Mogo je u pjevačeammarc je napisao/la:Da malo smirimo zivce![]()
[youtube][/youtube]

Izgleda da će prije potpisati za Grand nego za City

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mogo je u pjevačeammarc je napisao/la:Da malo smirimo zivce![]()
[youtube][/youtube]
Genghis je napisao/la:Mogo je u pjevačeammarc je napisao/la:Da malo smirimo zivce![]()
[youtube][/youtube].
Izgleda da će prije potpisati za Grand nego za City.
Daniel Craig mu je rođak od rodice.Trasimaco je napisao/la:NoName, gdje ti nalazis te price? Nigdje ja nisam pronasao da se United spominje oko ovog transfera.
Moj dedo i Fergusonova nana na istom vjetru gaće sušiliTrasimaco je napisao/la:NoName, gdje ti nalazis te price? Nigdje ja nisam pronasao da se United spominje oko ovog transfera.
Ako je City jedina opcija, onda neka ostane u Wolfsburgu.
prevaznu??? po cemu je ova utakmica vazna sem sto treba selektor da vidi gdje skripe stvari i da se malo uigra jos ekipa ne znam zasto je toliko vazna utakmica kao sto sam napisao vec bolje sada da gubimo neko u kvalifikacijamaElddar je napisao/la:Da li su ove sve spekulacije potrebne pred ovakvu (usudim se reći prevažnu) utakmicu protiv Njemačke?
Ajde Edine bogati idi u Manchester već jednom, nebitno City ili Utd.
Ne stoji ti usporedba. Pomenuta novina nije tabloid tipa Expressa, ima nešto što se zove middle market tabloid , da prevedemCLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas
znam ja to pratim engleske medije, a i ligu. Iz iskustva samo sto napise Sky sport je 100% ovo ostalo je totalno besmisleno jer na naslovnici tog dana je i bila ona Eym sa novim deckomVanBasten je napisao/la:Ne stoji ti usporedba. Pomenuta novina nije tabloid tipa Expressa, ima nešto što se zove middle market tabloid , da prevedemCLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas; u novini ovakvog tipa ćeš naći i ozbiljne političke analize, vijesti, i tome slično, ali i recimo sekciju u kojoj možeš pročitati ko je s kim na pikniku završio, ko ima silikone, ko nema u sl. I druga je najpordavaniaj novina u VB, njihovi čitatelji su uglavnom britanski konzervativci.
![]()
Nije to baš neozbiljna novina![]()
The Sun je s druge strane tabloid u pravom smislu riječi. Samo Expres mora još puno pure pojest da bomba ko The Sun.
Eh da, na Havaz. Ili bilo koju drugu dnevnu novinu u našem regionu, mislim, od ovih najprodavanijih.CLS je napisao/la:znam ja to pratim engleske medije, a i ligu. Iz iskustva samo sto napise Sky sport je 100% ovo ostalo je totalno besmisleno jer na naslovnici tog dana je i bila ona Eym sa novim deckomVanBasten je napisao/la:Ne stoji ti usporedba. Pomenuta novina nije tabloid tipa Expressa, ima nešto što se zove middle market tabloid , da prevedemCLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas; u novini ovakvog tipa ćeš naći i ozbiljne političke analize, vijesti, i tome slično, ali i recimo sekciju u kojoj možeš pročitati ko je s kim na pikniku završio, ko ima silikone, ko nema u sl. I druga je najpordavaniaj novina u VB, njihovi čitatelji su uglavnom britanski konzervativci.
![]()
Nije to baš neozbiljna novina![]()
The Sun je s druge strane tabloid u pravom smislu riječi. Samo Expres mora još puno pure pojest da bomba ko The Sun.tako da moguce da sam malo fulio sa usporedbom vise lice na havaz
kazu vole Seik da placa vise da ne bi raja svasta pricala tipa da se nema love. Zato sada nudi 3 miliona viseElddar je napisao/la:Ne kontam, prije dan-dva su mogli dati 40mil € za Džeku, no nisu. Danas daju 43mil € za njega? Ko tu koga?
Ma Mančo slabo kad izlazi u javnost sa željama i sl. Ljudi to u miru i tišini samo iskreširaju i gotova stvar.vrebac86 je napisao/la:niko nikud dok Chuck Norris ne odluci,,, ovako bez zezanja,,, neznam do kad traje u opste ljetni prelazni rok ,, moze se na SP neko od napadaca povrijediti ozbiljnije pa bi Dzeko mogao kostati i 50 mil eura,,, nikad se nezna,,, ali mi je interesantno da se Ferguson jos nije ozbiljno ukljucio u igru jer ako im se Rooney povrijedi nemaju napadaca pravog????? ali uvijeren sam da ce tu jos biti svasta!!!
ima tu puno vise od same cijene transfera. Ko zna, mozda im ovako ispadne i jeftinije na duze staze, a mozda dogovore nesto skroz deseto, to mi obicni smrtnici nemozemo znatiElddar je napisao/la:Ne kontam, prije dan-dva su mogli dati 40mil € za Džeku, no nisu. Danas daju 43mil € za njega? Ko tu koga?
Trenutno korisnika/ca: denza, Fudbalmozak2, Goalgetter i 42 gosta.