Vama pitari drže predavanje na temu " neopravdani optimizam "Probisvjet je napisao/la:Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji.
Drzni se malo, brani to vaše prvo mjesto i ne opterečuj se Željom, besmisleno je
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vama pitari drže predavanje na temu " neopravdani optimizam "Probisvjet je napisao/la:Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji.
Sloboda nece moci izdrzati strasni tempo koji nametnu nabrojane ekipe, kako finansijski lose stojimo govori cinjenica da je Ahmetovic vec sve dogovorio sa Zeljom koji ce se odreci makar jednog tornja da ga dovedu , a na putu da to isto ucine su Zeba i Ordagic.....golemo jak tempo koji ne mozemo izdrzati, plus pritisak navijaca koji ocekuju da ostanemo medju top 4 ekipe.Rikardo je napisao/la:Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.
Nedostatak SNAGE,i kaze frajer PAMETI.Rikardo je napisao/la:Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.
De ti sa insajderskim popusti bgt. Jedni Danci padaju od iznemoglosti na kraju meca protiv te iste Slobode.Lakoste je napisao/la:Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.
Relevantna osoba koja prati dogadjanja u Turskoj kaze bas suprotno, da nije dugo vidio ekipu iz PL koja je toliko fizicka dominantna i ciji igraci su uvijek blizu protivnickih igraca.....znaci tvoj izvor je totalno neobajvesten ako ga ikako i imas.Lakoste je napisao/la:Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.
Ma ne opterecujem se prvim mjestom nimalo. Vise mi zao nesto ovih ljudi sto vole stream. Svih mi zao, nije samo strumfeta. I nas mi danas bilo zao.narodniheroj je napisao/la:Vama pitari drže predavanje na temu " neopravdani optimizam "Probisvjet je napisao/la:Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji.
![]()
trostruki osvajači duple krune mjeseca Augusta i Januara , a ti se brineš o navijačima najtrofejnijeg BH kluba
![]()
Drzni se malo, brani to vaše prvo mjesto i ne opterečuj se Željom, besmisleno je
I ja sam cuo. Naime nena Hazira nadgledala ih kako ce na njih uticati baklava sa orasima i pistacijama. I mogu ti reci da se nisu proslavili. Jedva su trcali danas protiv onih kineza. Zato kada dojdu u BiH i premijer ligu, prelaze na parizer i muhalebiju, uzina bosanska sljiva.Lakoste je napisao/la:Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.
sta dodati..zna frajer...Rikardo je napisao/la:Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.
Zato igrače tipa Dupovca i Suljića kad dođu u SA on priprema. I da nisu dominantni fizički, vidjeli smo protiv DanacaLakoste je napisao/la:Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.
Hilmo, iznenadjujes me, prica je bila izmedju Slobode i Sarajeva, ko spominje Željezničarhilmo je napisao/la:Najtrofejni klub, onaj koji ima svoj stadion... najbolju omladinsku skolu... klub koji šalje ponudu od 400 milja za najboljeg igrača lige na šestom, sa 6 bodova zaostatka za petoplasiranim...Sarajlija88 je napisao/la:ja sam fulio mjesto, ti milje
institucija na petom
Jesi fulio mjesto...
Duljevic nece otici tako da to odmah pada u vodu a on je poceo pucati penale, kapiten ovo ono. I kako mislis da ce se neko prodati na osnovu utakmica igranih u Turskoj?ziviniceMetropola je napisao/la:Zanima me samo (nije provokacija). Koliko je Sarajevo dalo golova iz igre, Duljevicu namjestaju penale (2,3 do sad u Turskoj) da bi se prodao ili?
Pa nece ga prodat sigurno dobri nastupi na pripremama u turskoj.ziviniceMetropola je napisao/la:Zanima me samo (nije provokacija). Koliko je Sarajevo dalo golova iz igre, Duljevicu namjestaju penale (2,3 do sad u Turskoj) da bi se prodao ili?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.