A benko ima jedan citav nos razbijenMajkl je napisao/la:Cezar izbaci Benku,u ovim utakmicama dva puta dotakao loptu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Cezar izbaci Benku,u ovim utakmicama dva puta dotakao loptu.
Benko, Mihojevic i Kovacevic nezasluzeno 'ispastaju' kod Jesica!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
otišli su valjda tražit produžni ...
pingpong pokusava ocrniti Benku.

- PitarBordo
- Kontakt:
Mrtav-hladan...Lakoste je napisao/la:pingpong pokusava ocrniti Benku.![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Ljudi vam sad rekli da je Kovacevic povrijedjen, vi opet navalili da se ga Jesic i Kramar izbacili iz prvih 11 
- PitarBordo
- Kontakt:
Molim administraciju da uzme u obzir da će @paulus doći i je8ati nekome kosti ako ne bude streama.
Samo Saraj'vo.
#PravdaZaBenku
Da dva putu dotakao loptu ustvari tri putaMajkl je napisao/la:Cezar izbaci Benku,u ovim utakmicama dva puta dotakao loptu.
1. Gol
2. Penal
3. Asistencija za okicev zicer
Sa druge strane leon nije ni dotakao loptu
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- Pavlović, Kadušić, Almir Bekić, Barbarić, Kramar, Rustemović, Emerson, Duljević, Simeunović, Benko i Amer Bekić.
Benko je tu
@pingpong
jos napisi da Krste ne valja da odmah znam na koga trosim tastaturu, znam iz cije glave dolaze te recenice da Krste i Benko ne valjaju i da ih treba prodati.
Benko je tu
@pingpong
jos napisi da Krste ne valja da odmah znam na koga trosim tastaturu, znam iz cije glave dolaze te recenice da Krste i Benko ne valjaju i da ih treba prodati.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahajahahah to ti iz iskustva govorisPitarBordo je napisao/la:Molim administraciju da uzme u obzir da će @paulus doći i je8ati nekome kosti ako ne bude streama.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Objasnio!keli1946 je napisao/la:Da dva putu dotakao loptu ustvari tri putaMajkl je napisao/la:Cezar izbaci Benku,u ovim utakmicama dva puta dotakao loptu.
1. Gol
2. Penal
3. Asistencija za okicev zicer
Sa druge strane leon nije ni dotakao loptu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad ovako pogledam sastav po imenima, srklet mi prave samo Kramar i Rustem. Bilo bi idealno da dovedemo tog zadnjeg veznog, a stopera moze Kova sasvim solidno odigrati, dok je Kramar back-up.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hahahaha Krste je extra igrač. Prije bih prodao Benku nego njega, iako mislim da je i Benko kvalitetan al' voli parat oblake pa to utiče na atmosferu ekipe što je puno važnije od njegovih extra individualnih kvaliteta (pa ga treba s vremena na vrijeme ovako tretirat).Lakoste je napisao/la:- Pavlović, Kadušić, Almir Bekić, Barbarić, Kramar, Rustemović, Emerson, Duljević, Simeunović, Benko i Amer Bekić.
Benko je tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@pingpong![]()
![]()
![]()
![]()
Npr. i Krste je bio počeo zabušavat kad su tu bili Stojčev i Puzigaća kao dio klana. Bez njih je extra igrač za tim.
Da pogodim rezultat 1-2 za nas 
-
nukleusmember
- Kontakt:
truba je fkt shto nismo doveli zadnjeg veznog
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zovem sad Dzemu, kaze sjedi na biciklu i proizvodi struju, s njim pedala skaut. U drugom ce pedalati Rustem ima snage. SS.ba sklapa kamere. 
[youtube][/youtube]
JUUURIIIŠ
JUUURIIIŠ
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.