FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 04 jun 2010, 12:12

de ajde jel to smijesno pa gostovacete u banovicima jbg..u prvoj smo mi do 20 god navijali...sad dolaze(vracaju se) starije generacije zajedno sa nama i bicemo 8 puta masovnji... :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2010, 15:09

Jednom su na Grbavici pjevali koliko se sjecam , cinge cange , cinge cange , liga samipona haha :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Gazija<
Kontakt:

Post Postao/la Gazija< » 04 jun 2010, 16:15

Jao navijaci su beton ,al i brojni su brate :D
Ali i ime brate, čuj Ljumani, sad je furka boys ovo ono :D
ZIGE ZAGE hhahahaha

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 16:17

Kako ide onaj klip njihov,spominje se krava i koza,ako ko moze naci nek postavi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2010, 16:19

Dirk je napisao/la:

ZIGE ZAGE :mrgreen:
Iako sam iz Tuzle Banovici su mi drago mjesto! Sjecam se za vrijeme YU lige kada su dolazili da navijaju za slobodu-rudari organizovani i one sirene za davanje znaka uzbune, one sto se rucno navija.
Ovo je sada mrak ZIGE,ZAGE! kRALJEVI!!!! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 04 jun 2010, 16:53

harry_90 je napisao/la:Kako ide onaj klip njihov,spominje se krava i koza,ako ko moze naci nek postavi.
Ovaj ? :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 16:57

Dino_TM je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kako ide onaj klip njihov,spominje se krava i koza,ako ko moze naci nek postavi.
Eh ovaj :D e da mi je kravu koja daje hasis travu,e da mi je jednu kozu koja daje cistu lozu :mrgreen: :mrgreen: legende.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 jun 2010, 17:04

Naprijed zeleniii, ale ale ale hiljade srca sad za vas kuca. :mrgreen:
1996

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jun 2010, 17:07

u svom tom "navijanju" nijedna pjesma nema veze sa klubom :lol: :lol:

zige zage :D

a stani ovaj slaven iz zivinica vam je najveci rival jel :mrgreen:

[youtube][/youtube]

ovdje ste imali dobro izdanje :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 04 jun 2010, 17:55

harry_90 je napisao/la:
Dino_TM je napisao/la:
Eh ovaj :D e da mi je kravu koja daje hasis travu,e da mi je jednu kozu koja daje cistu lozu :mrgreen: :mrgreen: legende.
Alkohol , alkohol to je prava stvar , ko ne voli alkohol nije normalan. Hej alkohol , alkohol. :mrgreen:

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 04 jun 2010, 18:21

haha :lol: meni najjaca ona o kravi !
Sretno Ljumani, nadam se da ce biti jos mnogo klipova od vas tokom sezone :mrgreen:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 04 jun 2010, 20:02

Osijek: Na listi želja i Mladen Pelajić i Nermin Haskić

Iako do početka prijelaznog roka u HNL-u ima još desetak dana, u osječkom prvoligašu su vrlo žive aktivnosti oko dovođenja igračkih pojačanja.

Naime, struka bijelo-plavih želi već na početku priprema imati što jasniju sliku kadra kako bi se mogao napraviti jasan plan i program rada, te da bi se na vrijeme mogli odrediti igrači koji će na posudbe. Znakovito je da Osječani, nakon dužeg vremena, neće dovoditi igrače koji traže afirmaciju, već ovaj put “pucaju” na provjerena prvoligaška imena. Jasno, najzvučnije među njima je nekadašnji Osijekov kapetan Ivo Smoje, koji bi se trebao vratiti nakon izgubljene godine u Hajduku.

- Tu smo vrlo blizu raspleta. Naime, očekujemo njegov dogovor s Hajdukom kako bismo finalizirali posao - kaže Dragan Vukoja, sportski direktor NK Osijek.
Drugo vrlo zanimljivo rješenje trebao bi biti Cibalijin lijevi bočni Josip Lukačević, koji se posebno svidio direktoru Miletu Dumančiću.
- Oko njegovog dolaska stvari bi trebale biti mnogo jasnije već danas - kratko će Vukoja.

Lukačević (26) je, naime, dobio rok za izjašnjavanje oko dolaska u Osijek do kraja jučerašnjeg dana. Njemu je istekao ugovor s Cibalijom, a prioritet mu je inozemstvo...

