Vazda, Džeko, BajićChWilla je napisao/la:lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Do Youtubea je, još 9 minuta 
Šta je igrao i kako je odigrao Palić? Izašao sam ranije..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
dobro, džeko je malo igrao i zabio samo tri gola. danas je to što jeste, ali realno malo to što je postao ima veze sa nama. jedno tri i po postoDolina je napisao/la:Vazda, Džeko, BajićChWilla je napisao/la:lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?
vazdu navijači i smatraju našim najboljim špicem iza rata. a za bajića se ne mogu složiti u tom aspektu, mada je generalno genije za loptu, i dalje je vrlo izraziti ljevak. on udarnički radi i vjerovatno će i tu napredovati, ali i dalje se sve što može namješta na lijevu.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Nismo mi isceprkali Lendrica niotkle.Momak je sa 20 godina prevezaisao ligu,a po treninzima se da vidjeti da jos ima motivacije,a kao sto i sam kaze sada se osjeca bolje nego ikad.Ovo sto sam vidio do sada,a i poznavajuci njegovu karijeru,da odgovorno tvrdim da nismo imali boljeg napadaca.Uvijerit cete se svi sami.
mora ginuti ako hoće da vrati karijeru. a ima sa čim. ima bukvalno sve za naše uslove, i očekivalo se da u ovim godinama bude daleko odavde.
Ne bih se baš složio sa tom konstatacijom, Dželo Muharemovic je dosta više klubu dao nego Vazda sto se tice igracke karijere, Vazda je bio majstor ali je Dželo dao najviše golova za Želju. Meni je i Dialiba bio odličan, nekako svestran i nepredvidiv, pogađao je i desnom i lijevom i glavom, a uz sve to je bio i strašno brz, kako bi nam sad jedan Dialiba legao. Onda mi na pamet padne i Alen Mešanović, kakav majstor, steta sto nije više trenirao a manje u kafani bio. Onda je tu bio i Guvo, klasičan Amarov tip napadača, sidraš koji navlaci minimalno dva igraca na sebe i otvara prostor ostatku ekipe..pile87 je napisao/la:Mi u periodu od Vazde do Adilovica i Are nismo imali napadaca.ChWilla je napisao/la:lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Stevanovic bi mogao da se preporodi na ljeto a onda ga negdje dobro prodati. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nevjerojatno mi je bilo kako smo jako ušli u utakmicu kao daje prvenstvena. I to samo zato što je velika konkurencija u timu. U prvoj postavi je sigurno samo 5,6 igrača, ostale pozicije su sve otvorene. U jednom trenutku nakon što je Dino u prvih 10 minuta nekoliko puta povalio par igrača Žepća govori mu Memija: Lakše malo ba
. Definitivno konkurencija nam je puno toga donijela, do unazad par godina ovakvu borbu nisi mogao vidjeti.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
[youtube][/youtube]
Po zvaničnoj desnog beka.DooVe je napisao/la:Šta je igrao i kako je odigrao Palić? Izašao sam ranije..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jel ovo Hodzurda tuce i iz slobodnjaka 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u posljednih 20 godina nije bilo boljeg napadaca... covjek tri puta bude najbolji strijelac lige (dva puta u dresu zelje) i na polusezoni sljedece sezone prestane igrati iako je bio na vrhu liste strijelaca nakon jesenjeg dijela... ja sam vazdu pravo gotivio i sada to radim, ali kad gledas statisticki on jest nas najbolji napadac poslije radmila... i prije adilovicaChWilla je napisao/la:dobro, džeko je malo igrao i zabio samo tri gola. danas je to što jeste, ali realno malo to što je postao ima veze sa nama. jedno tri i po postoDolina je napisao/la:Vazda, Džeko, BajićChWilla je napisao/la:lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?![]()
vazdu navijači i smatraju našim najboljim špicem iza rata. a za bajića se ne mogu složiti u tom aspektu, mada je generalno genije za loptu, i dalje je vrlo izraziti ljevak. on udarnički radi i vjerovatno će i tu napredovati, ali i dalje se sve što može namješta na lijevu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Aldinov ljubimac tuče iz svih pozicija.irfo je napisao/la:jel ovo Hodzurda tuce i iz slobodnjaka
Dobrodosao Ugljesa!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dino odličan, Kemo sasvim dobar, Mujaga takođe.
Ova trojica će i skoroj budućnosti biti prvotimci ako nastave raditi kao do sad.
Ova trojica će i skoroj budućnosti biti prvotimci ako nastave raditi kao do sad.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
???AsharaK je napisao/la:Dobrodosao Ugljesa!
Mrs ba, kontam zvanicno.. Noge mi se odsjekleAsharaK je napisao/la:Dobrodosao Ugljesa!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jel se zezas za ugljesu ili ?
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma reko da treniramo malo 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, dinotm87, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, lakilone, legendarnadruga, Lokomotifa, MukiBek, Orvel, Paromlinac, ristagrad, Strumfinho, tiagofaria25, VolimBiH96 i 192 gosta.