KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda
Lomi se utakmica i na minut do kraja mi iz trećeg napada primamo trojku
Možemo li izgubiti 20 razlike da ne moram svaku utakmicu dobiti po nekoliko sijedih
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jak si ti kladionicar.DANTES je napisao/la:morao je miler baš sad doći ispod
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
2 autokosa

-
Harisharis
- Kontakt:
De nam onda strucnjak uslikaj svoj dobitni tiket gdje si ga igrao ispod.Tribalian je napisao/la:Jak si ti kladionicar.DANTES je napisao/la:morao je miler baš sad doći ispodIgrao vise koseva na coveka koji igra pod temperaturom.
1. Nemoj da se palis.Harisharis je napisao/la: De nam onda strucnjak uslikaj svoj dobitni tiket gdje si ga igrao ispod.
2. Nikad ne igram Zvezdu ni njene igrace.
3. Covek je pod temperaturom vec nekoliko dana i bio je neizvestan za ovaj mec, da si malo bolje ispratio situaciju znao bi to i verovatno bi preskocio na kladionici.
ma ko njima zna. i bolesni znaju ubaciti 20 poenaTribalian je napisao/la:Jak si ti kladionicar.DANTES je napisao/la:morao je miler baš sad doći ispodIgrao vise koseva na coveka koji igra pod temperaturom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Aleksa Radanov(1998.) potpisao profesionalni ugovor.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sasvim sigurno Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, CSKA, Žalgiris, Armani, Laboral Kuća, Makabi, vrlo verovatno Darušafaka. Na preostala četiri mesta u novoj Evroligi računaju i pobednik Evrokupa i jedan tim koji će doći iz kvalifikacija, a prema pisanju španskog El Mundo Deportiva, i dve od četiri ekipe koje su ušle u najuži krug – Crvena zvezda Telekom, Lokomotiva Kuban, Himki i Bajern iz Minhena! Ovo bi praktično značilo da su čelnici novog, revolucionarnog takmičenja, odlučili da odustanu od prvobitnog plana, da neke od liga dobiju mesto, u prvom redu – VTB, ABA i prvenstvo Nemačke. Umesto toga, išlo bi se na dogovor direktno sa klubovima, a prema nezvaničnim informacijama koje donose Španci, u konkurenciji za dva mesta su preostale dve ekipe. Doguš grupa, kao jedan od sponzora takmičenja, praktično je donela mesto, možda i A licencu, Darušafaki i na taj način izazvala negodovanje ljubitelja košarke širom sveta. Ukoliko bi dve od četiri navedene ekipe dobile mesto u eliti, to bi značilo da tamo neće biti klubova koji su bili standardni, neki od njih i vrlo uspešni prethodnih godina, pre svega, Unikahe, Albe, Uniksa… Ostaje nam da sačekamo rasplet, koji je očigledno blizu. Nadamo se i da će biti povoljan po naš klub, koji se nadao A licenci, pa mestu koje bi donela borba za titulu regionalnog šampiona, a sada i direktnom učešću, bez obzira na ishod ABA lige. Od pomenuta četiri kluba, Bajern je poražen i eliminisan iz Evrolige upravo od strane Zvezde, u poslednjem kolu druge faze. Lokomotiva je dobro krenula u TOP 16 fazi, ali su i Rusi položili oružje u Beogradu, kao i njihovi sunarodnici iz predgrađa Moskve, koji odlično igraju u drugoj fazi. Od „vlasnika“ A licence, Makabi i Armani su lako eliminisani iz prve faze, Žalgiris, kao i verovatno dobitnik, Darušafaka, se ne mogu pohvaliti naročitim učinkom u 32 najbolje ekipe…
- alan_kardec
- Kontakt:
Ako je ovo tačno, cijenim da jednu licencu sigurno dobija ili Lokomotiva ili Himki, nije baš toliko realno da obje dobiju Rusi. Za drugu ćemo se mi boriti sa Bajernom, s tim da mi u zadnje 3 sezone u Evropi imamo mnogo bolje rezultate, a Bajern ima mnogo više keša, a vjerujem i uticaja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni se smucilo sve ovo na relaciji ULEB/FIBA !alan_kardec je napisao/la:Ako je ovo tačno, cijenim da jednu licencu sigurno dobija ili Lokomotiva ili Himki, nije baš toliko realno da obje dobiju Rusi. Za drugu ćemo se mi boriti sa Bajernom, s tim da mi u zadnje 3 sezone u Evropi imamo mnogo bolje rezultate, a Bajern ima mnogo više keša, a vjerujem i uticaja.
