Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2010, 10:12

Jaydoo82 je napisao/la:Sta reci? : Prvih 45 min igrali smo dobro, al smo imali i srece, jer smo mogli gubiti 2,3-1.
Nase desno krilo je bilo nepokriveno, sto je davalo dosta sansi za njemce preko Podolskog?

Znaci prvih 45 min igra je bilo prilicno izjednacena, al ipak se vidilo da je njemacka, dosta jaca, brza i kreativnija, vidjelo se isto da su nasi igraci mozda cak i prespori za njemce, jer su njihove jedan/dva jedan/dva kombinacije prelazile nasu odbranu lako.

Drugih 45 min, nismo nista uradili, kao da je Susic naredio drugu taktiku, on je mozda zelio da rezultat ostane 0-1 i da se BIH brani sljedecih 45 min? A to je isto kao da se predamo, jer nismo mi Italija ili nesto tako, da mozemo izdrzati 45 min da neprimimo gol, licno mislim da BIH nije konstruktirana da se brani, i mi smo najjaci kada igramo napad.

Znaci drugih 45 min. Smo lose postavljeni, izbijamo samo lopte i dajemo njemcima sansu po sansu, i tada i primamo prvi gol (nicija krivica, jer Lahm je dosao iz odbrane, nepokriven i malo sretno daje gol za 1-1. Posle tog gola BIH pada moral, i kondicija i sve propada u vodu.

Mislim da su igrci dali sve od sebe, i nisam ljut na njih, posebno bi izdvojio Pjanica i Spahica koji su odigrali za ciste 10. Misimovic je opet kikso, jer je bas bio prespor za njemce.

Susic? Neznam sta da kaze, mislim da je prvih 45 min. Dobro postavio tim, al je se zajebao ako je naredio nesto drugo u drugih 45 min. Susic mora da shvati da smo mi ekipa koja igra ofanzivu igru, i nesmije se uopste upustati da branimo rezultat, jer nam nije odbrana dovoljno cvrsta/brza za to.

Sve u svemu, ja sam zadnovoljan sto su igraci pokazali, al ljudi moramo shvatiti da su nasi igraci na odmoru, i van forme, i da su njemci bili malo sretniji, ruzultat bi mogao biti visok.
Kako ničija krivica? Pa šta je Ibričić radio? Gledao u Salihovića i kada je vidio da je Sejo 20 metara od lopte, onda pokušao potrčati za istom, ali je bilo prekasno. Onaj izjednačujući gol ide samo njemu na dušu i nikome više.
Meni je postalo smiješno vaditi se na ovo. Pa gdje to igraju Nijemci pa to oni nisu na odmoru? Samo su ovi Bayernovci igrali još jednu utakmicu više od ostalih(finale CL), ostalima je sezona završila kad i našim. Dakle, što se tiče tog odmora, to ne pije vodu.

------------------------

Naravno da neću govoriti o tjeranju Sušića, ali mislim da je shvatio kakve greške prilikom izmjena radi. Svi smo primijetili da ne možemo trčati poput Nijemaca(Low uvodi nove igrače koji bi još podigli ritam igre), a Safet ništa ne mijenja i očekuje da će se igrači probuditi iz zimskog sna, ili čega već. Mislim da je i previše eksperimentisanja sa desnim bekom(lijevog svakako nemamo, ali Jahić može proći samo zato što je vezni red jači sa Salihom i Rahimićem), te da će taj priželjkivani Mujdža dobiti pasoš i pokazati je li materijal za reprezentaciju ili samo za prosječni Freiburg.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 10:16

pa naravno da Njemci nisu na odmoru valja igrati SP dok nasi nemaju tu obavezu oni su bili vrijedni tokom citave godine pa sada ne moraju raditi preko ljeta :D :D :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 jun 2010, 10:20

Monolog je napisao/la:Pa gdje to igraju Nijemci pa to oni nisu na odmoru? Samo su ovi Bayernovci igrali još jednu utakmicu više od ostalih(finale CL), ostalima je sezona završila kad i našim. Dakle, što se tiče tog odmora, to ne pije vodu.
Igraju na nekom svjetskom prvenstvu sto pocinje za 7 dana, to ti je neko takmicenje, ucetvuje bruka drzava i na kraju najboljih nekoliko igra tu zavrsnicu. Nakon zavrsene sezone imaju obicaj da se pripremaju za to takmicenje, znas ono pripreme, treninzi, fizicka sprema, test utakmice i te stvari. Usput ti nijemci su tradicionalno fizicki medju 3 najjace ekipe na svijetu pa tako i ove godine.

