FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 07 feb 2016, 16:47

kad bi uzeli svih 12 utakmica na proljece, koje bi mjesto zauzeli na kraju sezone? da cujem prognoze...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 07 feb 2016, 16:48

PlavaPorodica je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:na golu veca, ispred njega kosoric i hodzurda, na bekovima memija i stanic, na krilima tigao i stevanovic, u sredini bekric, zola i blagojevic a u spicu lendric.

mislim da je to to.
Slazem se,ali mislim da će i Kramarić upasti umjesto nekoga..Edis mu apsolutno vjeruje,do sad se pokazao vrhunski.
u svakom slucaju, na slatkim smo mukama.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 feb 2016, 16:49

ChWilla je napisao/la:i još nešto, ubija u pojam vidjeti koliko su "propali" igrači iz škola dinama, hajduka i partizana superiorni u osnovama igre našim "uspješnim" izdancima. u osnovnim stvarima, postavljaju, primanju lopte, čitanju igre...
mislim da si upucen,al radi se i na tom planu nesto :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 feb 2016, 16:51

pile87 je napisao/la:Da vrijedi istaci onog malog sto je igrao desnog beka Palic cini mi se. Jel neko pratio inace je desni bek ili je igrao to sticajem okolnosti ?
Meni se čini da Palić većinom igra zadnjeg veznog u juniorima..
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 feb 2016, 16:52

Samo da pohvalim NK Zepce, svi su igrali u jedinstvenoj opremi, bez izuzetka. Ista nijansa plave na svakom dresu, a ljudi su treci rang takmicenja... :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 07 feb 2016, 16:54

ChWilla je napisao/la:ja mislim da kramarić među najsigurnijim u prvih 11. stana to može igrati ali nije ljevak.
O tome i govorim,apsolutno igrač kakav nam je trebao.
Sa iskustvom,sa znanjem,sjajnom ljevicom,odlicno centrira i šutira,u defanzivi bez greške.
Živi bili pa vidjeli,svi ćete ga na kraju sezone smatrati jednim od najboljih i nezamjenjivih igrača.

omladina1921zeljina
Kontakt:

Post Postao/la omladina1921zeljina » 07 feb 2016, 16:55

Btw, došla mi je informacija od jednog pitara da će sportsport.ba omogućiti livestream sa utakmice Maribor-Njanjajevo (iz Antalije), znači mogle bi se i naše prenositi :D

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 feb 2016, 16:57

Ja bi Stevanovica kao dzokera, a Stana desno krilo.
Veca- Lepi, Kramarić, Aco, Bogi- Zola, Blagojevic, Bekric, Stana, Tiago - Lendric.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 feb 2016, 16:58

Ne vidim razloga zašto Stanu stavljati na lijevog beka kraj Kramarića koji je jako dobar igrač.
Ne pričajte gluposti.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 07 feb 2016, 17:01

Omark je napisao/la:Lendrić mašina.
Tebi je Lendrić kao i Ajzei Uglješa :lol:
Životni saputnik! 1921

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 07 feb 2016, 17:01

Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi :lol:

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 07 feb 2016, 17:02

orionFCB je napisao/la:Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi :lol:
:rol: :rol:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 07 feb 2016, 17:05

Ma nema se tu sta puno pricati, Kjosevski,Kosoric,Bogicevic,Stevanovic,Kramaric,Zolotic,Bekric,Blagojevic,Tiago,Stevanovic,i Lendric. Tako ce vam i biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 07 feb 2016, 17:05

Treba Mirzu istrpiti, mlad je igrac. Treba njemu vremena i da se prilagodi nasim terenima, ekipi i naravno moze on jos mnogo napredovati u svojoj igri. Nadam se da ce biti dobar igrac i da ce nam pomoci.
Neko napisa sastav bez Kramarica, ja msm da je to nemoguce. Mirko je dokazao da je dobar bek i skolovan.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 17:06

Halvadzic desnom ni u tramvaj ne ulazi..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 feb 2016, 17:06

Brkoo je napisao/la:
Sjecate li se komentara za Bajica,kad je tek poceo igrati? Top u lijevoj nozi,desna noga,obije ruke i glava samo za odrzavanje ravnoteze. Pa se Baja nadava golova i lijevom i desnom.

Salu na stranu,nije mi bilo jasno,sta Tiago,kao primarno desnjak,radi na lijevoj strani i Halvadzic,kao primarno i sekundarno :lol: ljevak,na desnoj strani :crazy:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 feb 2016, 17:07

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Omark je napisao/la:Lendrić mašina.
Tebi je Lendrić kao i Ajzei Uglješa :lol:
Da, da :mrgreen:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 feb 2016, 17:07

SarajlijaTM je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Sjecate li se komentara za Bajica,kad je tek poceo igrati? Top u lijevoj nozi,desna noga,obije ruke i glava samo za odrzavanje ravnoteze. Pa se Baja nadava golova i lijevom i desnom.

Salu na stranu,nije mi bilo jasno,sta Tiago,kao primarno desnjak,radi na lijevoj strani i Halvadzic,kao primarno i sekundarno :lol: ljevak,na desnoj strani :crazy:
Eeeeeeee taktika
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 07 feb 2016, 17:09

SarajlijaTM je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:

Takva je situacija u Bayernu, Barceloni ... :mrgreen: Ne igramo mi samo na ubacaje, jer nemamo takvog napadaca, a lakse je desnjaku dati gol sa lijeve strane kad udje u sredinu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 07 feb 2016, 17:10

Odgovorno tvrdim da nikad bolje napadace nismo imali.I Lendric i Djermanovic su masine!Braco draga mislim da su prosla vremena kad su se golovi prebacivali sa 5 metara,sada cemo da uzivamo. :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, Beli98, bvsic, Lecler i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []