Znamo, zato sam i napisao šta će se desit.Belmin6 je napisao/la: Ima Maršale, ali znamo svi ko vam je manager.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Btw, sinoc sam bio kod Big Sama. Pa haman je svaki dan isti, vazda puno, vazda puni stolovi alkohola.Marsal je napisao/la:Znamo, zato sam i napisao šta će se desit.Belmin6 je napisao/la: Ima Maršale, ali znamo svi ko vam je manager.
Uvijek sam uz Mesuta bio i kad nije mogo meda ja sam ga braniorambo16 je napisao/la:Anel i kompanija se ušima poklopili sad
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nekad smo protiv top 4 ekipe skupljali bodove na kasicicu, a gledaj nas sad... ko veliki momcii
Uzimamo bodove gdje stignemo
Zaista je vrijeme da vjerujemo u titulu..
Uzimamo bodove gdje stignemo
Zaista je vrijeme da vjerujemo u titulu..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Veliko je pitanje da li su ovi mungosi sposobni izgurati to do kraja. Pa yebo te dan dvomeci sa Sotonom Liverpoolom i Chelseaom 3 boda osvojili. A to se moralo bolje odraditi. Zato i sumnjam al eto, nada umire zadnja. 
Wayne "Bušilica" Rooney will miss Arsenal's visit to Old Trafford this month due to a knee injury. [Sky]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal 'Budući prvak Premiershipa' will win at Old Traford this month [BBC]
A.F.C. Bournemouth!
Znaci 2 ko kucaanell je napisao/la:Wayne "Bušilica" Rooney will miss Arsenal's visit to Old Trafford this month due to a knee injury. [Sky]
Arsenal All The Way !
Čuj 2 ko kuća, a ligašku utakmicu na OT nismo pobijedili ni mi sami se ne sjećamo više
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo ako ne dobijete ugasite klub, srušite Emirates i svi krenite navijati za Spursetopnik1 je napisao/la:Čuj 2 ko kuća, a ligašku utakmicu na OT nismo pobijedili ni mi sami se ne sjećamo više
Pa ovog Uniteda bi i jablanička Turbina poderala ko siroče napolitanku, a da vi to ne uradite
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbg zanemari ti ovaj smajli na kraju al et...
Sad je svaka utakmica bitna ako misle šta vrijeme je da krenu pobjeđivat i na teatru horora ...
Sad je svaka utakmica bitna ako misle šta vrijeme je da krenu pobjeđivat i na teatru horora ...
Arsenal All The Way !
Re: RE: Re: Arsenal
Znas li ti da smo mi od Dinama uspjeli izgubitirio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo ako ne dobijete ugasite klub, srušite Emirates i svi krenite navijati za Spursetopnik1 je napisao/la:Čuj 2 ko kuća, a ligašku utakmicu na OT nismo pobijedili ni mi sami se ne sjećamo više
Pa ovog Uniteda bi i jablanička Turbina poderala ko siroče napolitanku, a da vi to ne uradite
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa bolji je Dinamo od nas za klasuanell je napisao/la:Znas li ti da smo mi od Dinama uspjeli izgubiti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Van Gall bi njih u hendikepu uzeorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa bolji je Dinamo od nas za klasuanell je napisao/la:Znas li ti da smo mi od Dinama uspjeli izgubiti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
10 godina ce biti ove godine, 1:0 u sezoni 2006-07. Zabio Adebayor na asist Fabregasa, Gilbertu na pocetku odbranio penal Kuszczak. Nakon toga smo uzeli bod 2008-09. u utakmici koja nije imala znacaj i prosle sezone, sve ostalo porazi.topnik1 je napisao/la:Čuj 2 ko kuća, a ligašku utakmicu na OT nismo pobijedili ni mi sami se ne sjećamo više
Cazorla se vraca za Tottenham, taman da zapali kafanu kad pokorimo Kokosinjac.
Artetitis je napisao/la:10 godina ce biti ove godine, 1:0 u sezoni 2006-07. Zabio Adebayor na asist Fabregasa, Gilbertu na pocetku odbranio penal Kuszczak. Nakon toga smo uzeli bod 2008-09. u utakmici koja nije imala znacaj i prosle sezone, sve ostalo porazi.topnik1 je napisao/la:Čuj 2 ko kuća, a ligašku utakmicu na OT nismo pobijedili ni mi sami se ne sjećamo više
Cazorla se vraca za Tottenham, taman da zapali kafanu kad pokorimo Kokosinjac.
Ako se planira vratiti do Kokoški trebao bi najdalje do sedmice počet trenirat, a nešto ne vjerujem u to
@rioFerdy koliko put sam ja čuo to ako ne pobijedimo ovakav United, pa nas uvijek nekako rutinski klepite
Al polahko, treba se prvo sabrat od šokove poslije Barselone
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tako se pise pa sad...
Ma Cazorla samo za City da bude spreman. Njega samog protiv arapa da saljemo...
Za naredni period ako zelimo da budemo uspjesni mora Alexis da digne formu pod hitno. Plasim se da ne izginu protiv Barce pa posle se poseru?
A pre svih Hull. Imam osjecaj da Wenger nece nista da mijenja i ako bi ja odmorio tu mnoge... Campbell i Iwobi moraju od prve minute tu da pocnu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za naredni period ako zelimo da budemo uspjesni mora Alexis da digne formu pod hitno. Plasim se da ne izginu protiv Barce pa posle se poseru?
A pre svih Hull. Imam osjecaj da Wenger nece nista da mijenja i ako bi ja odmorio tu mnoge... Campbell i Iwobi moraju od prve minute tu da pocnu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Protiv Hulla sudi Dean. Znaci:
Ospina-Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs-Flamini, Elneny-Campbell, Ox, Iwobi-Welbeck.
Welbecku treba utakmica, bekovima malo predaha ne bi skodilo, pogotovo znajuci kakvu ce ulogu imati protiv Barce i Uniteda.
Ospina-Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs-Flamini, Elneny-Campbell, Ox, Iwobi-Welbeck.
Welbecku treba utakmica, bekovima malo predaha ne bi skodilo, pogotovo znajuci kakvu ce ulogu imati protiv Barce i Uniteda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.