Nasi sa druge strane ispali u kvalifikacijama, tacnije u barazu pa kad je gotovo prvenstvo nisu imali treninga, tekmi, teretane, trcanja, znas malo su pali fizicki, pozelili zenu djecu otisli na more da odmaraju. Ipak je glupo trenirati i drzati formu na odmoru kad za to nema bas nekog valjanog razloga.

Pa ti vidi da li umor i dalje pije vodu?

P.S ovaj sto govori da je Lahmov gol nicija krivica neka prati tenis, kriket ili sta vec, cuj dosao iz odbrane, pa decko neko mora pokriti i tog iz odbrane sto dolazi, a sada sto mi imamo na tom mjestu dezurno smetalo u liku Zidana iz Krajine to je nas hendikep.
Cuva Bog Zelju svog!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2010, 10:30

mirzza je napisao/la: Igraju na nekom svjetskom prvenstvu sto pocinje za 7 dana, to ti je neko takmicenje, ucetvuje bruka drzava i na kraju najboljih nekoliko igra tu zavrsnicu. Nakon zavrsene sezone imaju obicaj da se pripremaju za to takmicenje, znas ono pripreme, treninzi, fizicka sprema, test utakmice i te stvari. Usput ti nijemci su tradicionalno fizicki medju 3 najjace ekipe na svijetu pa tako i ove godine.

Nasi sa druge strane ispali u kvalifikacijama, tacnije u barazu pa kad je gotovo prvenstvo nisu imali treninga, tekmi, teretane, trcanja, znas malo su pali fizicki, pozelili zenu djecu otisli na more da odmaraju. Ipak je glupo trenirati i drzati formu na odmoru kad za to nema bas nekog valjanog razloga.

Ne moraš biti toliko ciničan, vjeruj da te to ne čini pametnijim negoli u istinu jesi. ;)
Da, naši su se tek jučer okupili, nakon 2 godine neigranja. Molim te lijepo, niko ne očekuje da naši budu na razini Nijemaca i Engleza kada je fizička sprema u pitanju, ali ti ih braniš kao da je sasvim normalno da nakon 3 sedmice ne trče nikako. Uostalom, mi nismo igrali test utakmice, zaboravio sam :mrgreen: . Očigledno je do mene.

Nedostatak motiva je razumljiv(ipak jedni idu na svjetsko, a drugi će isto gledati preko tv-a), no govoriti da naši ne treniraju(iako im je to u opisu posla, kao što je novinaru da bude upućen u svjetska dešavanja), je notorna glupost.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 04 jun 2010, 10:31

CLS je napisao/la:oh vidim neko malo previse igra Manager, kao prvo ovo se odnosi na ove sto postavljau neke timove ovdje...Kako mozes znati da bi i taj tim igrao dobro to sto poredas neka imena na nekim pozicijama nije garancija za uspjeh. Prije svega svaki igrac ima svoje zadatke na terenu sto zahtjeva disciplinu na terenu, onda uigranost igraca , pa forma igraca (sinoc se npr. vidjelo da Ibisevic nije u formi i meni je drago sto ga je forsirao tako i treba, mnogi ovdje napadaju Susica zbog toga, a niko ne komentarise da je i selektor Njemacke poceo sa Kloseom koji nije odigrao postene utakmice u Bayernu ove sezone), pa forma protivnika, slaganje u ekipi....znaci mnoge kockice treba da poredas da bi ekipa napravila rezultat, a da bi poredao te kockice treba mnoge stvari da testiras u prijateljskim utakmicama. Moje misljenje je da moramo traziti igraca umjesto Rahimica da sa njega malo skine teret jer dok on igra onda mozemo vidjeti vise pasova dobrih od Pjanica i Misimovica.

