MaGiCa je napisao/la: [youtube][/youtube]
pa cuj ga samo kako kaze "za dvaAAa"
zbog njega prebacujem kanal, srecom pa ne komentarise cesto NBA na SK
MaGiCa je napisao/la: [youtube][/youtube]
hahaha. pa vidiš koji amateri rade. filip igra 11 godina pa čovjek misli star bez da zna sa koliko je počeoalan_kardec je napisao/la:Maloprije u prenosu finala vaterpola, onaj kloc Novaković bi Filipa Filipovića slao u reprezentativnu penziju a momku 28 godina![]()
KpbKaka22 je napisao/la:jao kristica i komentiranja boksackog duela izmedu coste i ibre
Nedavno sam gledao jednu utakmicu preko streama, engleski komentatori, doduše bila su dvojica - jedan duel dvojice malo "jačih" su na sličan način komentirali, uz dozu smijeha. Dakle, ništa što se već nije čulo izvan granica BiH.DANTES je napisao/la:KpbKaka22 je napisao/la:jao kristica i komentiranja boksackog duela izmedu coste i ibre
ibra bi ga pojeo. u prvoj rundi.![]()
![]()
Sigurno mislis na Loncarevica. I meni postao mnogo iritantan, bio mi je donekle ok dok nije cesce poceo da komentarise.High je napisao/la:Mene najviše iritira jedan sa SK-a zbog onog piskutavo-ženskog glasa.
Nemojte Lončarevića diratakisarajevo92 je napisao/la:Sigurno mislis na Loncarevica. I meni postao mnogo iritantan, bio mi je donekle ok dok nije cesce poceo da komentarise.High je napisao/la:Mene najviše iritira jedan sa SK-a zbog onog piskutavo-ženskog glasa.
![]()
andrijašević ima specifičan talenat da i utakmicu 4-4 učini dosadnomSlevinKelevra je napisao/la:Meni je Loncarevic dobar. Najvece fudbalsko znanje, a na glas se naviknes nakon nekoliko minuta (barem ja), za razliku od Andrijasevca ili Mijajlovica gdje stalno imam potrebu da se nakasljem dok ih slusam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.