FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Da završimo sa Ragetom, premisa je bila da će nam u BL falit Husref, al da je Rage dobra ispomoć, što je fakat, jer tip je lafčina, mislim da i on ima dosta pozitivnog psihološkog efekta na ekipu.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Good night and good luck . Titula se već raspituje za stan u Tuzli.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Prelazbi rok nisam zadovoljan ..ocekivo sam jos Djelmica barem ..sto se tice utakmice zadovoljan i igrom i rezultatom.Agamemnon je napisao/la: Dado kako ti komentarises utakmicu prelazni rok,ovo oko reprograma i uopste situaciju oko kluba
Ocekunem da odemo u evropu ..ako koji trofej uzmemo bjce dobro, ali relno zasluzujemo po svemu nesto uzeti, a posebno biti u evropi ..kakve au povrede kod nase dvojice golmana ? Hoce li neko biti spreman uskoro?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ti navijaj za Lazio ili sa foruma svejedno.Chinaglia je napisao/la:od nas ide podrška s foruma, pika li se to
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
Pirić će biti spreman tako Husref reče, nije htio da ga izlaže riziku.SaltCityAttack je napisao/la:Ocekunem da odemo u evropu ..ako koji trofej uzmemo bjce dobro, ali relno zasluzujemo po svemu nesto uzeti, a posebno biti u evropi ..kakve au povrede kod nase dvojice golmana ? Hoce li neko biti spreman uskoro?
Hamzabegović povreda prepona, a Bgm kad god sam čuo za tu povredu ljudi su pauzirali duže vremena. Nadam se da nije tako sa njim.
U BL nas samo sudije mogu za*ebat,kao ova žuja u Turskoj (je*m je dobru
)
" У & ?
& ' "!
" У & ?
& ' "!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Harba je prekucao našu ligu još davno...čovjek je bio STANDARDAN u 13. ligi evrope... Bio bi prejako pojacanje za bilo koji BH klub....ovo kad bi nekim čudom preoteli pitarima jer se kao navodno već dogovorio sa njima bio bi strašan plus za nas.... I VELIKO POJACANJEhulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tačno, jbt....pa nas zahvaljuju na pripremnim utakmicamaGorki je napisao/la:U BL nas samo sudije mogu za*ebat,kao ova žuja u Turskoj (je*m je dobru)
" У & ?
& ' "!
Evo Dedić je rekao da su za to da se Nikolić iz radničkog vrati u Slobodu odn.da odmah otputuje u Tursku.Vidjećemo šta će biti...
Fakat ovaj Leicester ima nekih dodirnih tacaka s nasom igrom, to je ta borbenost.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Njegov rahmetli otac se zvao Ragib.kadtrebaglasan je napisao/la:To mu je nadimak ,Mramore, iz srednje,možda i iz osnovne . Kralj malog fudbala u kavezu na Slatini,ili kod Univerzitetske ,ili kod Gimnazije, više volio beton od trave.Zajebant, prava raja iz grada.Da je igro futsal, možda bi bilo nešto od njega, ovako slabo je prošo.Elem, znam da se zove Nedim.
Ja volim FK Tuzla City
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ne moze te ga vi nama ispred nosa uzeti jedino da ga sarajevo nece onda imate sansu da ga dovedetehulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
Mozda hoce da se za titulu bori a ne za Europu, ajd odje.bi sadkraljlavova je napisao/la:Ne moze te ga vi nama ispred nosa uzeti jedino da ga sarajevo nece onda imate sansu da ga dovedetehulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
Nad tobom sunce najljepše sja
Oprosti La Galaktikos nismo vas poznali.kraljlavova je napisao/la:Ne moze te ga vi nama ispred nosa uzeti jedino da ga sarajevo nece onda imate sansu da ga dovedetehulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jah...kraljlavova je napisao/la:Ne moze te ga vi nama ispred nosa uzeti jedino da ga sarajevo nece onda imate sansu da ga dovedetehulehule je napisao/la:Kako sam cuo izgleda da ovaj Harba i sa nama pregovara, nisam odma htio pisati jer je na ss.ba objavljeno da je sve zavrsio sa Sarajevom al evo kako ponovo pisu izgleda da nije...dugo nismo nikom oteli ispred nosa igraca i mislim da je vrijeme...kako kazu da je dobar sa Husrefom jer ga je ovaj u Olimpicu vodio a i Zeba ga dobro poznaje...pa vidit cemo....
Kako ne mogu ove prepotentne. Igrali ste protiv C tima i izborili remi, ne možete uzeti Harbu jer samo mi možemo, mi smo najbolji . . . .ma vi ste kuurac prepotentni. . . nabijem vas
Ima ih vala boze sacuvaj.
Njih Zrinjski ako (kad)nabije nece ih nigdje biti.
Svaka utakmica na noz i evropu ce dovesti u pitanje.
Prvi kada je nama nesto pametovat a Jesica ce otjerat posle tri kola.
Cuj ako oni ga nebudu htjeli.....
Cirkus
Njih Zrinjski ako (kad)nabije nece ih nigdje biti.
Svaka utakmica na noz i evropu ce dovesti u pitanje.
Prvi kada je nama nesto pametovat a Jesica ce otjerat posle tri kola.
Cuj ako oni ga nebudu htjeli.....
Cirkus
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
a sto za Sarajevo igraju igraci koji ne mogu prici Slobodi to ti je druga prica
onom Rustemovicu nabili cijenu i dizu ga u zvijezde a decko nije mogao u NK Tuzli igrati
Amer Bekic zabije gol svake prestupne godine a za njih igracina
kazu ukrali nam Almira Bekica a mi doveli Veselinovica koji je za njega doktor nauka
ali Boze moj to su "divovi" 
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.