FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kad bi uzeli svih 12 utakmica na proljece, koje bi mjesto zauzeli na kraju sezone? da cujem prognoze...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
u svakom slucaju, na slatkim smo mukama.PlavaPorodica je napisao/la:Slazem se,ali mislim da će i Kramarić upasti umjesto nekoga..Edis mu apsolutno vjeruje,do sad se pokazao vrhunski.za_zivot_cijeli je napisao/la:na golu veca, ispred njega kosoric i hodzurda, na bekovima memija i stanic, na krilima tigao i stevanovic, u sredini bekric, zola i blagojevic a u spicu lendric.
mislim da je to to.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
mislim da si upucen,al radi se i na tom planu nestoChWilla je napisao/la:i još nešto, ubija u pojam vidjeti koliko su "propali" igrači iz škola dinama, hajduka i partizana superiorni u osnovama igre našim "uspješnim" izdancima. u osnovnim stvarima, postavljaju, primanju lopte, čitanju igre...
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Meni se čini da Palić većinom igra zadnjeg veznog u juniorima..pile87 je napisao/la:Da vrijedi istaci onog malog sto je igrao desnog beka Palic cini mi se. Jel neko pratio inace je desni bek ili je igrao to sticajem okolnosti ?
BUDI ŽELJO !!!
Samo da pohvalim NK Zepce, svi su igrali u jedinstvenoj opremi, bez izuzetka. Ista nijansa plave na svakom dresu, a ljudi su treci rang takmicenja... 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
O tome i govorim,apsolutno igrač kakav nam je trebao.ChWilla je napisao/la:ja mislim da kramarić među najsigurnijim u prvih 11. stana to može igrati ali nije ljevak.
Sa iskustvom,sa znanjem,sjajnom ljevicom,odlicno centrira i šutira,u defanzivi bez greške.
Živi bili pa vidjeli,svi ćete ga na kraju sezone smatrati jednim od najboljih i nezamjenjivih igrača.
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Btw, došla mi je informacija od jednog pitara da će sportsport.ba omogućiti livestream sa utakmice Maribor-Njanjajevo (iz Antalije), znači mogle bi se i naše prenositi 
Ja bi Stevanovica kao dzokera, a Stana desno krilo.
Veca- Lepi, Kramarić, Aco, Bogi- Zola, Blagojevic, Bekric, Stana, Tiago - Lendric.
Veca- Lepi, Kramarić, Aco, Bogi- Zola, Blagojevic, Bekric, Stana, Tiago - Lendric.
Ne vidim razloga zašto Stanu stavljati na lijevog beka kraj Kramarića koji je jako dobar igrač.
Ne pričajte gluposti.
Ne pričajte gluposti.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Tebi je Lendrić kao i Ajzei UglješaOmark je napisao/la:Lendrić mašina.
Životni saputnik! 1921
Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi 
orionFCB je napisao/la:Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ma nema se tu sta puno pricati, Kjosevski,Kosoric,Bogicevic,Stevanovic,Kramaric,Zolotic,Bekric,Blagojevic,Tiago,Stevanovic,i Lendric. Tako ce vam i biti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
djedovic01
- Kontakt:
Treba Mirzu istrpiti, mlad je igrac. Treba njemu vremena i da se prilagodi nasim terenima, ekipi i naravno moze on jos mnogo napredovati u svojoj igri. Nadam se da ce biti dobar igrac i da ce nam pomoci.
Neko napisa sastav bez Kramarica, ja msm da je to nemoguce. Mirko je dokazao da je dobar bek i skolovan.
Neko napisa sastav bez Kramarica, ja msm da je to nemoguce. Mirko je dokazao da je dobar bek i skolovan.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Halvadzic desnom ni u tramvaj ne ulazi..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SarajlijaTM
Sjecate li se komentara za Bajica,kad je tek poceo igrati? Top u lijevoj nozi,desna noga,obije ruke i glava samo za odrzavanje ravnoteze. Pa se Baja nadava golova i lijevom i desnom.Brkoo je napisao/la:orionFCB je napisao/la:Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi![]()
Salu na stranu,nije mi bilo jasno,sta Tiago,kao primarno desnjak,radi na lijevoj strani i Halvadzic,kao primarno i sekundarno
Da, daEisenbahner1921 je napisao/la:Tebi je Lendrić kao i Ajzei UglješaOmark je napisao/la:Lendrić mašina.
- amazon
- Kontakt:
Eeeeeeee taktikaSarajlijaTM je napisao/la:Sjecate li se komentara za Bajica,kad je tek poceo igrati? Top u lijevoj nozi,desna noga,obije ruke i glava samo za odrzavanje ravnoteze. Pa se Baja nadava golova i lijevom i desnom.Brkoo je napisao/la:orionFCB je napisao/la:Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi![]()
Salu na stranu,nije mi bilo jasno,sta Tiago,kao primarno desnjak,radi na lijevoj strani i Halvadzic,kao primarno i sekundarnoljevak,na desnoj strani
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
djedovic01
- Kontakt:
Takva je situacija u Bayernu, Barceloni ...SarajlijaTM je napisao/la:Sjecate li se komentara za Bajica,kad je tek poceo igrati? Top u lijevoj nozi,desna noga,obije ruke i glava samo za odrzavanje ravnoteze. Pa se Baja nadava golova i lijevom i desnom.Brkoo je napisao/la:orionFCB je napisao/la:Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi![]()
Salu na stranu,nije mi bilo jasno,sta Tiago,kao primarno desnjak,radi na lijevoj strani i Halvadzic,kao primarno i sekundarnoljevak,na desnoj strani
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da nikad bolje napadace nismo imali.I Lendric i Djermanovic su masine!Braco draga mislim da su prosla vremena kad su se golovi prebacivali sa 5 metara,sada cemo da uzivamo. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.