Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amho
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 15:18

aha, onda ok!! ma ja mislim da je dzemino proslo, mozda je to i susucevo misljenje, pa vec trazi alternativu za mujdzu u vidu mravca...ako bi, recimo ibisevic igrao vise desno, i malo povucenije, kao sto je najavljeno, onda nam i ne treba deesni bocni koji ce biti toliko ofanzivan..[/quote]

sve su to varijante koje susic razmatra sigurno... ciljano je trazio igrace i isprobava ih na pozicijama na kojima misli da mogu igrati.... mravac mu moze zatrebati i na boku i kao stoper... jahic moze igrati na nekoliko pozicija.... igrao je i kao stoper, na obje bocne strane i kao defenzivni vezni.... steta je sto nisu uspjeli mujdzi srediti papire, pa da se vidi sta on moze.... sve u svemu zadovoljan sam pristupom selektora.... imali smo mi puno gorih selektora (a ciro koji je napravio veliki uspjeh pojedinim igracima nije znao ni imena- zamislite samo dokle bi dogurali da je znao ;))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jun 2010, 15:26

NoName je napisao/la:Glupost je sutra igrati 4-4-2, prejaka je Njemačka da bi tako igrali sa njima. 4-5-1 bi bilo idealno:

Hasagić
Berberović - Spahić - Nadarević - Salihović
Jahić - Rahimić
Pjanić - Misimović - Ibričić
Džeko
Ovo ce vjerovatno tako i da bude.
Umjesto Berberovica Mravac.
izgleda da je Berber ispao iz forme i to dobro.
Iako bi nam to bilo logicko rijesenje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2010, 15:27

amho je napisao/la:ibricic nije trkac i nikad to nece biti..... moze biti samo slobodan igrac bez defenzivnih obaveza... u proslosti smo stalno primali golove preko strane koju on pokriva...
U odosu na Rahimica jeste , jeste da Rahimic pretrci puno ali ima sprint ko moja nena :D :D :D ... s tim sto Ibricic zna prenijeti loptu u fazu napada.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 02 jun 2010, 15:32

Bojim se da ce se Mravac pokazati kao najveca greska sutra. Izuzetno je spor igrac bez imalo eksplozivnosti sto je nekako i moglo proci protiv osrednjih Svedjana. Svabe ce ga pregaziti. Pandza je ipak jos gori slucaj. Berberovic je bez tima ali s obzirom da je i Spahic bio bez tima duze vremena to nemora da znaci mnogo. Mislim da ce biti slucaj gdje ce Mravac poceti i odmah u drugom poluvremenu biti zamjenjen za Berbera. Zaista cemo puno dobiti na toj poziciji kad konacno dodje Mujdza.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 jun 2010, 15:33

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Glupost je sutra igrati 4-4-2, prejaka je Njemačka da bi tako igrali sa njima. 4-5-1 bi bilo idealno:

Hasagić
Berberović - Spahić - Nadarević - Salihović
Jahić - Rahimić
Pjanić - Misimović - Ibričić
Džeko
Ovo ce vjerovatno tako i da bude.
Umjesto Berberovica Mravac.
izgleda da je Berber ispao iz forme i to dobro.
Iako bi nam to bilo logicko rijesenje.
Ma kako ispao iz forme, vidiš da ga Eintracht traži :mrgreen: Valjda ga na treningu upratili :lol: A Mravac na beku, to mi je malo škakljivo. Ne snalazi se loše kao štoper ali za beka nije nikako, vidi se to i po njegovoj konstituciji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 15:35

kimbo je napisao/la:
amho je napisao/la:ibricic nije trkac i nikad to nece biti..... moze biti samo slobodan igrac bez defenzivnih obaveza... u proslosti smo stalno primali golove preko strane koju on pokriva...
U odosu na Rahimica jeste , jeste da Rahimic pretrci puno ali ima sprint ko moja nena :D :D :D ... s tim sto Ibricic zna prenijeti loptu u fazu napada.
zna je prenijeti u fazu napada, izgubiti i time pokrenuti protivnicki napad... cesto ima potez vise, a to ne treba na poziciji zadnjeg veznog... rahimic je defenzivac u glavi... samo gleda da unisti protivnicki napad.... ibricic to ne zna i nije mu mjesto na toj poziciji... moze igrati vise naprijed, blize protivnickom golu... blize nasem- nikako.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jun 2010, 15:42

Ma ja bolje da Ibricic ugrozava njihov gol nego nas. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 jun 2010, 16:00

---------------------------------------- Hasagic------------------------------------

--------------------- Sunjic ----- Spahic ------- Papac--------------------

----------------- ------------Pjanic------------Jahic--------------------------------

Vladavic-----------Misimovic ----------------Ibricic--------------------Salihovic

-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------

Selektor: Sergej Barbarez.....

Klupa: Begovic, Ibisevic, Pandza i mladji momci iz nase lige......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2010, 16:04

carina je napisao/la:---------------------------------------- Hasagic------------------------------------

----------------- ------------Pjanic------------Jahic--------------------------------

Vladavic-----------Misimovic ----------------Ibricic--------------------Salihovic

-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------

Gdje su Muslimovic,Nadarevic,Rahimic,Stilic,Sehic,Supic itd ??? to oni nisu dorasli za repku,prema tvom planu,koji si sad prezentovao ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jun 2010, 16:10

harry_90 je napisao/la:
carina je napisao/la:---------------------------------------- Hasagic------------------------------------

Gdje su Muslimovic,Nadarevic,Rahimic,Stilic,Sehic,Supic itd ??? to oni nisu dorasli za repku,prema tvom planu,koji si sad prezentovao ?
I Albanija bi umocila sta,protiv ovakve postave. :roll:
Uostalom papac je rekao da nece igrati dok je ovaj savez na celu.
Posrao bi se komplet sam na sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jun 2010, 16:13

