KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 04 feb 2016, 21:40

Lomi se utakmica i na minut do kraja mi iz trećeg napada primamo trojku :facepalm: :facepalm: :facepalm: Možemo li izgubiti 20 razlike da ne moram svaku utakmicu dobiti po nekoliko sijedih
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2016, 21:53

DANTES je napisao/la:morao je miler baš sad doći ispod
Jak si ti kladionicar. :mrgreen: Igrao vise koseva na coveka koji igra pod temperaturom. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 04 feb 2016, 22:26

2 autokosa :lol: :facepalm:

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 04 feb 2016, 22:34

Tribalian je napisao/la:
Jak si ti kladionicar. :mrgreen: Igrao vise koseva na coveka koji igra pod temperaturom. :mrgreen:
De nam onda strucnjak uslikaj svoj dobitni tiket gdje si ga igrao ispod.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2016, 22:40

Harisharis je napisao/la: De nam onda strucnjak uslikaj svoj dobitni tiket gdje si ga igrao ispod.
1. Nemoj da se palis.

2. Nikad ne igram Zvezdu ni njene igrace.

3. Covek je pod temperaturom vec nekoliko dana i bio je neizvestan za ovaj mec, da si malo bolje ispratio situaciju znao bi to i verovatno bi preskocio na kladionici.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 feb 2016, 23:05

Tribalian je napisao/la:
ma ko njima zna. i bolesni znaju ubaciti 20 poena
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 feb 2016, 15:51

Aleksa Radanov(1998.) potpisao profesionalni ugovor.

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 feb 2016, 22:11

Sasvim sigurno Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, CSKA, Žalgiris, Armani, Laboral Kuća, Makabi, vrlo verovatno Darušafaka. Na preostala četiri mesta u novoj Evroligi računaju i pobednik Evrokupa i jedan tim koji će doći iz kvalifikacija, a prema pisanju španskog El Mundo Deportiva, i dve od četiri ekipe koje su ušle u najuži krug – Crvena zvezda Telekom, Lokomotiva Kuban, Himki i Bajern iz Minhena! Ovo bi praktično značilo da su čelnici novog, revolucionarnog takmičenja, odlučili da odustanu od prvobitnog plana, da neke od liga dobiju mesto, u prvom redu – VTB, ABA i prvenstvo Nemačke. Umesto toga, išlo bi se na dogovor direktno sa klubovima, a prema nezvaničnim informacijama koje donose Španci, u konkurenciji za dva mesta su preostale dve ekipe. Doguš grupa, kao jedan od sponzora takmičenja, praktično je donela mesto, možda i A licencu, Darušafaki i na taj način izazvala negodovanje ljubitelja košarke širom sveta. Ukoliko bi dve od četiri navedene ekipe dobile mesto u eliti, to bi značilo da tamo neće biti klubova koji su bili standardni, neki od njih i vrlo uspešni prethodnih godina, pre svega, Unikahe, Albe, Uniksa… Ostaje nam da sačekamo rasplet, koji je očigledno blizu. Nadamo se i da će biti povoljan po naš klub, koji se nadao A licenci, pa mestu koje bi donela borba za titulu regionalnog šampiona, a sada i direktnom učešću, bez obzira na ishod ABA lige. Od pomenuta četiri kluba, Bajern je poražen i eliminisan iz Evrolige upravo od strane Zvezde, u poslednjem kolu druge faze. Lokomotiva je dobro krenula u TOP 16 fazi, ali su i Rusi položili oružje u Beogradu, kao i njihovi sunarodnici iz predgrađa Moskve, koji odlično igraju u drugoj fazi. Od „vlasnika“ A licence, Makabi i Armani su lako eliminisani iz prve faze, Žalgiris, kao i verovatno dobitnik, Darušafaka, se ne mogu pohvaliti naročitim učinkom u 32 najbolje ekipe…

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 feb 2016, 22:35

Ako je ovo tačno, cijenim da jednu licencu sigurno dobija ili Lokomotiva ili Himki, nije baš toliko realno da obje dobiju Rusi. Za drugu ćemo se mi boriti sa Bajernom, s tim da mi u zadnje 3 sezone u Evropi imamo mnogo bolje rezultate, a Bajern ima mnogo više keša, a vjerujem i uticaja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 feb 2016, 22:42

alan_kardec je napisao/la:Ako je ovo tačno, cijenim da jednu licencu sigurno dobija ili Lokomotiva ili Himki, nije baš toliko realno da obje dobiju Rusi. Za drugu ćemo se mi boriti sa Bajernom, s tim da mi u zadnje 3 sezone u Evropi imamo mnogo bolje rezultate, a Bajern ima mnogo više keša, a vjerujem i uticaja.
Meni se smucilo sve ovo na relaciji ULEB/FIBA !