Kad je u pitanju druga, desna bočna strana, Osječani na ciljniku imaju dva čovjeka. Prvi je Mladen Pelaić (27), kojem je istekao ugovor s Hajdukom. On je pauzirao gotovo dvije godine zbog prijeloma noge, ali sad je posve zdrav i spreman za igru. Riječ je o vrlo zanimljivom igraču koji je bio mladi hrvatski reprezentativac i svojevremeno jedna od većih nada našeg nogometa. Igrati sigurno nije zaboravio i on bi mogao biti istinsko pojačanje. Tu je u konkurenciji i Goran Marković (24) iz mostarskog Zrinjskog, za kojeg je i trener Tomislav Steinbrückner dao pozitivno mišljenje.
Na koncu se traži i jedan napadač, a Osječani su usmjereni prema Bojanu Goluboviću iz Međimurja, koji je u prošloj sezoni postigao 13 prvoligaških pogodaka.

- O njemu su mi svi s kojima sam razgovarao govorili samo pozitivne stvari - nedvosmislen je Steinbrückner.
Ipak, na obzoru se pojavilo i jedno novo ime. Riječ je o BiH napadaču Nerminu Haskiću (20), koji je sa svojih 20-ak pogodaka Budućnost iz Banovića uveo u BiH Premijerligu. I njega je gledao Osijekov trener.

- Riječ je o vrlo snažnom, ali i brzom napadaču, koji je svakako zanimljiv materijal. Uostalom, to područje BiH za Osijek nije nepoznanica, jer smo s njega i ranije nerijetko crpili vrlo kvalitetne igrače poput Milana Jankovića, Emira Mušića ili Nenada Drljače - kaže trener osječkog prvoligaša.
Inače, Haskić nije nepoznanica u HNL-u jer je još zimus za njega bio zainteresiran Šibenik. Proglašavalo ga se novim Erminom Zecom, a u hrvatskim okvirima to je definitivno dobra preporuka. Kod njega bi problem mogla biti odšteta koja, prema nekim autorima, iznosi 150.000 eura, iako je riječ o neprovjerenim izvorima informacija.

UPITAN JOŠ JEDINO ISKUSNI “VEZNJAK”
Osječani su pronašli igrače gotovo za sve pozicije koje planiraju pojačati, ali ostaje pitanje jednog iskusnijeg veznog igrača. Naime, na kraju sezone zaključeno kako su pojačanja neophodna u svim linijama momčadi i prema svemu sudeći dobar dio tih želja će biti ostvaren, ali “veznjak”...
- Tu još nismo pronašli igrača koji bi odgovarao našim željama. Bit će nekih igrača na probi među kojima će biti i nekadašnji igrač Grafičar Vodovoda (posljednju sezonu odigrao je u trećeligašu Vrbovcu nap.a.) Saša Kuburić, kaže Tomislav Steinbrückner, trener osječkog prvoligaša.
Jasno, to ne znači da u Gradskom vrtu odustaju od potrage za čovjekom koji bi im trebao oplemeniti igru veznog reda.
SEDAM OSIJEKOVIH ŽELJA
Ivo Smoje (Hajduk) stoper 32 godine
Mladen Pelaić (Hajduk) desni bočni 27 godina
Josip Lukačević (Cibalia) lijevi bočni 26 godina
Goran Marković (Zrinjski) desni bočni 24 godine
Bojan Golubović (Međimurje) napadač 27 godina
Nermin Haskić (Budućnost Banovići) napadač 20 godina
Frank Acheampong (King Faisal, Gana) napadač 17 godina

Preuzeto sa glas-slavonije.hr

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 jun 2010, 20:37

Puno sreće u premier ligi. Ono ZIGE ZAGE i krava koja daje hašiš travu . . . :idea: :idea: LEGENDE !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 05 jun 2010, 01:47

banovici, ljumani, bog i carsija! hej, neka zivi radojka, krava muzara!

malo da se našalimo :) :lol:

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 05 jun 2010, 13:19

e jeebeni ste nema sta..samo nastavite jeebavat slobodno.. :evil: :evil:

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 05 jun 2010, 19:29

_amel_13_BHf_ je napisao/la:de ajde jel to smijesno pa gostovacete u banovicima jbg..u prvoj smo mi do 20 god navijali...sad dolaze(vracaju se) starije generacije zajedno sa nama i bicemo 8 puta masovnji... :mrgreen: :mrgreen:
znaci bit ce vas 5x8 = 40 ????
massalah!

