Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Genghis
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Genghis » 02 jun 2010, 12:13

ammarc je napisao/la:Da malo smirimo zivce :D
[youtube][/youtube]
Mogo je u pjevače :mrgreen: .
Izgleda da će prije potpisati za Grand nego za City :D .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 02 jun 2010, 12:29

Genghis je napisao/la:
ammarc je napisao/la:Da malo smirimo zivce :D
[youtube][/youtube]
Mogo je u pjevače :mrgreen: .
Izgleda da će prije potpisati za Grand nego za City :D .

Nadam se da je ovaj video stariji, inace neshvatam kako mogu biti ovako opusteni.

Prije neki dan gledam Njemce, izolovani u kampu, treniraju 2 puta dnevno, a mi imamo svega dva treninga pred utakmicu.

Nasi igraci uveliko pricaju kako se nadaju velikoj podrsci i dobrom rezultatu, podrska sa tribina je uvijek tu, medutim rezultat a ni igra, ni sistem, ni taktika nisu bili tu odavno, sigurno zadnjih 5 utakmica. Kazu fali im motivacije protiv slabijih ekipa, kazu los im je termin protiv jacih ekipa.

Mislio sam da nasi igraci jednako lude za pobjedama nad protivnikom kao i mi, njihovi navijaci, ali izgleda da sam se grdno prevario. Princeze moje, ako citate ovaj forum, znajte i da ce te i obicnom navijacu jednom dosaditi. Gubite kredit polako, barem kod mene. zadnjih nekoliko utakmica, poce od onih protiv africkih zemalja, pa onih protiv Spanije, Turske, Portugala su bile najobicnije SRANJE, ono moji dragi fudbaleri, poce od Dzeke, preko Ibricica i ostalog star ensamble-a NIJE FUDBAL! Vratite se u realnost, previse ste vi placeni da si mozete ovako igru sa nama navijacima dozvoliti.

Moje misljenje.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 jun 2010, 12:37

NoName, gdje ti nalazis te price? Nigdje ja nisam pronasao da se United spominje oko ovog transfera.

Ako je City jedina opcija, onda neka ostane u Wolfsburgu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2010, 12:38

Trasimaco je napisao/la:NoName, gdje ti nalazis te price? Nigdje ja nisam pronasao da se United spominje oko ovog transfera.
Daniel Craig mu je rođak od rodice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 jun 2010, 12:44

A izgleda da je tako. Nema sanse da United ponudi 40 miliona. 25 max.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

blue1987

Post Postao/la blue1987 » 02 jun 2010, 13:19

Ferguson inače ima običaj da kupuje igrače koji se pokažu dobri protiv man utd-a ali ovaj put mislim da neće biti ništa od toga jer im je cijena previsoka. šteta, mislim da bi se dobro nadopunjavao sa rooney-em u napadu :D a za man city stvarno ne znam... vještačka su ekipa ali i chelsea je na početku izgradnje tima kupovao sve i svašta, pa je valjda i kod njih isti slučaj. ima se-može se

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 jun 2010, 13:31

Trasimaco je napisao/la:NoName, gdje ti nalazis te price? Nigdje ja nisam pronasao da se United spominje oko ovog transfera.

Ako je City jedina opcija, onda neka ostane u Wolfsburgu.
Moj dedo i Fergusonova nana na istom vjetru gaće sušili :mrgreen: Bit ćete informisani ako bude šta značajnije, izvor je dobar, bez brige.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 02 jun 2010, 13:31

Da li su ove sve spekulacije potrebne pred ovakvu (usudim se reći prevažnu) utakmicu protiv Njemačke?
Ajde Edine bogati idi u Manchester već jednom, nebitno City ili Utd.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jun 2010, 13:37

Elddar je napisao/la:Da li su ove sve spekulacije potrebne pred ovakvu (usudim se reći prevažnu) utakmicu protiv Njemačke?
Ajde Edine bogati idi u Manchester već jednom, nebitno City ili Utd.
prevaznu??? po cemu je ova utakmica vazna sem sto treba selektor da vidi gdje skripe stvari i da se malo uigra jos ekipa ne znam zasto je toliko vazna utakmica kao sto sam napisao vec bolje sada da gubimo neko u kvalifikacijama

evo havaz pise Dzeko otisao na mars :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 13:40

CLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas :D
Ne stoji ti usporedba. Pomenuta novina nije tabloid tipa Expressa, ima nešto što se zove middle market tabloid , da prevedem :D ; u novini ovakvog tipa ćeš naći i ozbiljne političke analize, vijesti, i tome slično, ali i recimo sekciju u kojoj možeš pročitati ko je s kim na pikniku završio, ko ima silikone, ko nema u sl. I druga je najpordavaniaj novina u VB, njihovi čitatelji su uglavnom britanski konzervativci. :D

Nije to baš neozbiljna novina :)

The Sun je s druge strane tabloid u pravom smislu riječi. Samo Expres mora još puno pure pojest da bomba ko The Sun. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jun 2010, 13:43

VanBasten je napisao/la:
Ne stoji ti usporedba. Pomenuta novina nije tabloid tipa Expressa, ima nešto što se zove middle market tabloid , da prevedem :D ; u novini ovakvog tipa ćeš naći i ozbiljne političke analize, vijesti, i tome slično, ali i recimo sekciju u kojoj možeš pročitati ko je s kim na pikniku završio, ko ima silikone, ko nema u sl. I druga je najpordavaniaj novina u VB, njihovi čitatelji su uglavnom britanski konzervativci. :D