Valjda u skorije vreme bude neka jedinstvena organizacija, yebes ovo ovako.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 feb 2016, 23:10

Tribalian je napisao/la:Meni se smucilo sve ovo na relaciji ULEB/FIBA !

Valjda u skorije vreme bude neka jedinstvena organizacija, yebes ovo ovako.

Ma kome se nije smučilo, ovi obećavaju ovo, oni obećavaju ono. Npr, turski savez izabere FIBA, a najjači im klubovi igraju Evroligu... Ako izabereš ULEB, FIBA može da te ucjenjuje preko reprezentacije... i ajde ti sad budi pametan pa izaberi pravu stranu.
Ko da gledam, KSS će odabrati pogrešno :lol:
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 feb 2016, 23:28

alan_kardec je napisao/la:

Ma kome se nije smučilo, ovi obećavaju ovo, oni obećavaju ono. Npr, turski savez izabere FIBA, a najjači im klubovi igraju Evroligu... Ako izabereš ULEB, FIBA može da te ucjenjuje preko reprezentacije... i ajde ti sad budi pametan pa izaberi pravu stranu.
Ko da gledam, KSS će odabrati pogrešno :lol:
Ne znam @ Alane ni sta da mislim ni sta da kazem. Jedino sto znam je da mi se sve ovo ne svidja nikako.

ULEB ima Euroleague, a FIBA ce imati neku kosarkasku LS , jel tako ? Zanima me kako ce se znati ko je prvak Evrope ? Ovaj sto osvoji Euroleague ili ovaj sto osvoji to FIBA takmicenje ?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2016, 17:18

Utakmica sa Efesom moze biti odigrana u Novom Sadu ili Vrscu. PIonir zauzet postavljanjem podloge za Davis cup a u Areni ranije zakazana neka konferencija.

High

Post Postao/la High » 11 feb 2016, 17:24

Hoće li biti prijenos na SK?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 feb 2016, 17:49

Hoce, na sk1

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 feb 2016, 19:59

Čuje se himna :mrgreen:
1946

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 feb 2016, 20:39

BitiSrcemVezan je napisao/la:Čuje se himna :mrgreen:
Pojacali zvucnike :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 11 feb 2016, 21:22

Očekivano Zvezda dobija.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 feb 2016, 22:54

Iako je bila unaprijed upisana pobjeda, ovo je odlicna stvar.. i kakav zavrsetak prvog kruga top 16 faze. Sve nase pobjede su bile sa dvocifrenom razlikom, sto je izuzetno vazno u slucaju nekih krugova.. a izgubili od Efesa sa poenom razlike, i od Darusafake sa tri. Samo od Fenera smo bili unisteni, ali oni nisu ni bitni jer ce biti prvi.

U narednom krugu meceva cekamo Efes, Pao i Darusafaku.. a mislim da nam upravo tri pobjede garantuju top 8, mada vjerujem da mozemo i uzeti neki brejk, npr. protiv Unikahe ili Cedevite.

Sutra navijam za Efes protiv Panatinaikosa.. samo da zeleni gube, pa da ih dokusurimo u Areni u martu.

PS - Ko je ono imao nesto protiv Micica :opaopa:

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 11 feb 2016, 22:59

dscile je napisao/la:Iako je bila unaprijed upisana pobjeda, ovo je odlicna stvar.. i kakav zavrsetak prvog kruga top 16 faze. Sve nase pobjede su bile sa dvocifrenom razlikom, sto je izuzetno vazno u slucaju nekih krugova.. a izgubili od Efesa sa poenom razlike, i od Darusafake sa tri. Samo od Fenera smo bili unisteni, ali oni nisu ni bitni jer ce biti prvi.

U narednom krugu meceva cekamo Efes, Pao i Darusafaku.. a mislim da nam upravo tri pobjede garantuju top 8, mada vjerujem da mozemo i uzeti neki brejk, npr. protiv Unikahe ili Cedevite.

Sutra navijam za Efes protiv Panatinaikosa.. samo da zeleni gube, pa da ih dokusurimo u Areni u martu.

PS - Ko je ono imao nesto protiv Micica :opaopa:
Sto u Areni?

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.