puno ima ovih koji igraju manager-a.... sve nesto pametuju dje bi neko mogao igrat, a nidje veze sa stvarnim zivotom - fudbalom....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 jun 2010, 10:45

Monolog je napisao/la:
mirzza je napisao/la: Igraju na nekom svjetskom prvenstvu sto pocinje za 7 dana, to ti je neko takmicenje, ucetvuje bruka drzava i na kraju najboljih nekoliko igra tu zavrsnicu. Nakon zavrsene sezone imaju obicaj da se pripremaju za to takmicenje, znas ono pripreme, treninzi, fizicka sprema, test utakmice i te stvari. Usput ti nijemci su tradicionalno fizicki medju 3 najjace ekipe na svijetu pa tako i ove godine.

Ne moraš biti toliko ciničan, vjeruj da te to ne čini pametnijim negoli u istinu jesi. ;)
Da, naši su se tek jučer okupili, nakon 2 godine neigranja. Molim te lijepo, niko ne očekuje da naši budu na razini Nijemaca i Engleza kada je fizička sprema u pitanju, ali ti ih braniš kao da je sasvim normalno da nakon 3 sedmice ne trče nikako. Uostalom, mi nismo igrali test utakmice, zaboravio sam :mrgreen: . Očigledno je do mene.

Nedostatak motiva je razumljiv(ipak jedni idu na svjetsko, a drugi će isto gledati preko tv-a), no govoriti da naši ne treniraju(iako im je to u opisu posla, kao što je novinaru da bude upućen u svjetska dešavanja), je notorna glupost.
Eto nek ti nisi bio cinican pa pitao gdje to igraju nijemci pa nisu na odmoru? U punoj snazi nase repke su nijemci 30% fizicki spremniji, a da ne spominjem zadnju sansu za dokazivanjem za nastup na SP. Pa vidio si onog seljacica Marina kako klize i trci. Nasi su trcali dok su imali snage, do 60-te minute i malo vise, dakle umor je direktna posljedica dva penala i naseg pada. A poredeci nas i njihov mentalitet, gdje nasi na odmoru ne treniraju i debljaju se a svabe dzogiraju i odrzavaju formu, sve ce ti se samo kazati bez mojih komentara. ;)

Nadam se da ti je sada malo jasnije i da nisam bio toliko cinican :D
Cuva Bog Zelju svog!

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 04 jun 2010, 11:17

ne mozemo mi igrati formaciju 4 4 2 ...mozemo ali na video igricama
bojim se da je ovo sad raspad reprezentacije ,sad ce ono proraditi kod nas, ja necu vise zbog ovog ili onog igrati
ocito je da susic ne poznaje ove igrace, forsirati taktiku gdje cemo mi fizicki pasti za 40min je samoubistvo to je vidio protiv svedske ali..
nije sramota izgubiti protiv njemacke ,ali u drugom poluvremenu ne imati pogled prema njihovom golu je sramota
i zaboravite vise ove vase ofanzivne taktike treba igrati kvalifikacije 4 5 1 s tim da se dobro motiviraju igraci
onako kako je to ciro radio .mislim da su nam sanse u kvalifikacijama minimalne ,zato sto cemo lutati sa sastavom. iz ove tri prijateljske utakmice smo trebali imati kostur rep.a mi to nemamo znaci dzaba smo igrali ove dvije tekme osim sto smo izgubili bodove uefa rang lista.

