Kako ničija krivica? Pa šta je Ibričić radio? Gledao u Salihovića i kada je vidio da je Sejo 20 metara od lopte, onda pokušao potrčati za istom, ali je bilo prekasno. Onaj izjednačujući gol ide samo njemu na dušu i nikome više.Jaydoo82 je napisao/la:Sta reci? : Prvih 45 min igrali smo dobro, al smo imali i srece, jer smo mogli gubiti 2,3-1.
Nase desno krilo je bilo nepokriveno, sto je davalo dosta sansi za njemce preko Podolskog?
Znaci prvih 45 min igra je bilo prilicno izjednacena, al ipak se vidilo da je njemacka, dosta jaca, brza i kreativnija, vidjelo se isto da su nasi igraci mozda cak i prespori za njemce, jer su njihove jedan/dva jedan/dva kombinacije prelazile nasu odbranu lako.
Drugih 45 min, nismo nista uradili, kao da je Susic naredio drugu taktiku, on je mozda zelio da rezultat ostane 0-1 i da se BIH brani sljedecih 45 min? A to je isto kao da se predamo, jer nismo mi Italija ili nesto tako, da mozemo izdrzati 45 min da neprimimo gol, licno mislim da BIH nije konstruktirana da se brani, i mi smo najjaci kada igramo napad.
Znaci drugih 45 min. Smo lose postavljeni, izbijamo samo lopte i dajemo njemcima sansu po sansu, i tada i primamo prvi gol (nicija krivica, jer Lahm je dosao iz odbrane, nepokriven i malo sretno daje gol za 1-1. Posle tog gola BIH pada moral, i kondicija i sve propada u vodu.
Mislim da su igrci dali sve od sebe, i nisam ljut na njih, posebno bi izdvojio Pjanica i Spahica koji su odigrali za ciste 10. Misimovic je opet kikso, jer je bas bio prespor za njemce.
Susic? Neznam sta da kaze, mislim da je prvih 45 min. Dobro postavio tim, al je se zajebao ako je naredio nesto drugo u drugih 45 min. Susic mora da shvati da smo mi ekipa koja igra ofanzivu igru, i nesmije se uopste upustati da branimo rezultat, jer nam nije odbrana dovoljno cvrsta/brza za to.
Sve u svemu, ja sam zadnovoljan sto su igraci pokazali, al ljudi moramo shvatiti da su nasi igraci na odmoru, i van forme, i da su njemci bili malo sretniji, ruzultat bi mogao biti visok.
Meni je postalo smiješno vaditi se na ovo. Pa gdje to igraju Nijemci pa to oni nisu na odmoru? Samo su ovi Bayernovci igrali još jednu utakmicu više od ostalih(finale CL), ostalima je sezona završila kad i našim. Dakle, što se tiče tog odmora, to ne pije vodu.
------------------------
Naravno da neću govoriti o tjeranju Sušića, ali mislim da je shvatio kakve greške prilikom izmjena radi. Svi smo primijetili da ne možemo trčati poput Nijemaca(Low uvodi nove igrače koji bi još podigli ritam igre), a Safet ništa ne mijenja i očekuje da će se igrači probuditi iz zimskog sna, ili čega već. Mislim da je i previše eksperimentisanja sa desnim bekom(lijevog svakako nemamo, ali Jahić može proći samo zato što je vezni red jači sa Salihom i Rahimićem), te da će taj priželjkivani Mujdža dobiti pasoš i pokazati je li materijal za reprezentaciju ili samo za prosječni Freiburg.