O kvalitetu dresa je suvišno govoriti, iskreno mene libo tuki da li ga šije Božo Vrećo ili Stefano Gabanna, kvalitet je loš - kragna do sad je bila smiješna, pa kad se zakopčaš izgleda kao da nosiš one majice za djevojčice s početka devedesetih, ja sam svaku turu kupio plus imam i neke od prvog tima (da ne kaže neko da je u fan shopu jedno a na terenu drugo), svi dresovi puštaju i na 30°C, neki manje neki više, realno ništa mi ne dobijamo od ovog Haadalja, a ako već mora biti domaće, ubjeđen sam da postoji domaćih firmi koje to rade mnogo kvalitetnije, a cijene u shopu su smiješne, ali isto tako i cijene ulaznice...
+ Fan shop nije u vlasništvu kluba, tako da iako sam barem milju i po ubacio tamo, prestao sam uopšte da idem - dokle god ne bude kvalitet i cijena u istom rangu i to ne bude klupsko neće me više vidjeti tamo. Ako je do bordo majice i grba, pa ima to i na pijaci, stvarno sam očekivao kada se dugovi vrate da će se barem preuzeti taj fan shop, ali ništa ni od toga. Što se mene tiče neka meni se većina stvari ne sviđa jer nije kvalitetno i kraj priče, a i nikada nešto nisam volio to "kakvo god da je, naše je" po svaku cijenu.

Samo Saraj'vo.