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 04 jun 2010, 11:23

Pozdrav ljudi!
Evo prvi post, odavno sam vec registrovan, al morao sam konacno nesto reci :lol: ! O sebi ne bih nista osim da ponekad pratim fudbal.
Ne svidjaju mi se konstatacije na postove clanova kako "nista ne znaju" ako se njihovo pisanje ne slaze sa misljenjem onoga koji kritikuje, to je bezze, svak ponesto zna, al da vas ne gnjavim filozofijom...
MOJE je misljenje da Susic nije kriv, ni protiv Svedske, ni protiv Njemacke, ali ni protiv Gane! Jednostavno, kod nas se stvari u reprezentaciji dese, cesto niotkuda, dobre ili lose, svejedno... Zelim reci da mi nemamo igru, prepoznatljivu igru za koju se moze reci "e Bosanci ti igraju ovako..."
Igraci nam cesto djeluju nezainteresovano, igraju nonsalantno ko na treningu... Ne priznajem da ima veceg navijaca reprezentacije od mene, ali ja kad vidim npr Dzeka kad protivnicki igrac iz odbrane pronosi loptu pored njega dva metra, a on okrenut ledjima lagano setka prema centru HOCU DA POPIZDIM! Ili kad izgubi duel stane, bez ikakve zelje da se ponovo izbori za tu loptu ili barem izvrsi pritisak, ma jok! On stane, digne glavu i "jooooj, zamalo!!!" Dzeko je vrhunski igrac, ali ako misli jos napredovati mora mijenjati neke stvari u pristupu igri. Ovakvom igrom samo smanjuje sebi sanse da promjeni sivilo Wolfsburga, puno ga je ljudi gledalo sinoc. Mislim da je Ciro (ko ga yebe) izvukao ponajvise od ove generacije i tesko da ce bilo koji selektor uciniti vise sa ovim sastavom, ali Ciro nas je i razvalio kad nam je nabitnije bilo, javnim lincovanjem igraca pred kljucne utakmice. Sve je u glavi, sto rece veliki Osim (Ivica), poslije utakmice treba glava da boli, a ne noge!
Nemamo mentalitet pobjednika i to je, previse smo puta razocarani da je to vec kompleks. Igraci ne pokazuju da su stekli iskustvo, igraju sa strahom i jos ako fizicki padnu, a padnu i kad su najspremniji, desava se ponovno razocarenje i tako godinama. Ponekad mislim da nasim igracima moral ne dize to sto ih kujemo u zvijezde i ponosimo se njima, treba im reci da su picke i da igraju ko babe, imam osjecaj da bi bolje igrali, kao da su pomalo mazohisti!

E sad me razapnite ako treba, ali ja mislim da je ovo nasa realnost.

Zivjeli!
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 11:45

Hahah..Neka te twingi :D To sto ti vidis, vide svi koji prate fudbal. A naravno, i ovi Papetoljupci su sinoc vidjeli nekakvu taktiku nase ekipe, nekakve sisteme igre, valjda mi ostali neznamo nista o danasnjem fudbalu, pa to i ne vidimo....Ne mogu se sloziti za Dzeku, jer Edin i kad ne igra zabije go, i to je ono na cemu ce jos dugo prezivljavati svi treneri na nasoj klupi....Individualna kvaliteta nasih igraca....I kao mnogo puta do sada, pa tako i danas kazem bez obzira na ovaj rezultat....:

PAPE ODLAZI !!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 04 jun 2010, 12:50

Ovog papka sa kockastom glavom jos uvijek traze navijaci i celnici Rizespora..Ljudi su mu na poluzesoni dali budzet skoro koliko su imali i Fener i Galata i jedino trazili od njega da spasi tim od ispadanja (a dobro stajali na tabeli), to je bio jedini uslov..No ovaj je strucnjak tim gurnuo u drugu ligu i ljudi se jos uvijek nisu vratili...Otjerali ga iz Turske ko ulicnog kera a dobro je prosao jer ga ljudi htjeli lincovati...I odjednom lik vodi nasu reprezentaciju..Ne kontam nikako....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jun 2010, 12:56

