FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zvijezda jeste, najbolji je igrac uz Duljevica, najbolji golgeter ekipe i citave lige.pingpong je napisao/la:Ma i treba ga malo izbacit, vjerovatno je umislio da je zvijezda i lijen je na treninzima.Lakoste je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da covjek ovoliko sikanira Benku.![]()
![]()
Benko > 10 Jesica.
I odmah večeras pred spavanje ide selfie za hejtere s forumapitic je napisao/la:Danas će ga Rustempaša utrpat u inat svima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kramar

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Mene zanima, ako mi zaigramo Ligu Prvaka, hoće li i naši strašni anti-modern football navijači zviždati tokom intoniranja himne takmičenja? Ustvari ne zanima mene, pitam za havera.
Samo Saraj'vo.
Sve uredu, ali Dulja ne leti u oblake nego trenira i radi. To se isto očekuje i od Benke da radiii i ne zabušava i da psihički 'ostane na zemlji'. A onda sam uvjeren da mu niko neće uzeti mjesto u prvih 11.Lakoste je napisao/la:Zvijezda jeste, najbolji je igrac uz Duljevica, najbolji golgeter ekipe i citave lige.pingpong je napisao/la:Ma i treba ga malo izbacit, vjerovatno je umislio da je zvijezda i lijen je na treninzima.Lakoste je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da covjek ovoliko sikanira Benku.![]()
![]()
Benko > 10 Jesica.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ja sam u svakom slučaju zadovoljan protiv Maribora. Rezultat nije realan.
Što se tiče igre najviše smo napredovali po pitanju fizičke ali i psihički spreme, igramo sa ekipama iz grupne faze i uopšte ne pridajemo takvim protivnicima značaja. Također smo počeli da igramo kreativnije, manje dodira sa loptom a više pas igre.
Medjutim odbrana još škripi to je sigurno. Ovaj Kramar je odigrao solidno ali mislim da se može na njega računati. Krajišnik je ako ovako nastavi jedan od bitnijih igrača na sredini. Simeunović je pravo pojačanje.
Što se tiče igre najviše smo napredovali po pitanju fizičke ali i psihički spreme, igramo sa ekipama iz grupne faze i uopšte ne pridajemo takvim protivnicima značaja. Također smo počeli da igramo kreativnije, manje dodira sa loptom a više pas igre.
Medjutim odbrana još škripi to je sigurno. Ovaj Kramar je odigrao solidno ali mislim da se može na njega računati. Krajišnik je ako ovako nastavi jedan od bitnijih igrača na sredini. Simeunović je pravo pojačanje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma sigurno, zato se i bori onako u svakoj sekundi koju provede na terenu. Bila to prijateljska protiv Maribora ili prvenstvena protiv Drine...pingpong je napisao/la:Ma i treba ga malo izbacit, vjerovatno je umislio da je zvijezda i lijen je na treninzima.Lakoste je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da covjek ovoliko sikanira Benku.![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovo je stvarno sranje što Benko ne igra ali eto valjda zna sta radi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Meni se cini da od prenosa nema nista........
Pa bori se zato što ga Ješić na ovaj način motiviše.FrancescoTotti je napisao/la:Ma sigurno, zato se i bori onako u svakoj sekundi koju provede na terenu. Bila to prijateljska protiv Maribora ili prvenstvena protiv Drine...pingpong je napisao/la:Ma i treba ga malo izbacit, vjerovatno je umislio da je zvijezda i lijen je na treninzima.Lakoste je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da covjek ovoliko sikanira Benku.![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad bi izbacio Bekica, neki bi rekli "kud ces Bekica"
Jednostavno imamo previse dobrih igraca na ofanzivnim pozicijama i uvijek ce neko morati ostati na klupi.
Yebe mi se i za Benku i za druge sto ce biti na klupi ako je onaj sto igra najbolje rjesenje za ekipu i koji doprinoisi pobjedama FKS.
To je sport, igraju najbolji i najspremniji.. A ne oni koji su nekad bili najbolji.
Svi ce imati svoju priliku, polako ovo su ipak samo pripremne utakmice
Jednostavno imamo previse dobrih igraca na ofanzivnim pozicijama i uvijek ce neko morati ostati na klupi.
Yebe mi se i za Benku i za druge sto ce biti na klupi ako je onaj sto igra najbolje rjesenje za ekipu i koji doprinoisi pobjedama FKS.
To je sport, igraju najbolji i najspremniji.. A ne oni koji su nekad bili najbolji.
Daje ga @InstaDrina
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mali Mihojevic bi trebao Bulica uzeti za menadera,ovako sanse nema da zaigra.Momak mi posebno drag ostao u Kodrinoj eri kad Dupovac ode i kodro izjavio ne treba nam stoper imamo marka!Mali je strasan igrac. 
Upravo tako, a kako možemo mi ovdje za tastaturom znat ko trenutno najviše zaslušuje da igra od Ješića koji je s njima i dan i noć u Antaliji.Zip je napisao/la:Kad bi izbacio Bekica, neki bi rekli "kud ces Bekica"
KlasikaaaaMortemHz je napisao/la:Kramar
Ili ti ga miden što bi neki rekliHigh je napisao/la:Daje ga @InstaDrina
SRETAN BROJ - 1725
Cezar izbaci Benku,u ovim utakmicama dva puta dotakao loptu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Jel' došla struja
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.