FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve da im je to placeno, neka je imaju pravo, tako da smatram da je nepotrebna dalja rasprava o ovome, a smatram da je ovaj portal najbolji u bih i da mu nijedan nije ravan, zbog foruma pa nadalje....
- BijelaCokolada
- Kontakt:
- jaludovolimte
- Kontakt:
javi se @fedeltafrottazubanovic89 je napisao/la:Ako vam nije mrsko nek me neko spoji sa ekipom 1921.tv ja cu ih pogurat sa webom i svim sto ide uz to bez ikakve naknade.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
tad ce nam biti sve jasnoBijelaCokolada je napisao/la:Vidjecemo da li ce biti prijenosa Sarajeva.
- amazon
- Kontakt:
A sta je duzan raditi kao medijski partner? Mogu i ja izvjestavati sa Grbavice kada se igra utakmica, ako se toliko busaju da imaju opremu sto nisu radili stream sa Grbavice prijateljskih utakmica, dajte ba nemojte biti djeca.IvanOsim je napisao/la:Kao sto sam neki dan pisao protiv ovog portala, danas zelim da kazem da apsolutno nije ss.ba nama duzan obezbjedjivati ove tekstualne prenose, i ja koliko sam upoznat malo koji portal iz regiona prenosi cak i tekstualno svoje timove sa priprema, tako da sam ja ss.ba zahvalan za prenose iz hercegovine, a nama nisu oni krivi sto nemamo vlastiti yt kanal i opremu, i nadam sei da cemo ici u tom smjeru napredovanja..
Sve da im je to placeno, neka je imaju pravo, tako da smatram da je nepotrebna dalja rasprava o ovome, a smatram da je ovaj portal najbolji u bih i da mu nijedan nije ravan, zbog foruma pa nadalje....
Svaki nas ulazak na njihovu stranicu njima donosi zaradu, ako si medijski partner daj onda da imamo neke koristi od tebe.
- amanakazablon
- Kontakt:
Aferimamazon je napisao/la:Jutros sam pisao pola ih ne ide na utakmice ali hoce stream gospoda isto kao da placaju pretplatu sportsport, i kao da je neko duzan da to radi. Ako ti se ne klika ne ulazi na portal i cao.
I dobro razmisli za Hodžurdu, u vakat si govorio da je sramota da igra za Želju.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Imaju još 2 tekme, polakosajo10 je napisao/la:Mogao si barem Halvadzicu dati 5 minuta, Edise...
A ovaj sto ga je iznad citirao sa Aferim, je upravo on
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/postanite-clan- ... interneta/
Aldine izađi im iz šupka, samo ti tene vire
- jaludovolimte
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Uprava Sarajeva odgovorila: Nećemo prodati jedinu stvar koja je u našem vlasništvu !jaludovolimte je napisao/la:Pita Miske koliko je portal?
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- amazon
- Kontakt:
Ako je iko hvalio Hodzurdu to sam bio ja od pocetka.Visina, okretnost sve sto treba jedan stoper. O CEMU TI PRICAS DJECACE?FaraonTM je napisao/la:Dobro te je bolan više, sad da krenemo hvaliti ss.ba ti bi ga uzeo kuditi samo da kontriraš.
I dobro razmisli za Hodžurdu, u vakat si govorio da je sramota da igra za Želju.
Trenutno korisnika/ca: al87, Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, antibot, Burberry46, CCMuHa87, CudanLik, deyo, DinGospo21, DjaniTarik, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Giba87, GIBRA, GokuSSJG, Guest1945, Hamagara, Hrasno15, johntravolta123, Kajkutenjoyer, KarlMarx, klasik, Kobayashi, lakilone, Lekqqq1921, LenyYoro15, LoveFootball1987, Lynx, Maestro^^, NeSamSafetee, PointBlank, Railwayman30, Rajvosa4ever, rama21, Rauber33, sassari, senad82, Shategabri, TefalTava, THEC, ubipara, ultra1987, vedinjo98, yurrr, ZeljeznicarUberAlles i 690 gostiju.