PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

narodniheroj
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la narodniheroj » 16 feb 2016, 14:41

Probisvjet je napisao/la:Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji :guz: . :urnebes:
Vama pitari drže predavanje na temu " neopravdani optimizam " :rol: :rol: trostruki osvajači duple krune mjeseca Augusta i Januara , a ti se brineš o navijačima najtrofejnijeg BH kluba :damn:
Drzni se malo, brani to vaše prvo mjesto i ne opterečuj se Željom, besmisleno je :!:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 16 feb 2016, 15:31

Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 16 feb 2016, 15:40

Ne mogu da skontam čemu prozivanje, ako naši momci napišu da smo mi favoriti za titulu. Kao nemamo iskustva itd. Pa ne igraju kod nas djeca od 17 godina, većina igrača je iskusna i zna kako je osvajati trofeje pa tako i trener. I čim neko naš spomene tituli odma ide priča da ćemo past i slično, a kad se malo bolje pogleda mi smo ekipa uz Široki koja je najmanje mijenjala i dovodila neka nova imena, što mislim da je veliki plus. Ne kažem da ćemo osvojiti ligu, ali što da ne imamo sve preduslove da dođemo do našeg cilja. Bit će žestoka borba sigurno, ali mislim da bi mnogi trebali Slobodu ozbiljnije shvatit,jer sigurmo nije slučajno tu gdje jeste. Vidjet ćemo, Zrinjski je jaka ekipa, ali mislim da je Široki u ovom trenutku malo bolji od njih. Sarajevo i ako izgubi u Mostaru prvu(mislim da hoće) neće tako lahko oduatat od titule.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 feb 2016, 15:44

Rikardo je napisao/la:Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.
Sloboda nece moci izdrzati strasni tempo koji nametnu nabrojane ekipe, kako finansijski lose stojimo govori cinjenica da je Ahmetovic vec sve dogovorio sa Zeljom koji ce se odreci makar jednog tornja da ga dovedu , a na putu da to isto ucine su Zeba i Ordagic.....golemo jak tempo koji ne mozemo izdrzati, plus pritisak navijaca koji ocekuju da ostanemo medju top 4 ekipe.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 feb 2016, 15:46

Rikardo je napisao/la:Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.
Nedostatak SNAGE,i kaze frajer PAMETI.
A fizicki smo najspremnija ekipa,i vodi nas jedan od najboljih trenera u liZi. ..
Jesi ti prespavao 18 kola....... :crazy:
Svi ce dobiti volju snage i zelje a bogami i pameti jel :urnebes:
Samo Sloboda drasticno pada na tabeli :urnebes:
Sto se znate prosut izbija vam zavist iz ociju :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 feb 2016, 15:58

Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 feb 2016, 16:01

Lakoste je napisao/la:Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.
De ti sa insajderskim popusti bgt. Jedni Danci padaju od iznemoglosti na kraju meca protiv te iste Slobode. ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 feb 2016, 16:05

Lakoste je napisao/la:Cuo sam se sa osobom koja je u Turskoj i malo je pratila Slobodu, kaze da uopste nisu fizicki dominatni kao sto su bili u prethodnoj polusezoni. Vjerovatno je plod rada kondicionog Seferovica koji i nije bas najbolji u tim vodama.
Relevantna osoba koja prati dogadjanja u Turskoj kaze bas suprotno, da nije dugo vidio ekipu iz PL koja je toliko fizicka dominantna i ciji igraci su uvijek blizu protivnickih igraca.....znaci tvoj izvor je totalno neobajvesten ako ga ikako i imas.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 feb 2016, 16:12

**** ti Danci padaju na koljena nakon utakmice ovaj kaze nespremni :urnebes:
Pa covjece i zabili smo im 4 komada (dva ponistena)na **** trku i snagu.o cemu pricas ti :urnebes: :rol: :bow:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 feb 2016, 16:19

Ma pustite ba šta se imamo kome pravdat, nespremni smo fizički i psihički, ekipa raspad sistema, odoše nam igrači, nikog nismo doveli, nemamo para za pripreme, padamo u formi sigurno, sreća izborili smo opstanak :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 feb 2016, 16:27

narodniheroj je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji :guz: . :urnebes:
Vama pitari drže predavanje na temu " neopravdani optimizam " :rol: :rol: trostruki osvajači duple krune mjeseca Augusta i Januara , a ti se brineš o navijačima najtrofejnijeg BH kluba :damn:
Drzni se malo, brani to vaše prvo mjesto i ne opterečuj se Željom, besmisleno je :!:
Ma ne opterecujem se prvim mjestom nimalo. Vise mi zao nesto ovih ljudi sto vole stream. Svih mi zao, nije samo strumfeta. I nas mi danas bilo zao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 feb 2016, 16:41

I ja sam cuo. Naime nena Hazira nadgledala ih kako ce na njih uticati baklava sa orasima i pistacijama. I mogu ti reci da se nisu proslavili. Jedva su trcali danas protiv onih kineza. Zato kada dojdu u BiH i premijer ligu, prelaze na parizer i muhalebiju, uzina bosanska sljiva. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 feb 2016, 17:05

sta dodati..zna frajer... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 feb 2016, 17:07

Zato igrače tipa Dupovca i Suljića kad dođu u SA on priprema. I da nisu dominantni fizički, vidjeli smo protiv Danaca :wave: :wave:
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 feb 2016, 17:11

:salut: :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Sarajlija88
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sarajlija88 » 16 feb 2016, 17:58

hilmo je napisao/la:
Sarajlija88 je napisao/la:ja sam fulio mjesto, ti milje :D
institucija na petom :D
Najtrofejni klub, onaj koji ima svoj stadion... najbolju omladinsku skolu... klub koji šalje ponudu od 400 milja za najboljeg igrača lige na šestom, sa 6 bodova zaostatka za petoplasiranim...
Jesi fulio mjesto...
Hilmo, iznenadjujes me, prica je bila izmedju Slobode i Sarajeva, ko spominje Željezničar ;)
Kairat.stop

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 16 feb 2016, 18:11

Zanima me samo (nije provokacija). Koliko je Sarajevo dalo golova iz igre, Duljevicu namjestaju penale (2,3 do sad u Turskoj) da bi se prodao ili?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2016, 18:21

ziviniceMetropola je napisao/la:Zanima me samo (nije provokacija). Koliko je Sarajevo dalo golova iz igre, Duljevicu namjestaju penale (2,3 do sad u Turskoj) da bi se prodao ili?
Duljevic nece otici tako da to odmah pada u vodu a on je poceo pucati penale, kapiten ovo ono. I kako mislis da ce se neko prodati na osnovu utakmica igranih u Turskoj?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 16 feb 2016, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 feb 2016, 18:22

Ovaj je pobjednik dana :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 feb 2016, 18:23

ziviniceMetropola je napisao/la:Zanima me samo (nije provokacija). Koliko je Sarajevo dalo golova iz igre, Duljevicu namjestaju penale (2,3 do sad u Turskoj) da bi se prodao ili?
Pa nece ga prodat sigurno dobri nastupi na pripremama u turskoj. :damn:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.