FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mislim da svako ima pravo da snima utakmicu, ali da se mora platiti pravo da utakmicu prenosiš uživo. Bilo bi dobro da bude stream, ali ako treba platiti onda razumijem ss.ba
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Da li je moguce kako napraviti na stranici brojac aktivnih clanova, i sveukupan broj clanova koji je bio ukljucen u klub. To bi bilo jako lijepo...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Veoma lako, da se to lako napraviti da bude bilo gdje.AsharaK je napisao/la:Da li je moguce kako napraviti na stranici brojac aktivnih clanova, i sveukupan broj clanova koji je bio ukljucen u klub. To bi bilo jako lijepo...
Pa i za kone su svakako uzeli link sa oficijalnog yt kanala Maribora gdje su ljudi radili stream za sebe ali omogućili svima da gledaju. Tako da sumnjam da će danas biti stream.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Red bi bio da se sa ovog portala i oglase....pile87 je napisao/la:Ss.ba je i nas medijski sponzor valjda i to nesto znaci, vjerovatno postoji i neki ugovor sa obavezama nasim i njihovim. Glupo i neprofesionalno je da se nalaze na licu mjesta a da ne urade prenos. Meni bi zestoko pali u ocima.
Aco javi se, imal sansi da danas gledamo tekmu ?
Svakako da bi bio red... kao sto gledam proce sve u tisini...DANAN je napisao/la:Red bi bio da se sa ovog portala i oglase....pile87 je napisao/la:Ss.ba je i nas medijski sponzor valjda i to nesto znaci, vjerovatno postoji i neki ugovor sa obavezama nasim i njihovim. Glupo i neprofesionalno je da se nalaze na licu mjesta a da ne urade prenos. Meni bi zestoko pali u ocima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vidjet cemo...ima jos do 14h vremena...
Ako ipe snima utakmicu samo ss preuzme jel tako sta moguce povezes se netom i to je to. Kakava onda prava da se placaju i kome jel mozda tv1921 ili nekome trecem, ne kontam to.
-
- Kontakt:
Daj snimajte to, Miske i Zeljo ce platiti 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Valjao bi nam stream pravo ali jbg ss.ba nije duzan da ga napravi 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- jaludovolimte
- Kontakt:
Mislim da se plaća ovim Turcima, tako bi nekako bilo logično. Ipe ima kameru, sumnjam da ima opremu da ide direktno. SS.ba ima neku opremu, sumnjam da mogu preko yt, već su našli neki način (veze nemam), ali oni "kao" nemaju računicu da plačaju prava jer nemaju sponzora. Tako sam ja shvatio
Nije do prava,u stvari u neku ruku i jeste ali ne turskih.
Ss.ba ima opremu i ima ekipu da radi stream.
Valjda ce nesto skontati i nadam se da ljudska sujeta nece proraditi.
Razumijem sta hoces da kazes ali...DANAN je napisao/la:Nije do prava,u stvari u neku ruku i jeste ali ne turskih.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Treba platiti ss.-u da prenosi jel to ?
- amazon
- Kontakt:
Do neki dan Grbavica prazna a sad bi svi gledali utakmice, nista ja vama ne bi dao kakav crni stream...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
evo ga, poceo je 

Sad smo nayebali da izvinete
Reci im Aldine, sram ih i stid bilo.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- amazon
- Kontakt:
nije sramota da priznate cda vas pola ne zna kako izgleda clanska ali bi zato dzabaluka gledali necu moci ove noci
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.