Ljudi jel vi znate čitat? Gdje sam ja napisao samo u kontekstu broja 5? Naravno da se čini kao samo, kada poslije tvog posta vidiš broj 5, jer bi neko ko nije upućen rekao da je u pitanju brat bratu 15 utakmica.kokuz je napisao/la:Samo 5? Evo ne pikam tu od Paula, samo ove 40+, onda samo 4? Ako misliš da je to normalno, ok, onda neću više ništa pisati. Ti misliš tako, ja imam drugačije mišljenje i kraj. Ja samo hoću da kažem da svaki iole bolji plej redovno zatrpa Currya, a to mi je previše za MVP-a.Donnie Darko je napisao/la: Spoiler alert: Astronomska cifra o kojoj govori kokuz je 5.
30+ 1X (Chris Paul)
40+ 3X (Kyle Lowry, John Wall, Damian Lillard)
50+ 1X (Damian Lillard)
Samo protiv Lillarda nije dao više, i samo protiv njega je i izgubio.
Usporedbe radi, Chris Paul je također 5 puta primao više od 30, s tim da pri tome ni jednom nije zabio jednako ili više od protivnika.
Broj utakmica u kojim su imenovani igrači primili 40+ od kolege sa druge strane na poziciji pleja:
Westbrook 1 (Lou Williams), CP 1, John Wall 1, Lowry 1, Lillard 1, Rose 0, I. Thomas 0
Steph Curry 4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da, simpatično je kako odjednom dižeš granicu na 40
Curry očigledno nije neki defanzivac, ali nije ni približno toliko loš koliko vi pokušavate prikazati. Ni približno. Uostalom, dok ima ubjedljivo najbolju +/- i on/off statistiku u ligi, to praktično nije ni bitno.