Treba pod hitno mijenjati selektora,dok nije kasno,dok nisu pocele kvalifikacije.Jos ima vremena da dodje neki novi trener,recimo Halilhodzic je trenutno bez posla i da do kvalifikacija spasi sto ovaj nije uprskao.
Uredu je to da smo fizicki nespremni,da nemaju volje za igru,da su ili bi bar trebali Njemci sad biti u top formi.Sve je to tacno,ali tacno je i to da u taktici nase reprezentacije ima toliko propusta da je to prosto nevjerovatno.
Krenut cemo od stvari koja me najvise iznervirala,a to je Mourinhova taktika 4-5-1 ultradefanzivno sa klasicnim centarforom na krilu.Dragi Susicu nit si ti Mourinho nit je Ibisevic Eto'o ,Zec/Muslimovic Pandev itd.Kad si vec odlucio da igras sa krilima,postavi na krilo igraca koji je bar jednom u zivotu igrao na toj poziciji,a ne igraca kojeg si unistio postavljanjem na krilo.Ibisevic nit je kad igrao,nit moze da igra krilo.Covjek se gubi ,ne zna gdje da trci,a poznato je da nije neki dribler.Znaci Ibisevic-krilo= cista katastrofa,ali Susic je to vidio na TV-u kod Mourinha pa mora i on da proba.
Dalje,igra nam se svodi na to,napucaj loptu na Dzeku pa sta bog da.On jest majstor,al na svijetu ne postoji igrac koji bi nam donio pobjedu na Dzekinom mjestu.Covjek primi ili skoci skoro svaku loptu,ali kome da je proslijedi kad je Ibisevic na beku.Mora da sam dribla tri igraca,a na stranu to sto ne primi loptu po 15-ak minuta.
Da bi se provelo u djelo ono sto Susic hoce od nase ekipe,trebaju ti brzi igraci,a Misimovic,Ibricic pa i Pjanic su poznati kao "strasno brzi" igraci u tranziciji ,jos kad na to dodas Ibisevica koje ne zna ni gdje se nalazi(a nije on kriv za to),dobijes ekipu koja je "ubitacna" iz kontri,a nasa igra se na to bazira :roll: .
Lijepo mu je Osim indirektno spustio onda kada Miske upropasti kontru,kad rece da za to trebaju brzi igraci ,a mi ih nemamo.Ono sto Osim nije htio rec,a vjerovatno je mislio jeste:"mi nemamo tih igraca,ali nam se igra bazira na njima".
Dakle toliko o tome koliko Susic poznaje igrace koje ima.On cim je dolazio najavio je ovaj experiment,znaci covjek je vidio na TV-u jednu formaciju i digao mu se qrac da i on igra istu,pa onda prilagodjava(citaj upropastava) igrace toj formaciji,umjesto da je pogledao sta ima pa onda na osnovu toga pravio formaciju.
Bgm,nisam nikad mislio da cu ovo reci,ali ispade za nas lijepa ona Cirina 3-5-2 ili 5-3-2 zavisno od potrebe,ali prilagodjena nasoj ekipi i nasim igracima.
Dalje idemo do slucaja Pjanic -Misimovic.Evo nakon 3 utakmice haman da je i budali jasno da njih 2 ne mogu zajedno.Ugusise jedan drugog.Kada jedan ima svoje vece ,igra,trazi loptu,drugi ni za sta ne sluzi,jer ga ovaj utusi.Veceras Pjanic hajd sto je morao driblat Njemce vec u par slucajeva i Misimovica.Onda tu dodje i Ibricic,treci isti igrac i dobismo katastrofu.Samo je bilo pitanje vremena kad cemo pocet primat golove.
Sa onakivm igracima,ako je vec skidao formaciju i taktiku sa TV-a,nema sanse da se brani.Kad se vec fura na ligu prvaka i velike trenere,kako nije vidio da ako cemo nasu ekipu usporedjivat sa nekom iz zavrsnice,da smo slicniji Barceloni,nego Interu.Ako vec hoce da prepisuje trebao je napasti.Nemamo mi igraca za brze tranzicije,ljudi su van pozicija i smetaju jedan drugom,a Dzeko odsjecen.
Protiv Gane smo dobili ,ali igra nikakva.Posrecilo se Pjanicu plus Gana bez 4-5 najvaznijih igraca.
Protiv Svedske katastrofa.
Protiv Njemacke igra bez igre,samo nabij Dzeki loptu pa sta bog da,zatvori se i cekaj neke kontre za koje nemamo igrace.Sreca nasa pa Njemacka nije iskoristila precke i sreca nasa pa Njemacka haman nije toliko jaka,inace mogla je petica sijevnut veceras lagano.A ubijedjen sam da bi Cirina ekipa dobila ove Njemce sa bar 2 razlike.

