akisarajevo92 je napisao/la:koliko mi je iritantan Ilija Kovacic na SK kad komentarise, posebno kad se prodere... j3bo te dan
[youtube][/youtube]
akisarajevo92 je napisao/la:koliko mi je iritantan Ilija Kovacic na SK kad komentarise, posebno kad se prodere... j3bo te dan
FTFYMaGiCa je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:koliko mi je iritantan Ilija Kovacic na SK kad komentarise, posebno kad se prodere... j3bo te dan
[youtube][/youtube]
miki_92 je napisao/la: FTFY![]()
a jest naporan u pm, narocito sa onom izlizanom "BOOOOOMBAAA"
ispravi me ako grijesim, ti bi trebao bolje znati jel on radio NBA na B92 kad je Sacramento harao, bio sam klinac tad pa se ne sjecam najbolje
MaGiCa je napisao/la: [youtube][/youtube]
hahaha. pa vidiš koji amateri rade. filip igra 11 godina pa čovjek misli star bez da zna sa koliko je počeoalan_kardec je napisao/la:Maloprije u prenosu finala vaterpola, onaj kloc Novaković bi Filipa Filipovića slao u reprezentativnu penziju a momku 28 godina![]()
KpbKaka22 je napisao/la:jao kristica i komentiranja boksackog duela izmedu coste i ibre
Nedavno sam gledao jednu utakmicu preko streama, engleski komentatori, doduše bila su dvojica - jedan duel dvojice malo "jačih" su na sličan način komentirali, uz dozu smijeha. Dakle, ništa što se već nije čulo izvan granica BiH.DANTES je napisao/la:KpbKaka22 je napisao/la:jao kristica i komentiranja boksackog duela izmedu coste i ibre
ibra bi ga pojeo. u prvoj rundi.![]()
![]()
Sigurno mislis na Loncarevica. I meni postao mnogo iritantan, bio mi je donekle ok dok nije cesce poceo da komentarise.High je napisao/la:Mene najviše iritira jedan sa SK-a zbog onog piskutavo-ženskog glasa.
Nemojte Lončarevića diratakisarajevo92 je napisao/la:Sigurno mislis na Loncarevica. I meni postao mnogo iritantan, bio mi je donekle ok dok nije cesce poceo da komentarise.High je napisao/la:Mene najviše iritira jedan sa SK-a zbog onog piskutavo-ženskog glasa.
![]()
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 6 gostiju.