Valjda u skorije vreme bude neka jedinstvena organizacija, yebes ovo ovako.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Meni se smucilo sve ovo na relaciji ULEB/FIBA !
Valjda u skorije vreme bude neka jedinstvena organizacija, yebes ovo ovako.
Ma kome se nije smučilo, ovi obećavaju ovo, oni obećavaju ono. Npr, turski savez izabere FIBA, a najjači im klubovi igraju Evroligu... Ako izabereš ULEB, FIBA može da te ucjenjuje preko reprezentacije... i ajde ti sad budi pametan pa izaberi pravu stranu.
Ko da gledam, KSS će odabrati pogrešno
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam @ Alane ni sta da mislim ni sta da kazem. Jedino sto znam je da mi se sve ovo ne svidja nikako.alan_kardec je napisao/la:
Ma kome se nije smučilo, ovi obećavaju ovo, oni obećavaju ono. Npr, turski savez izabere FIBA, a najjači im klubovi igraju Evroligu... Ako izabereš ULEB, FIBA može da te ucjenjuje preko reprezentacije... i ajde ti sad budi pametan pa izaberi pravu stranu.
Ko da gledam, KSS će odabrati pogrešno
ULEB ima Euroleague, a FIBA ce imati neku kosarkasku LS , jel tako ? Zanima me kako ce se znati ko je prvak Evrope ? Ovaj sto osvoji Euroleague ili ovaj sto osvoji to FIBA takmicenje ?
Utakmica sa Efesom moze biti odigrana u Novom Sadu ili Vrscu. PIonir zauzet postavljanjem podloge za Davis cup a u Areni ranije zakazana neka konferencija.
Hoće li biti prijenos na SK?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoce, na sk1
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pojacali zvucnikeBitiSrcemVezan je napisao/la:Čuje se himna
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Očekivano Zvezda dobija.
Iako je bila unaprijed upisana pobjeda, ovo je odlicna stvar.. i kakav zavrsetak prvog kruga top 16 faze. Sve nase pobjede su bile sa dvocifrenom razlikom, sto je izuzetno vazno u slucaju nekih krugova.. a izgubili od Efesa sa poenom razlike, i od Darusafake sa tri. Samo od Fenera smo bili unisteni, ali oni nisu ni bitni jer ce biti prvi.
U narednom krugu meceva cekamo Efes, Pao i Darusafaku.. a mislim da nam upravo tri pobjede garantuju top 8, mada vjerujem da mozemo i uzeti neki brejk, npr. protiv Unikahe ili Cedevite.
Sutra navijam za Efes protiv Panatinaikosa.. samo da zeleni gube, pa da ih dokusurimo u Areni u martu.
PS - Ko je ono imao nesto protiv Micica
U narednom krugu meceva cekamo Efes, Pao i Darusafaku.. a mislim da nam upravo tri pobjede garantuju top 8, mada vjerujem da mozemo i uzeti neki brejk, npr. protiv Unikahe ili Cedevite.
Sutra navijam za Efes protiv Panatinaikosa.. samo da zeleni gube, pa da ih dokusurimo u Areni u martu.
Sto u Areni?dscile je napisao/la:Iako je bila unaprijed upisana pobjeda, ovo je odlicna stvar.. i kakav zavrsetak prvog kruga top 16 faze. Sve nase pobjede su bile sa dvocifrenom razlikom, sto je izuzetno vazno u slucaju nekih krugova.. a izgubili od Efesa sa poenom razlike, i od Darusafake sa tri. Samo od Fenera smo bili unisteni, ali oni nisu ni bitni jer ce biti prvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.