Ono je katarstrofa,a nema fizicka sprema puno s tim.Nema fizicka sprema nista s tim sto Ibisevic nikad u zivotu nije igrao krilo i sto ne moze igrat to,sto je Dzeko odsjecen.Sto Misike i Pjanic smetaju jedan drugom,s tim nista nema fizicka sprema.
Zato mislim da bi ovaj "moruinho" trebao na vrijeme da ide,dok jos sta pametno nije vidio na TV-u i dok jos ima vremena da se stvari isprave.
Uvijek sam mrzio kad se neko uci biti trener na repreznetaciji,a mi smo nasu mozda najbolju generaciju dali Susicu da se uci.Kasno ce bit kad izgubimo od Rumunije,Albanije i Francuske .Idi na vrijeme.
evo posto je druga tema zakljucana
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 12:59

Mi smo smijesan narod. Svako bi da bude selektor, predsjednik, ma sve zivo. Sve mi znamo, FUJ, FUJ !!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 04 jun 2010, 13:05

Madafaka je napisao/la:Mi smo smijesan narod. Svako bi da bude selektor, predsjednik, ma sve zivo. Sve mi znamo, FUJ, FUJ !!!
nazalost mi to gledamo uvijek po nekom kljucu:Pape ne valja jer je pitar,Ciro jer je .....,Mesa jer je Zeljovac itd.
u politici ista stvar nek pobijedi "nas" pa kako nam bude.
Zato i nismo u JA,zato nam trebaju vize......
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2010, 13:07

Ne valja Ciro , ne valja Pape , ne valja Muzurovic ama bas niko ne valja pogotovo kada ima veze sa FKS , a svi smo svjesni da se BiH nikada nece plasirati na zavrsnicu velikog takmicenja i to je realnost , kakvi Ibisevic , Dzeko , Miske i slicni koji u svojim klubovima ginu a u repki igraju samo za sebe kao Edin sinoc igra da se dokaze brojnim menadjerima ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 04 jun 2010, 13:10

BRACO iz Vrbanjuse je covjek za nas....Sudbina naseg nogometa moze da procjveta samo uz Bracu...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jun 2010, 13:11

UltrasStyle, dobar ti je potpis, u potpunosti se slaže sa tekstom koji si napisao: Lovačke priče. Nekonzistentno i nepovezano.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 04 jun 2010, 13:55

Seljacino kockaste glave odlazi sa te funkcije !!

Treba dovesti Vlatko Glavasa na mjesto selektora....Covjek je trenutno idealno rijesenje i bio je uz BH reprezentaciju kad je bilo najteze a ne ovo debelo krme iz dijaspore sto je dosao u BIH prvi put u 2008. godini....

A mogli smo bez ovih "strucnjaka" tipa Susic, Halihodzic, Hadzibegic, Osim i ostali do sada pa mozemo i od sada....

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 13:56

analiticar_ je napisao/la:Seljacino kockaste glave odlazi sa te funkcije !!

Treba dovesti Vlatko Glavasa na mjesto selektora....Covjek je trenutno idealno rijesenje i bio je uz BH reprezentaciju kad je bilo najteze a ne ovo debelo krme iz dijaspore sto je dosao u BIH prvi put u 2008. godini....

A mogli smo bez ovih "strucnjaka" tipa Susic, Halihodzic, Hadzibegic, Osim i ostali do sada pa mozemo i od sada....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 jun 2010, 14:10

analiticar_ je napisao/la:Seljacino kockaste glave odlazi sa te funkcije !!

buraz, nadam se da se svjesno šališ.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 04 jun 2010, 14:14

Sto bi se salio?

Vlatko Glavas je upoznat as stanjem u reprezentaciji od njenog samog pocetka...Covjek je dobar strucnjak sto se vidi po tome kako vodi BH klubove...Pored toga je idealno rijesenje jer ne bi kostao mnogo...Covjek je u godinama i ne bi bio tema za sprdanciju medju igracima kao sto je mozda slucaj Susica...Kako ce Susic motivisati igrace bio u dijaspori 100 godina i dosao juce u BIH i reprezentaciju, pa ko ce da ga slusa i daje mu respekt??

A Glavas je bio u reprezentaciji kad su neki od ovih igraca skoro u pelenama bili

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.