pile87 je napisao/la:ChWilla je napisao/la:lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?
Mi u periodu od Vazde do Adilovica i Are nismo imali napadaca.
Ne bih se baš složio sa tom konstatacijom, Dželo Muharemovic je dosta više klubu dao nego Vazda sto se tice igracke karijere, Vazda je bio majstor ali je Dželo dao najviše golova za Želju. Meni je i Dialiba bio odličan, nekako svestran i nepredvidiv, pogađao je i desnom i lijevom i glavom, a uz sve to je bio i strašno brz, kako bi nam sad jedan Dialiba legao. Onda mi na pamet padne i Alen Mešanović, kakav majstor, steta sto nije više trenirao a manje u kafani bio. Onda je tu bio i Guvo, klasičan Amarov tip napadača, sidraš koji navlaci minimalno dva igraca na sebe i otvara prostor ostatku ekipe..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!