Ali idalje se oporavljam od onog Zige Zage.
Vidjecete kad neki englez vidi šta pjevaju pa kad se u mancheseru bude pjevalo: ZIGE ZAGE U NI TED !!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 05 jun 2010, 22:41

plava_pruga je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:de ajde jel to smijesno pa gostovacete u banovicima jbg..u prvoj smo mi do 20 god navijali...sad dolaze(vracaju se) starije generacije zajedno sa nama i bicemo 8 puta masovnji... :mrgreen: :mrgreen:
znaci bit ce vas 5x8 = 40 ????
massalah!

Ali idalje se oporavljam od onog Zige Zage.
Vidjecete kad neki englez vidi šta pjevaju pa kad se u mancheseru bude pjevalo: ZIGE ZAGE U NI TED !!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ako mislis da si duhovit nisi al ajd,,furaj svoje 8-) 8-)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 jun 2010, 23:00

Ljudi ako mislite da ste frajeri,to pokazujte na drugim podforumima,a sto se tice nasih pjesama koje su se furale pa cak i prije rata jos uvijek se PJEVAJU,dok VI iskusnije navijacke grupe vecih timova kao sto su ZELJO,SARAJEVO,SLOBODA ili bilo jos ko mozete da pisete sta hocete,mada iz tuzle su uglavnom na nasoj strani,LJUDI DOK NISMO ISPALI U PRVU LIGU FBIH BILI SMO VAM UZOR SVIMA I DRUGI STADION PO POSJETI U *BOSNI I HERCEGOVINI*,jedino je ZELJO imao veci prosjek jer ipak ZELJO JE ZELJO..........vidjte cemo se kada dodjete u BANOVICE pa cete govoriti vidi nema vise ZIGE ZAGE,nema vise KRAVA MUZARA RADOJKI ITD :D sto jeste smijesno ali shvatite da *DJECA* navijajuuuu....NAVIJACI SU SE RASPALI PRIJE 5 GODINA,A SADA SE NADAMO BOLJEM IZDANJU NASIH NAVIJACA PA CETE NAM CESTITATI NA TOME USPONU.....hvala
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 jun 2010, 23:04

sarajlija89 je napisao/la:u svom tom "navijanju" nijedna pjesma nema veze sa klubom :lol: :lol:

zige zage :D

a stani ovaj slaven iz zivinica vam je najveci rival jel :mrgreen:

[youtube][/youtube]

ovdje ste imali dobro izdanje :D
GREŠKA BRATE,SLAVEN NAMA JESTE(komsijski) RIVAL,ALI SLOBODA JE NAJVECI RIVAL BILA I OSTAT ĆE EKIPI BUDUCNOSTI..........
1947!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 05 jun 2010, 23:06

Ljumani_Banovici je napisao/la:Ljudi ako mislite da ste frajeri,to pokazujte na drugim podforumima,a sto se tice nasih pjesama koje su se furale pa cak i prije rata jos uvijek se PJEVAJU,dok VI iskusnije navijacke grupe vecih timova kao sto su ZELJO,SARAJEVO,SLOBODA ili bilo jos ko mozete da pisete sta hocete,mada iz tuzle su uglavnom na nasoj strani,LJUDI DOK NISMO ISPALI U PRVU LIGU FBIH BILI SMO VAM UZOR SVIMA I DRUGI STADION PO POSJETI U *BOSNI I HERCEGOVINI*,jedino je ZELJO imao veci prosjek jer ipak ZELJO JE ZELJO..........vidjte cemo se kada dodjete u BANOVICE pa cete govoriti vidi nema vise ZIGE ZAGE,nema vise KRAVA MUZARA RADOJKI ITD :D sto jeste smijesno ali shvatite da *DJECA* navijajuuuu....NAVIJACI SU SE RASPALI PRIJE 5 GODINA,A SADA SE NADAMO BOLJEM IZDANJU NASIH NAVIJACA PA CETE NAM CESTITATI NA TOME USPONU.....hvala
Smiješno jeste , u svakom slučaju ako želite postat dobra navijačka grupa morate imate stariju ekipu , ovako ste na dnu navijačke scena u BiH .. ja bi iskreno volio da postanete dobri da se nadmećemo na tribini i stvorimo dobru atmosferu na utakmicama naših klubova..ali postati dobra navijačka grupa podrazumjeva stariju grupu , ozbiljnost i dobre pjesme bez toga ste 0 !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 3 gosta.