Memara je napisao/la:Goni ga u pm vise!!! Krv mu nesposobnu! Necu vise ni olovku kupiti iz fanshopa sve dok nam je ovaj HAADalj sponzor!
@lakoste, svaka cast za ove informacije, i gdje je sada onaj lik sto brani dizajnerskog monstruma Hajrulahovica?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Meni je dizajn ok, recimo dizajn dresa mi je sasvim ok, malo kragna ebe stvar al pristojan dizajn. Al ebo ti dizajn kako je kvalitet nula i ako cijena nije srazmjena (ne)kvalitetu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma meni ne smeta saradnja, hajde eto radi nasa raja, od njih se hrani 20tak porodica, ali ako te ljudi ispostuju, ispostuj i ti njih. Klasicni sindrom Bosnje "hajde proslo mi je ovo, sad cu im praviti opremu mudo kvalitete, sta znaju levati"
A ovo sto se tice cijena u fan shopu, sve zavisi od toga po kojoj cijeni nama Haad to prodaje
I naravno da se treba kritikovati kad ima elemanata za to. Najvise mrzim dupeglavce i mediokritete
A ovo sto se tice cijena u fan shopu, sve zavisi od toga po kojoj cijeni nama Haad to prodaje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad se samo sjetim kada je Haad izjavio da je kvalitet njegovih stvari isti kao i kvalitet Nike-a ili Adidasa samo sto se drugacije zove 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ne kontam te umove koji misle da mi manje volimo Sarajevo jer nekad kritikujemo i nije nam svejedno. Kako vi reagujete u vezi s nekom djevojkom do koje vam je stalo i u vezi do koje vam nije stalo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Lakoste je napisao/la:Meni je dizajn ok, recimo dizajn dresa mi je sasvim ok, malo kragna ebe stvar al pristojan dizajn. Al ebo ti dizajn kako je kvalitet nula i ako cijena nije srazmjena (ne)kvalitetu.

[youtube][/youtube]MCMLXVII je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Meni je dizajn ok, recimo dizajn dresa mi je sasvim ok, malo kragna ebe stvar al pristojan dizajn. Al ebo ti dizajn kako je kvalitet nula i ako cijena nije srazmjena (ne)kvalitetu.![]()
Lakoste je napisao/la:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Obicna polo majica na koju je nalijepljen grb FKS... Uostalom, kad bi hadalj nesto kompleksnije probao, Bog zna na sta bi licilo! Izgledalo bi kao ova dukserica.Lakoste je napisao/la:Meni je dizajn ok, recimo dizajn dresa mi je sasvim ok, malo kragna ebe stvar al pristojan dizajn. Al ebo ti dizajn kako je kvalitet nula i ako cijena nije srazmjena (ne)kvalitetu.
Lakoste je napisao/la: Sarajevo, kapa 19 KM
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Moram se sloziti s tobom i ako na neki nacin nisam protiv haada i saradnje s njim ali moram reci da su proizvodi bezobrazno skupi kako njegovi tako i ostali u fan shopu a kvalitet nije neki i ako se ja ne razumijem u to bas.Lakoste je napisao/la:Znaci, da malo bacimo statistiku. Dres Sarajeva je 85 KM a prosjecna plata u BiH je 838 KM, sto znaci da je dres zapravo 10,14% prosjecna plate u BiH
Dres Rijeke je 430 Kn=109,88 KM a prosjecna plata u Hrvatskoj je 5656 Kn=1445,28 KM. Sto nam daje sljedeci podatak, da dres Rijeke kosta 7,602% prosjecna plate u Hrvatskoj.
Dres Dinamo Zagreba kojeg proizvodi brend Puma kosta 379 Kn=96,85 KM. Sto nam daje podatak da je za orginal pumin dres Dinamo Zagreba potrebno izdvojiti 6,701% prosjecne hrvatske plate.
Sad uporedite Haad sa Pumom, Jako.![]()
![]()
Eto da ne bude da ja sve branim kad nesto nije u redu treba reci
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- amazon
- Kontakt:
Ovu bi kapu svi trebali imatiFrancescoTotti je napisao/la:Obicna polo majica na koju je nalijepljen grb FKS... Uostalom, kad bi hadalj nesto kompleksnije probao, Bog zna na sta bi licilo! Izgledalo bi kao ova dukserica.Lakoste je napisao/la:Meni je dizajn ok, recimo dizajn dresa mi je sasvim ok, malo kragna ebe stvar al pristojan dizajn. Al ebo ti dizajn kako je kvalitet nula i ako cijena nije srazmjena (ne)kvalitetu.
Lakoste je napisao/la: Sarajevo, kapa 19 KM
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako su cjene dresova malogbora kao sto je navedeno, to treba predocit Dinu i HAADU.
Pa njegov dres nebi trebo bit vise od 30 km (cisto radi ne kvaliteta plus standard)
Kapa mi se svida
Pa njegov dres nebi trebo bit vise od 30 km (cisto radi ne kvaliteta plus standard)
Kapa mi se svida
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 07 feb 2016, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@lacoste svaka cast za analizu. Sad si nam trebao jos napraviti usporedbu za karte.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Čuj dres ne bi trebao biti više od 30 kilometara.PitarBordo je napisao/la:
Kakav trol....
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
slozio bi se da su dosta skupi u fan šopu ,ne znam vjerovatno je to do ljudi iz kluba i cijene karata su dosta skupe ,eh sad bi se tu dalo raspravljati zasto je to tako .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.