji u tom segmentu sa +29.
Jeste se Stimac pogubio, ali realno u cetvrtoj cetvrtini su na parketu bili igraci koji jedva da ulaze u igru u toku sezone.lumani je napisao/la:
sve to stoji,ali zadnja dionica uzasStimac
![]()
![]()
Tribalian je napisao/la:Jeste se Stimac pogubio, ali realno u cetvrtoj cetvrtini su na parketu bili igraci koji jedva da ulaze u igru u toku sezone.lumani je napisao/la:
sve to stoji,ali zadnja dionica uzasStimac
![]()
![]()
Moglo je ovo otici i na 30 razlike u nasu korist. Sta da se radi, bolje odmoriti malo bitne igrace kad je utakmica vec dobijena.
ja vise volim kada se ovakvi nabiju 30 razlike
Pa volim i ja ali ko pita i tebe i mene.lumani je napisao/la:
ja vise volim kada se ovakvi nabiju 30 razliketako inace rade veci timovi,nema opustanja..
Svakako da je bolje iziviti se nad nekim kao npr. nad Tajfunom, Levskim.. ali ocigledno da umor stize i da je bitnije odmoriti igrace jer je u cetvrtak nova utakmica. A nije Zvezda bas tako popunjena da sa rezervama unistava ove ABA ligase.
Meni licno je draze sto smo dobili 10ak razlike i odmorili nekoliko vaznih igraca, nego da smo dobili 30 razlike a da su Miler, Jovic, Kinzi igrali po 20+ minuta.
Meni licno je draze sto smo dobili 10ak razlike i odmorili nekoliko vaznih igraca, nego da smo dobili 30 razlike a da su Miler, Jovic, Kinzi igrali po 20+ minuta.
Moj prvi upis na ovoj temi, za početak pozdrav svima i jedna zanimljivost od prije nekoliko dana. Igrom slučaja sam CZ-Kuban pratio na SK1 Hrvatski sa komentatorom Cvitkovićem i njegovim gostom Vladom Vanjkom. Slavko je tokom susreta stalno pokušavao da umanji dobru igru domaćih i konstantnu prednost.
Npr "nije ovo još ništa gotovo vratiće se Kuban sigurno" pa do nebuloza tipa "pa sve koševe su dali stranci, nema Srba" blablabla. Istina da su Terence, Quincey i Zirbes postigli gro koševa al je ovaj glavonja toliko to potencirao da ga je bilo teško slušati. U početku se složio i Vanjak, kao "Da, Slavko sve su dali ta trojica" al kad je skontao gdje Slavko ide onda je dodao da su koševe postizali i Dangubić, Gudirć i Štimac ali je i dodao da ni Cedevita nebi bila gdje je sada da nemaju Pullena, White, i Gordića (poslednji manje više
). Vlado je takođe rekao da CZ imala fenomenalnu odbranu cio meč što je Slavko propustio reći kao jedan od glavnih razloga za pobjedu.
Npr "nije ovo još ništa gotovo vratiće se Kuban sigurno" pa do nebuloza tipa "pa sve koševe su dali stranci, nema Srba" blablabla. Istina da su Terence, Quincey i Zirbes postigli gro koševa al je ovaj glavonja toliko to potencirao da ga je bilo teško slušati. U početku se složio i Vanjak, kao "Da, Slavko sve su dali ta trojica" al kad je skontao gdje Slavko ide onda je dodao da su koševe postizali i Dangubić, Gudirć i Štimac ali je i dodao da ni Cedevita nebi bila gdje je sada da nemaju Pullena, White, i Gordića (poslednji manje više
Slicne ispade ima i komentator hrvatske arene 1, od otvorenog navijanja za protivnika Zvezde,ko god to bio do prebrojavanja krvnih zrnaca i lupetanja slicnih i za sport nebitnih gluposti. Profesionalizam komentatora beogradske arene1 Edina Avdica i Nenada Kostica je ipak nedostizan za hrvatske kolege sa iste televizije.Biban25 je napisao/la:Moj prvi upis na ovoj temi, za početak pozdrav svima i jedna zanimljivost od prije nekoliko dana. Igrom slučaja sam CZ-Kuban pratio na SK1 Hrvatski sa komentatorom Cvitkovićem i njegovim gostom Vladom Vanjkom. Slavko je tokom susreta stalno pokušavao da umanji dobru igru domaćih i konstantnu prednost.
Npr "nije ovo još ništa gotovo vratiće se Kuban sigurno" pa do nebuloza tipa "pa sve koševe su dali stranci, nema Srba" blablabla. Istina da su Terence, Quincey i Zirbes postigli gro koševa al je ovaj glavonja toliko to potencirao da ga je bilo teško slušati. U početku se složio i Vanjak, kao "Da, Slavko sve su dali ta trojica" al kad je skontao gdje Slavko ide onda je dodao da su koševe postizali i Dangubić, Gudirć i Štimac ali je i dodao da ni Cedevita nebi bila gdje je sada da nemaju Pullena, White, i Gordića (poslednji manje više). Vlado je takođe rekao da CZ imala fenomenalnu odbranu cio meč što je Slavko propustio reći kao jedan od glavnih razloga za pobjedu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni baš drago zbog Dange koji svakom utakmicom postaje bolji. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Parovi Kupa Radivoja Koraća:
18. februar:
Mega Leks - Konstantin Niš
Partizan - FMP
19. februar:
Metalac - Borac Čačak
Crvena zvezda - Smederevo
Ako bude sve islo kako treba u polufinalu igracemo sa Partizanom.
18. februar:
Mega Leks - Konstantin Niš
Partizan - FMP
19. februar:
Metalac - Borac Čačak
Crvena zvezda - Smederevo
Ako bude sve islo kako treba u polufinalu igracemo sa Partizanom.
Miller je imao visoku temperaturu i nije sigurno da će večeras nastupiti. Radonjić planira dobrom odbranom do gostujuće pobjede.
Poslednji pozdrav kosarkaskoj legendi Srdjanu Kalemberu.

- alan_kardec
- Kontakt:
Slava mu!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ko je ovaj gost u studiju sport kluba pred utakmice zvezde?
Tacno je sve mirisalo na poraz, a znao sam da Darusafaka morala nekog pobijediti.
I epski raspad na samom kraju.. izgubljene lopte, sutevi preko ruke.. promasena dva slobodna bacanja, pa onda dozvoljena dva skoka u napadu, promaseno polaganje.. Zadnji napad ocajno organizovan i opet smo imali dvije trojke za pobjedu.
Cedevita mora pasti u Pioniru.
I epski raspad na samom kraju.. izgubljene lopte, sutevi preko ruke.. promasena dva slobodna bacanja, pa onda dozvoljena dva skoka u napadu, promaseno polaganje.. Zadnji napad ocajno organizovan i opet smo imali dvije trojke za pobjedu.
Cedevita mora pasti u Pioniru.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, NerminFatic i 13 gostiju.