FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kadtrebaglasan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kadtrebaglasan » 14 feb 2016, 01:15

Da završimo sa Ragetom, premisa je bila da će nam u BL falit Husref, al da je Rage dobra ispomoć, što je fakat, jer tip je lafčina, mislim da i on ima dosta pozitivnog psihološkog efekta na ekipu.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 14 feb 2016, 01:21

Good night and good luck . Titula se već raspituje za stan u Tuzli.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2016, 03:58

Agamemnon je napisao/la: Dado kako ti komentarises utakmicu prelazni rok,ovo oko reprograma i uopste situaciju oko kluba :)
Prelazbi rok nisam zadovoljan ..ocekivo sam jos Djelmica barem ..sto se tice utakmice zadovoljan i igrom i rezultatom.

Ocekunem da odemo u evropu ..ako koji trofej uzmemo bjce dobro, ali relno zasluzujemo po svemu nesto uzeti, a posebno biti u evropi ..kakve au povrede kod nase dvojice golmana ? Hoce li neko biti spreman uskoro?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 feb 2016, 10:24

Chinaglia je napisao/la:od nas ide podrška s foruma, pika li se to
Ti navijaj za Lazio ili sa foruma svejedno. :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 feb 2016, 10:53

Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 feb 2016, 11:31

SaltCityAttack je napisao/la:Ocekunem da odemo u evropu ..ako koji trofej uzmemo bjce dobro, ali relno zasluzujemo po svemu nesto uzeti, a posebno biti u evropi ..kakve au povrede kod nase dvojice golmana ? Hoce li neko biti spreman uskoro?
Pirić će biti spreman tako Husref reče, nije htio da ga izlaže riziku.
Hamzabegović povreda prepona, a Bgm kad god sam čuo za tu povredu ljudi su pauzirali duže vremena. Nadam se da nije tako sa njim.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 feb 2016, 11:44

slika
Nad tobom sunce najljepše sja

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 feb 2016, 11:53

U BL nas samo sudije mogu za*ebat,kao ova žuja u Turskoj (je*m je dobru :lol: )

" У & ?
& ' "!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2016, 12:08

hulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
Harba je prekucao našu ligu još davno...čovjek je bio STANDARDAN u 13. ligi evrope... Bio bi prejako pojacanje za bilo koji BH klub....ovo kad bi nekim čudom preoteli pitarima jer se kao navodno već dogovorio sa njima bio bi strašan plus za nas.... I VELIKO POJACANJE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2016, 12:10

Gorki je napisao/la:U BL nas samo sudije mogu za*ebat,kao ova žuja u Turskoj (je*m je dobru :lol: )

" У & ?
& ' "!
Tačno, jbt....pa nas zahvaljuju na pripremnim utakmicama :urnebes: :urnebes:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 feb 2016, 13:42

Evo Dedić je rekao da su za to da se Nikolić iz radničkog vrati u Slobodu odn.da odmah otputuje u Tursku.Vidjećemo šta će biti...

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 feb 2016, 14:08

Fakat ovaj Leicester ima nekih dodirnih tacaka s nasom igrom, to je ta borbenost.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 feb 2016, 17:09

kadtrebaglasan je napisao/la:To mu je nadimak ,Mramore, iz srednje,možda i iz osnovne . Kralj malog fudbala u kavezu na Slatini,ili kod Univerzitetske ,ili kod Gimnazije, više volio beton od trave.Zajebant, prava raja iz grada.Da je igro futsal, možda bi bilo nešto od njega, ovako slabo je prošo.Elem, znam da se zove Nedim.
Njegov rahmetli otac se zvao Ragib.
Ja volim FK Tuzla City

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 14 feb 2016, 17:55

hulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
Ne moze te ga vi nama ispred nosa uzeti jedino da ga sarajevo nece onda imate sansu da ga dovedete

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 feb 2016, 17:58

kraljlavova je napisao/la:
Ne moze te ga vi nama ispred nosa uzeti jedino da ga sarajevo nece onda imate sansu da ga dovedete
Mozda hoce da se za titulu bori a ne za Europu, ajd odje.bi sad
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 feb 2016, 17:58

Oprosti La Galaktikos nismo vas poznali.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2016, 18:48

Jah... :urnebes: :urnebes:... Svega u Božijoj bašči.... Inace, nek ti haveri objasne da je zabranjeno pisat po tuđim temama....nije valjda da zbog Harbe ban riskiras :urnebes:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 feb 2016, 18:55

Kako ne mogu ove prepotentne. Igrali ste protiv C tima i izborili remi, ne možete uzeti Harbu jer samo mi možemo, mi smo najbolji . . . .ma vi ste kuurac prepotentni. . . nabijem vas

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 feb 2016, 19:06

Ima ih vala boze sacuvaj.
Njih Zrinjski ako (kad)nabije nece ih nigdje biti.
Svaka utakmica na noz i evropu ce dovesti u pitanje.
Prvi kada je nama nesto pametovat a Jesica ce otjerat posle tri kola.
Cuj ako oni ga nebudu htjeli.....
Cirkus
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 feb 2016, 19:18

a sto za Sarajevo igraju igraci koji ne mogu prici Slobodi to ti je druga prica :urnebes: onom Rustemovicu nabili cijenu i dizu ga u zvijezde a decko nije mogao u NK Tuzli igrati :facepalm: Amer Bekic zabije gol svake prestupne godine a za njih igracina :facepalm: kazu ukrali nam Almira Bekica a mi doveli Veselinovica koji je za njega doktor nauka :!: ali Boze moj to su "divovi" :kafa:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []