Kakav trol....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čuj dres ne bi trebao biti više od 30 kilometara.PitarBordo je napisao/la:
Kakav trol....
Smjesan si tip i kanime se civjece.PitarBordo je napisao/la:
Kakav trol....
e jbg sad ...Pitar6785 je napisao/la:Smjesan si tip i kanime se civjece.PitarBordo je napisao/la:
Kakav trol....
Ja ruzniji dux u zivotu nisam vidio Boze sacubaj jedino bojaMCMLXVII je napisao/la:Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh maj gad!!
Kroz par pranja i boji ne gine da izblijedivisokohz je napisao/la:Ja ruzniji dux u zivotu nisam vidio Boze sacubaj jedino bojaMCMLXVII je napisao/la:Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh maj gad!!
nego kopasica je napisao/la:Klub nema veze sa cijenama u fan shopu, djaba krecite.
Firma kojoj je klub dao prava da otvori fan shop, dok smo se koprcali i nismo bili pri parama. Mi imamo samo oko 20% zarade shopa, i to je sve! Ne znam koliko jos imaju ugovora, al shop ce tek zivnuti kad klub preuzme kontrolu.bordobijeli je napisao/la:nego kopasica je napisao/la:Klub nema veze sa cijenama u fan shopu, djaba krecite.
ja nisam upoznat ,mislio sam da je klub vlasnik svog shopa FK SARAJEVO je brend i glupo je da neko zaradjuje na osnovu toga ,meni je to za nepovjerovati.pasica je napisao/la:To nije nikakva tajna, to je bio jedini nacin da dobijemo isti.
pa dobro nije cudno to toliko kad skontas da je fan shop otvoren par godina prije dolaska Tana pa je ocito u tom trenutku to bio jedini nacinbordobijeli je napisao/la:ja nisam upoznat ,mislio sam da je klub vlasnik svog shopa FK SARAJEVO je brend i glupo je da neko zaradjuje na osnovu toga ,meni je to za nepovjerovati.pasica je napisao/la:To nije nikakva tajna, to je bio jedini nacin da dobijemo isti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.