FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Postoji li mogucnost da danas gledamo stream ?
-
- Kontakt:
Hoćemo taj stream, na na na na na, sada napravi ga, ooooooooo, hoćemo taj stream...
Ne valja ti ta nekaEisenbahner1921 je napisao/la:Ona sanja 14. februar, ljubav, romansu, a ja 28. jug u transu

Ja i moj se vec pripremamo

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Imal kakvog hajra od toga streama??? Daj zaigraj i zaplesi na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnicaa!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
[youtube][/youtube]
Ekipa ovog portala je dole u Antaliyi i imaju svu opremu za prenos.Medjutim ima i drugif faktora koji uticu na to hocemo li gledati Želju danas ili ne.cikazubo je napisao/la:Postoji li mogucnost da danas gledamo stream ?
"Gasi kameru, gasii kameruu ! " 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Kad ce potpisati ta dva nova igraca?
Sta bi sa ugljesom i burekovicem?fanaticZeljin je napisao/la:Kad ce potpisati ta dva nova igraca?
Izgorili
Jel ista pravila vaze i za sa.ba i za 1921.ba sto se tice prenosa?
Ja bi najvise volio kad bi nasi stream pravili i radili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bi najvise volio kad bi nasi stream pravili i radili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
U koliko je tekma danas, forumu 15 h, pa rezultatima 14, a avazu 17?
Bilo bi ekstra kad bi pronasli nacina momci sa ss.ba da to odrade, ako nista bice izvjetaj od strane 1921 ekipe..
Danas od 15 sati po turskom vremenu, u 14 sati po našem vremenu, Plavi će odigrati i prvi susret u Antaliji.fanaticZeljin je napisao/la:U koliko je tekma danas, forumu 15 h, pa rezultatima 14, a avazu 17?
Koliko imam informaciju nije ni do ss.ba.cikazubo je napisao/la:Bilo bi ekstra kad bi pronasli nacina momci sa ss.ba da to odrade, ako nista bice izvjetaj od strane 1921 ekipe..
Mogucnost ima.samo.je potrebna dobra volja.
Nadam se da ce regulisat to, steta ako je sve spremno da se to odradi zbog nekih drugih razloga da propadne..DANAN je napisao/la:Koliko imam informaciju nije ni do ss.ba.cikazubo je napisao/la:Bilo bi ekstra kad bi pronasli nacina momci sa ss.ba da to odrade, ako nista bice izvjetaj od strane 1921 ekipe..
Mogucnost ima.samo.je potrebna dobra volja.
Pa napisao je covjek da su skupa prava prenosa, i da ce oni pokusati to da pokriju, ako nadju sponzore.
Ss.ba je i nas medijski sponzor valjda i to nesto znaci, vjerovatno postoji i neki ugovor sa obavezama nasim i njihovim. Glupo i neprofesionalno je da se nalaze na licu mjesta a da ne urade prenos. Meni bi zestoko pali u ocima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Levin, mamonelafo, perodeformero, TutanNodi i 60 gostiju.