FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kadtrebaglasan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kadtrebaglasan » 18 feb 2016, 01:30

Sloboda je naš heroin . Čist i opasan.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 feb 2016, 01:31

Znači kita. :urnebes: :urnebes:[/quote]

Bit ce ozbiljnoo
Niko, niko, samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 feb 2016, 01:32

Jest im drago zbog wifi-a na Tusnju,a klub se gasi..tamam moci cete prenosit rezultate Kadinog kluba..

Od kad se nje nismo sjetili :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 feb 2016, 01:35

Beduin je napisao/la:De mi Mramore okreci ovu kamilu u crveno-crnu boju, al gubice neka ostanu nakarminjene, pliz. A mozes i neku novu kamilu "odraditi", ne moras ovu s mog avatara. :urnebes:
Biće nešto sutra. Kad' spomenu kamile, ova simbolizira dobro našu trenutnu situaciju na forumu. :urnebes: :urnebes: Šifra: *ebo lud zbunjenog. :rol:
slika

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 18 feb 2016, 01:45

Idemo jako, smiješne su ove priče ba. Čeka se samo dolazak babuke, pa da se rješavaju neke stvari :)
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 feb 2016, 01:49

NKMramor je napisao/la:
Beduin je napisao/la:De mi Mramore okreci ovu kamilu u crveno-crnu boju, al gubice neka ostanu nakarminjene, pliz. A mozes i neku novu kamilu "odraditi", ne moras ovu s mog avatara. :urnebes:
Biće nešto sutra. Kad' spomenu kamile, ova simbolizira dobro našu trenutnu situaciju na forumu. :urnebes: :urnebes: Šifra: *ebo lud zbunjenog. :rol:
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Wahahaha, razbudi kolege ovamo od smijanja... upravo nam je takva situacija u klubu :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 18 feb 2016, 02:15

Realno gledano, što znači -šta stvarno vidimo i čujemo je ovo: od protesta na istoku Azmir se obratio jednom i reko da je sve dure. Jasmin dvaput, prvi put u duetu sa Azmirom, jedanput solo nedavno ,i izrazio optimizam u vezi rješavanja reprograma.Vugdalić jednom, i on je izrazio optimizam. Šećer je dao izjavu u kojoj kaže da je sondiranje terena na istoku dalo odličan rezultat i da su uslovi za gradnju idealni.U međuvremenu igrači i stručni štab su odmorili pa počeli s pripremama u idealnim uslovima .Doveli smo tri nova i ostali bez dva stara igrača na koje se računalo. Trener je uredno optimistično davao izjave po pe-esu u skladu sa tempom priprema.Kapiten je takođe davao optimistične izjave ,a iako je dobio nemoralnu ponudu , ne želi da bude skeptičan do daljnjeg.Mi na forumu, mi smo napisali knjigu. Triler .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 feb 2016, 06:24

Jesmo l' se ugasili?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 18 feb 2016, 09:16

Nismo još,valjda necemo :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 feb 2016, 09:23

Azmir napusta Slobodu i potrazuje svoja dosadasnja ulaga. Jasmin kaze da moze potpisati reprogram i biti zirant samo do 70KM mjesecno. Musemic vec spakovao stvari i prelazi u zeljescar. Haurdic, Merzic se vracaju u Velez. Piric ode u Drinu. Veselinovic, Saric, Ivetic i Zeba se oprastaju od aktivnog igranja. Oprostaj na utakmici sa Dinamom. Sabit Sabitovic se vraca u mirovinu. Prses, Todorovic, Mehidic potpisuju profesionalne ugovore sa Radnickim Lukavac. Ordagic ode u Zvijedu. Ostali cekaju rasplet situacije, dok Efendic kaze da sigurno ostaje na Tusnju. Vugdalic ode u komentatore na Arenu Sport. Ragib ode u Proleter. Seco ode u poljoprivrednike i trazi od drzave poticaj da mu kupe sjeme da zasadi uljanu repicu. Na istoku ce se praviti bolnica, psihijatrijsko prihvatiliste i komuna zatvorenog tipa za lijecenje od droganja. Stative i golovi se prodaju MZ Miladije ( radi potrebe klofanja cilima i tepiha ). Navijaci sa zapada ce biti primljeni na kliniku za reumatske bolesti da zaljece ono sto su fasovali dugi niz godina.
I na kraju poznata zena, medij, kada je pozivala duse sa onoga svijeta kaze da nas selami Pasan. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 18 feb 2016, 10:28

Pasan je bio dusa i na ovom svijetu.Nije ko oni gargameli Savo i Paprika.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 18 feb 2016, 10:37

Vidim sinoc je bilo pravo veselo na temi :D

Nego izvlacenje parova Kupa u 12:00, imam neki osjecaj da cemo dobiti Siroki :roll:
Jedan grad, jedna ljubav!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 18 feb 2016, 10:38

Gifron je napisao/la:Vidim sinoc je bilo pravo veselo na temi :D

Nego izvlacenje parova Kupa u 12:00, imam neki osjecaj da cemo dobiti Siroki :roll:
Volio bih njih kako da mašimo..
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 18 feb 2016, 10:53

Probisvjet je napisao/la:Azmir napusta Slobodu i potrazuje svoja dosadasnja ulaga. Jasmin kaze da moze potpisati reprogram i biti zirant samo do 70KM mjesecno. Musemic vec spakovao stvari i prelazi u zeljescar. Haurdic, Merzic se vracaju u Velez. Piric ode u Drinu. Veselinovic, Saric, Ivetic i Zeba se oprastaju od aktivnog igranja. Oprostaj na utakmici sa Dinamom. Sabit Sabitovic se vraca u mirovinu. Prses, Todorovic, Mehidic potpisuju profesionalne ugovore sa Radnickim Lukavac. Ordagic ode u Zvijedu. Ostali cekaju rasplet situacije, dok Efendic kaze da sigurno ostaje na Tusnju. Vugdalic ode u komentatore na Arenu Sport. Ragib ode u Proleter. Seco ode u poljoprivrednike i trazi od drzave poticaj da mu kupe sjeme da zasadi uljanu repicu. Na istoku ce se praviti bolnica, psihijatrijsko prihvatiliste i komuna zatvorenog tipa za lijecenje od droganja. Stative i golovi se prodaju MZ Miladije ( radi potrebe klofanja cilima i tepiha ). Navijaci sa zapada ce biti primljeni na kliniku za reumatske bolesti da zaljece ono sto su fasovali dugi niz godina.
I na kraju poznata zena, medij, kada je pozivala duse sa onoga svijeta kaze da nas selami Pasan. :salut:

abdest izgubi od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :tokralju:

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 18 feb 2016, 10:55

Ma daj nam Radnički......

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 feb 2016, 11:00

Baci selju da se igramoooo igramoooo
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 feb 2016, 11:02

katarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi :lol:
Šta će nam WiFi,imamo 3g mrežu skine marku dvije kredita i top :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 feb 2016, 11:15

Gorki je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi :lol:
Šta će nam WiFi,imamo 3g mrežu skine marku dvije kredita i top :lol:
oce se selfiji lijepiti #uzivo #sloboda #tusanj #zajkoplodime

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 18 feb 2016, 11:23

ja licno bi volio zelju ili radnicki, ali koga god da dobijemo bice tezak protivnik, mozda bi bilo bolje dobiti neku ekipu koja se mora maksimalno skoncentrisati na ligu

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 feb 2016, 11:25

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: oce se selfiji lijepiti #uzivo #sloboda #tusanj #zajkoplodime
Ybg savremenosvjetskafurka uzima primat kako u našoj državi tako i na tribini ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.