FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je naš heroin . Čist i opasan.
Jest im drago zbog wifi-a na Tusnju,a klub se gasi..tamam moci cete prenosit rezultate Kadinog kluba..
Od kad se nje nismo sjetili
Od kad se nje nismo sjetili
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Biće nešto sutra. Kad' spomenu kamile, ova simbolizira dobro našu trenutnu situaciju na forumu.Beduin je napisao/la:De mi Mramore okreci ovu kamilu u crveno-crnu boju, al gubice neka ostanu nakarminjene, pliz. A mozes i neku novu kamilu "odraditi", ne moras ovu s mog avatara.
Idemo jako, smiješne su ove priče ba. Čeka se samo dolazak babuke, pa da se rješavaju neke stvari 
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- Beduin
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Biće nešto sutra. Kad' spomenu kamile, ova simbolizira dobro našu trenutnu situaciju na forumu.Beduin je napisao/la:De mi Mramore okreci ovu kamilu u crveno-crnu boju, al gubice neka ostanu nakarminjene, pliz. A mozes i neku novu kamilu "odraditi", ne moras ovu s mog avatara.![]()
Šifra: *ebo lud zbunjenog.
![]()
Wahahaha, razbudi kolege ovamo od smijanja... upravo nam je takva situacija u klubu
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Realno gledano, što znači -šta stvarno vidimo i čujemo je ovo: od protesta na istoku Azmir se obratio jednom i reko da je sve dure. Jasmin dvaput, prvi put u duetu sa Azmirom, jedanput solo nedavno ,i izrazio optimizam u vezi rješavanja reprograma.Vugdalić jednom, i on je izrazio optimizam. Šećer je dao izjavu u kojoj kaže da je sondiranje terena na istoku dalo odličan rezultat i da su uslovi za gradnju idealni.U međuvremenu igrači i stručni štab su odmorili pa počeli s pripremama u idealnim uslovima .Doveli smo tri nova i ostali bez dva stara igrača na koje se računalo. Trener je uredno optimistično davao izjave po pe-esu u skladu sa tempom priprema.Kapiten je takođe davao optimistične izjave ,a iako je dobio nemoralnu ponudu , ne želi da bude skeptičan do daljnjeg.Mi na forumu, mi smo napisali knjigu. Triler .
Jesmo l' se ugasili?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nismo još,valjda necemo 
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmir napusta Slobodu i potrazuje svoja dosadasnja ulaga. Jasmin kaze da moze potpisati reprogram i biti zirant samo do 70KM mjesecno. Musemic vec spakovao stvari i prelazi u zeljescar. Haurdic, Merzic se vracaju u Velez. Piric ode u Drinu. Veselinovic, Saric, Ivetic i Zeba se oprastaju od aktivnog igranja. Oprostaj na utakmici sa Dinamom. Sabit Sabitovic se vraca u mirovinu. Prses, Todorovic, Mehidic potpisuju profesionalne ugovore sa Radnickim Lukavac. Ordagic ode u Zvijedu. Ostali cekaju rasplet situacije, dok Efendic kaze da sigurno ostaje na Tusnju. Vugdalic ode u komentatore na Arenu Sport. Ragib ode u Proleter. Seco ode u poljoprivrednike i trazi od drzave poticaj da mu kupe sjeme da zasadi uljanu repicu. Na istoku ce se praviti bolnica, psihijatrijsko prihvatiliste i komuna zatvorenog tipa za lijecenje od droganja. Stative i golovi se prodaju MZ Miladije ( radi potrebe klofanja cilima i tepiha ). Navijaci sa zapada ce biti primljeni na kliniku za reumatske bolesti da zaljece ono sto su fasovali dugi niz godina.
I na kraju poznata zena, medij, kada je pozivala duse sa onoga svijeta kaze da nas selami Pasan.
I na kraju poznata zena, medij, kada je pozivala duse sa onoga svijeta kaze da nas selami Pasan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Pasan je bio dusa i na ovom svijetu.Nije ko oni gargameli Savo i Paprika.
Vidim sinoc je bilo pravo veselo na temi 
Nego izvlacenje parova Kupa u 12:00, imam neki osjecaj da cemo dobiti Siroki
Jedan grad, jedna ljubav!
Volio bih njih kako da mašimo..Gifron je napisao/la:Vidim sinoc je bilo pravo veselo na temi
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Probisvjet je napisao/la:Azmir napusta Slobodu i potrazuje svoja dosadasnja ulaga. Jasmin kaze da moze potpisati reprogram i biti zirant samo do 70KM mjesecno. Musemic vec spakovao stvari i prelazi u zeljescar. Haurdic, Merzic se vracaju u Velez. Piric ode u Drinu. Veselinovic, Saric, Ivetic i Zeba se oprastaju od aktivnog igranja. Oprostaj na utakmici sa Dinamom. Sabit Sabitovic se vraca u mirovinu. Prses, Todorovic, Mehidic potpisuju profesionalne ugovore sa Radnickim Lukavac. Ordagic ode u Zvijedu. Ostali cekaju rasplet situacije, dok Efendic kaze da sigurno ostaje na Tusnju. Vugdalic ode u komentatore na Arenu Sport. Ragib ode u Proleter. Seco ode u poljoprivrednike i trazi od drzave poticaj da mu kupe sjeme da zasadi uljanu repicu. Na istoku ce se praviti bolnica, psihijatrijsko prihvatiliste i komuna zatvorenog tipa za lijecenje od droganja. Stative i golovi se prodaju MZ Miladije ( radi potrebe klofanja cilima i tepiha ). Navijaci sa zapada ce biti primljeni na kliniku za reumatske bolesti da zaljece ono sto su fasovali dugi niz godina.
abdest izgubi od smijeha
Ma daj nam Radnički......
Šta će nam WiFi,imamo 3g mrežu skine marku dvije kredita i topkatarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
oce se selfiji lijepiti #uzivo #sloboda #tusanj #zajkoplodimeGorki je napisao/la:Šta će nam WiFi,imamo 3g mrežu skine marku dvije kredita i topkatarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
-
slobodaForever
- Kontakt:
ja licno bi volio zelju ili radnicki, ali koga god da dobijemo bice tezak protivnik, mozda bi bilo bolje dobiti neku ekipu koja se mora maksimalno skoncentrisati na ligu
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ybg savremenosvjetskafurka uzima primat kako u našoj državi tako i na tribiniNAJGORA_BAGRA je napisao/la: oce se selfiji lijepiti #uzivo #sloboda #tusanj #zajkoplodime
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.