[quote="carina"]---------------------------------------- Hasagic------------------------------------

Klupa: Begovic, Ibisevic, Pandza i mladji momci iz nase lige......[/quote

bolje recimo da je zovnuo bekrica nego ovog Vladavica ti ga jos u prvih 11 stavi a lik ne igra u nekakvom Salzburgu :roll: ne treba da je na klupi uopste :!: :!: :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2010, 16:20

@carina

Fali ti jos Mujdza,Mravac,Milenkovic(momak koji se uvijek odazove u repku),a momci iz nase lige koji zasluzuju poziv,sad zasad po meni su Skoro,Bekric,Crnogorac,Milosevic,i mozda jos koji.Vladavic sa tog spiska zasad otpada,jer momak ne igra u Salzburgu,donosi vodu igracima,Šunjic tebi u timu prije Nadarevica :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2010, 16:27

Dobar sastav !!! Vladavic iako ne igra u klubu je trenutno jedini BH igrac koji moze predriblati/pretrcati svog igraca i ubaciti loptu pred go.

Sunjic isto nikako da dobije sansu , doduse Papac je vec u zoni fantazije !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

seadke
Kontakt:

Post Postao/la seadke » 02 jun 2010, 16:32

TREBA SAMO ZUBE POKAZATI NJEMCIMA SUTRA DA VIDE DA NISMO MI MALTA ILI SAN MARINO ILI LIHTENSTAJN JER CITAM NJIHOVE SAJTOVE PREVISE SU PREPOTENTNI...AL DOBRO VRIJEDE I ZA JEDNE OD NAJBOLJIH REPKI NA SVIJETU I MI BISMO BILI DA IMAMO TAKVU HISTORIJU...NAPRIJED BOSNO!!! :twisted:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 02 jun 2010, 16:41

seadke je napisao/la:TREBA SAMO ZUBE POKAZATI NJEMCIMA SUTRA DA VIDE DA NISMO MI MALTA ILI SAN MARINO ILI LIHTENSTAJN JER CITAM NJIHOVE SAJTOVE PREVISE SU PREPOTENTNI...AL DOBRO VRIJEDE I ZA JEDNE OD NAJBOLJIH REPKI NA SVIJETU I MI BISMO BILI DA IMAMO TAKVU HISTORIJU...NAPRIJED BOSNO!!! :twisted:
samo jos da ugasis caps-lock da ne pomisle ljudi da se deres 8-)
× Plava krv ispod koze ×

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 02 jun 2010, 16:42

U koliko h. igraju sutra? :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 02 jun 2010, 16:43

juznjak> je napisao/la:

Klupa: Begovic, Ibisevic, Pandza i mladji momci iz nase lige......[/quote

bolje recimo da je zovnuo bekrica nego ovog Vladavica ti ga jos u prvih 11 stavi a lik ne igra u nekakvom Salzburgu :roll: ne treba da je na klupi uopste :!: :!: :roll:
Dosadni ste sa Barbarezom.
Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 02 jun 2010, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 02 jun 2010, 16:45

seadke je napisao/la:TREBA SAMO ZUBE POKAZATI NJEMCIMA SUTRA DA VIDE DA NISMO MI MALTA ILI SAN MARINO ILI LIHTENSTAJN JER CITAM NJIHOVE SAJTOVE PREVISE SU PREPOTENTNI...AL DOBRO VRIJEDE I ZA JEDNE OD NAJBOLJIH REPKI NA SVIJETU I MI BISMO BILI DA IMAMO TAKVU HISTORIJU...NAPRIJED BOSNO!!! :twisted:
A kako bi pokazali pojedini zube ako ih nemaju? :mrgreen:
Ti zaboravio Brazil,Argentinu,Italiju,Somaliju i Bali.... :mrgreen:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 02 jun 2010, 16:47

harry_90 je napisao/la:@carina

Fali ti jos Mujdza,Mravac,Milenkovic(momak koji se uvijek odazove u repku),a momci iz nase lige koji zasluzuju poziv,sad zasad po meni su Skoro,Bekric,Crnogorac,Milosevic,i mozda jos koji.Vladavic sa tog spiska zasad otpada,jer momak ne igra u Salzburgu,donosi vodu igracima,Šunjic tebi u timu prije Nadarevica :lol:
hari jarane haj inekako ova prva dvojica,al ova dvojica iz Slobode.....ajmo malo biti realni,nemoj biti subjektivan,objektivno gledaj stvari..gledao sam i tog Milosevica i Crnogorca..Crnogorac je tolika seljacina da je to necuveno..protiv Zvijezde u Tuzli prosle godine,poslije jednog kornera i suta mladog Mujica on trci na njega s kraja terena i udara ga sakom po licu i govori mu SELJACINO DODAJ..samo zato sto je taj Crnogorac iz Tuzle a Mujic iz Kalesije il odakle vec,a dok je Slobodu trenirao Suad Jasarevic,na jednom treningu je rekao ajd da igramo mi GRADJANI protiv SELJAKA..pfffffff...sto se tice Milosevica,on ne moze maknut,nije toliko los,al fizicka sprema mu je katastrofa, mozda nije htio trenirat il sta vec..U Gradaccu sad kad su igrali 2-2 on poslije 50.minute ne moze maknut,zadihao se,hvata se za kukove..nemoj mislit da ja sad imam nesto protiv Slobode,al ova dvojica nisu ni blizu reprezentacije,jedino sto vrijedi,po meni,u Slobodi su mali Bekic koji je odlican bio ove sezone,onda golman Mujkic i Smajlovic koji je najzasluzniji za Slobodin opstanak..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.