The Sun je s druge strane tabloid u pravom smislu riječi. Samo Expres mora još puno pure pojest da bomba ko The Sun. :mrgreen:
znam ja to pratim engleske medije, a i ligu. Iz iskustva samo sto napise Sky sport je 100% ovo ostalo je totalno besmisleno jer na naslovnici tog dana je i bila ona Eym sa novim deckom :P tako da moguce da sam malo fulio sa usporedbom vise lice na havaz :D
Pa sam poslije reko tata

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 02 jun 2010, 13:45

Ne kontam, prije dan-dva su mogli dati 40mil € za Džeku, no nisu. Danas daju 43mil € za njega? Ko tu koga? :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 13:46

CLS je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

znam ja to pratim engleske medije, a i ligu. Iz iskustva samo sto napise Sky sport je 100% ovo ostalo je totalno besmisleno jer na naslovnici tog dana je i bila ona Eym sa novim deckom :P tako da moguce da sam malo fulio sa usporedbom vise lice na havaz :D
Eh da, na Havaz. Ili bilo koju drugu dnevnu novinu u našem regionu, mislim, od ovih najprodavanijih.
Jbg, moraš ljudima dati malo politike, malo crne hronike, pa onda to presjeć s malo " ko je kome đe metno" rubrikom ako želiš manej. :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jun 2010, 13:48

Elddar je napisao/la:Ne kontam, prije dan-dva su mogli dati 40mil € za Džeku, no nisu. Danas daju 43mil € za njega? Ko tu koga? :mrgreen:
kazu vole Seik da placa vise da ne bi raja svasta pricala tipa da se nema love. Zato sada nudi 3 miliona vise :roll: :roll: ma ciste spekulacije, uvjeren sam da ce negdje preci samo se suti o tome jos
Pa sam poslije reko tata

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jun 2010, 13:55

niko nikud dok Chuck Norris ne odluci,,, ovako bez zezanja,,, neznam do kad traje u opste ljetni prelazni rok ,, moze se na SP neko od napadaca povrijediti ozbiljnije pa bi Dzeko mogao kostati i 50 mil eura,,, nikad se nezna,,, ali mi je interesantno da se Ferguson jos nije ozbiljno ukljucio u igru jer ako im se Rooney povrijedi nemaju napadaca pravog????? ali uvijeren sam da ce tu jos biti svasta!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 13:59

vrebac86 je napisao/la:niko nikud dok Chuck Norris ne odluci,,, ovako bez zezanja,,, neznam do kad traje u opste ljetni prelazni rok ,, moze se na SP neko od napadaca povrijediti ozbiljnije pa bi Dzeko mogao kostati i 50 mil eura,,, nikad se nezna,,, ali mi je interesantno da se Ferguson jos nije ozbiljno ukljucio u igru jer ako im se Rooney povrijedi nemaju napadaca pravog????? ali uvijeren sam da ce tu jos biti svasta!!!
Ma Mančo slabo kad izlazi u javnost sa željama i sl. Ljudi to u miru i tišini samo iskreširaju i gotova stvar.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 02 jun 2010, 14:15

http://www.bild.de/BILD/sport/telegramm ... 54762.html

Gtranslate:

Sport-Telegram
43 Mio für Dzeko? ManCity further dredging 43 million for Dzeko?

The rumors about a possible switch from the Bundesliga Toschützenkönig Edin Dzeko from VfL Wolfsburg to Manchester City break even after the last exit time from not. As the British tabloid the Daily Mail reported, "is to the Premier League club to be prepared, converted 43 million € to pay for the Bosnian striker-Star. On Monday evening, the time limit prescribed Dzekos contract exit clause was passed without the "Citizens" or the other team the required 40 million euros would have applied. VfL manager Dieter Hoeness gave further advances, however, a clear rejection: "We always have a clear position in relation to the fact that we want to keep Edin and that, after the deadline for us are no longer thinking of selling it. What we have always said: The player is more important than the money, "said Wolfsburg manager.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 02 jun 2010, 14:26

Elddar je napisao/la:Ne kontam, prije dan-dva su mogli dati 40mil € za Džeku, no nisu. Danas daju 43mil € za njega? Ko tu koga? :mrgreen:
ima tu puno vise od same cijene transfera. Ko zna, mozda im ovako ispadne i jeftinije na duze staze, a mozda dogovore nesto skroz deseto, to mi obicni smrtnici nemozemo znati :P

a evo maloprije je ssn objavio kako za sada nema nista konkretno, iako su zainteresovani Tottenham, City i Bayern, konkretnih ponuda jos uvijek nema (;

valjda cisto ono da demantuju onaj smijesni daily mail :P

i da, ako vas bas zanima taj famozni tekst iz daily-a je bez potpisnika, valjda se niko ne zeli ofirati, lol

toliko o njihovom 'pouzdanom' izvoru, ccc

ajde vala da se hoce ova saga vise zavrsiti, pa taman da ostane u vukovima, nek fino kaze ostajem i gotovo, ovako ko zna gdje je on mislima sada, jer ako cemo realno kolike pare se spominju niko nebi mogao ostati ravnodusan na to.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 14:28

MA jar'o, bil se tebi an njegovom mjestu ostajalo u Wolfsima?

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 02 jun 2010, 14:37

pa sto da ne, nije da igra u nekoj ekipi u rumuniji koja se bori za opstanak pa da bjezi glavom bez obzira ;-)
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.