FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao sto sam neki dan pisao protiv ovog portala, danas zelim da kazem da apsolutno nije ss.ba nama duzan obezbjedjivati ove tekstualne prenose, i ja koliko sam upoznat malo koji portal iz regiona prenosi cak i tekstualno svoje timove sa priprema, tako da sam ja ss.ba zahvalan za prenose iz hercegovine, a nama nisu oni krivi sto nemamo vlastiti yt kanal i opremu, i nadam sei da cemo ici u tom smjeru napredovanja..
Sve da im je to placeno, neka je imaju pravo, tako da smatram da je nepotrebna dalja rasprava o ovome, a smatram da je ovaj portal najbolji u bih i da mu nijedan nije ravan, zbog foruma pa nadalje....
Sve da im je to placeno, neka je imaju pravo, tako da smatram da je nepotrebna dalja rasprava o ovome, a smatram da je ovaj portal najbolji u bih i da mu nijedan nije ravan, zbog foruma pa nadalje....
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Vidjecemo da li ce biti prijenosa Sarajeva.
- jaludovolimte
- Kontakt:
"Dosta trke, ali prava prilika se nije izrodila." - Možete li mi pojasniti kakav je ovo napad bio?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
javi se @fedeltafrottazubanovic89 je napisao/la:Ako vam nije mrsko nek me neko spoji sa ekipom 1921.tv ja cu ih pogurat sa webom i svim sto ide uz to bez ikakve naknade.
DRUG NEBI TI PUNCA
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
tad ce nam biti sve jasnoBijelaCokolada je napisao/la:Vidjecemo da li ce biti prijenosa Sarajeva.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- amazon
- Kontakt:
Jutros sam pisao pola ih ne ide na utakmice ali hoce stream gospoda isto kao da placaju pretplatu sportsport, i kao da je neko duzan da to radi. Ako ti se ne klika ne ulazi na portal i cao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
A sta je duzan raditi kao medijski partner? Mogu i ja izvjestavati sa Grbavice kada se igra utakmica, ako se toliko busaju da imaju opremu sto nisu radili stream sa Grbavice prijateljskih utakmica, dajte ba nemojte biti djeca.IvanOsim je napisao/la:Kao sto sam neki dan pisao protiv ovog portala, danas zelim da kazem da apsolutno nije ss.ba nama duzan obezbjedjivati ove tekstualne prenose, i ja koliko sam upoznat malo koji portal iz regiona prenosi cak i tekstualno svoje timove sa priprema, tako da sam ja ss.ba zahvalan za prenose iz hercegovine, a nama nisu oni krivi sto nemamo vlastiti yt kanal i opremu, i nadam sei da cemo ici u tom smjeru napredovanja..
Svaki nas ulazak na njihovu stranicu njima donosi zaradu, ako si medijski partner daj onda da imamo neke koristi od tebe.
- amanakazablon
- Kontakt:
Aferimamazon je napisao/la:Jutros sam pisao pola ih ne ide na utakmice ali hoce stream gospoda isto kao da placaju pretplatu sportsport, i kao da je neko duzan da to radi. Ako ti se ne klika ne ulazi na portal i cao.
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !
Dobro te je bolan više, sad da krenemo hvaliti ss.ba ti bi ga uzeo kuditi samo da kontriraš.
I dobro razmisli za Hodžurdu, u vakat si govorio da je sramota da igra za Želju.
I dobro razmisli za Hodžurdu, u vakat si govorio da je sramota da igra za Želju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mogao si barem Halvadzicu dati 5 minuta, Edise... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Post je postao/la amazon, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Imaju još 2 tekme, polakosajo10 je napisao/la:Mogao si barem Halvadzicu dati 5 minuta, Edise...

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Levat je to mislio ironicno @FaraonTM 
A ovaj sto ga je iznad citirao sa Aferim, je upravo on

A ovaj sto ga je iznad citirao sa Aferim, je upravo on

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@ajzea imas li ti osjecaj da se neko od forumasa ulizuje nekom
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Postanite član FK Željezničar putem interneta
http://fkzeljeznicar.ba/postanite-clan- ... interneta/
Aldine izađi im iz šupka, samo ti tene vire
http://fkzeljeznicar.ba/postanite-clan- ... interneta/
Aldine izađi im iz šupka, samo ti tene vire

DRUG NEBI TI PUNCA
- jaludovolimte
- Kontakt:
Enis Sadiković daje gol u 90+ za pobjedu Plavih!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Uprava Sarajeva odgovorila: Nećemo prodati jedinu stvar koja je u našem vlasništvu !jaludovolimte je napisao/la:Pita Miske koliko je portal?

Nece lopta u gol pa nece..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Đermanović 3 šanse za ovih 30 minuta što igra. Grizu napadači opasno iako su za sada bezopasni 

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- amazon
- Kontakt:
Ako je iko hvalio Hodzurdu to sam bio ja od pocetka.Visina, okretnost sve sto treba jedan stoper. O CEMU TI PRICAS DJECACE?FaraonTM je napisao/la:Dobro te je bolan više, sad da krenemo hvaliti ss.ba ti bi ga uzeo kuditi samo da kontriraš.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.