Nazivaju ga izdajicom srpskog naroda i slicno...ali nebi o tome nisu sigurno svi ali ih ima dosta,i to je toliko odvratno...ali nista novonewton_heath_lyr je napisao/la:Ne znam kako ga nazivaju ali na stranici od arena sporta,mnogi mnogi mole urednistvo arena sport da uspostave suradnju sa Marjanom.Ponos Torina je napisao/la:to mi je najgori najneobjektivniji komentator kojem sam u zivotu cuo a mnoge sam slusao sa raznih tv stanica,on sve zivo prenosi ali njegovi pa da su od govana najbolji su....sala al bas pretjerujemajestic24 je napisao/la:Onaj na HRT-u..."Inter je popunio sve pukotine u obranu"-Ja fakat neznam da li je bilo pukotine.
Fakat je lik nenormalan vaterpolo prenosi kao da je liga prvaka kao da je neznam sta i slicne stvari....
Zao mi je sto su Marjana u Srbiji onako poceli nazivati al eto...
OTNYS_YNWA@ Tebi se npr. nesvidza sto to sve govori ali hajd mi nadzi ijednog komentatora koji zna toliko info kao sto Marjan zna....Meni se svidza mnogi ljudi nista neznaju i kad prate utakmicu tako se nadopunjavaju raznim informacijama pa bilo to u zivot van fudbala ili u njemu....
Npr. slusam na eurosportu ili sport klubu komentator govori kako je Gerrard napravio veliku kariju ali mu zato mama krade po trznim centrima a otac mu drogeras....itd... da neduzim